torstai 6. marraskuuta 2008

Vankilassa

Voi ei voi ei voi ei! Mä menin tänään Gn mukana Salernoon. Hän meni työtapaamiseen ja sillä välin minä menin suureen ostoskeskukseen. Ostelin kaikkea turhamaista. Esim uusimman Elle-lehden valitsin hyllystä ainoastaan sivutuotteen takia, mikä oli tuollainen ihana Cloén kovakantinen vihko, JEJ :) Tuonne saa nyt sitten kirjoitella muistiinpanoja :DLisäksi löysin muuten niitä muffinssimuotteja isompana kokona. Ne on nyt sitten Tiny Tooneseja täynnä, hih. Perus muotteja ei edelleenkään löytynyt!


Noh, yllätyksekseni tämä ostoskeskus meni kiinni klo 13.00, joten menin etsimään itselleni kaupan edestä rauhallisen paikan, missä sain avata tuon uuden Ellen ja odotella G:tä. Onneksi ostin tuon Ellen niin aika kuluu leppoisasti. Tai noh, ehkä jos en olisi sitä ostanut tätä seuraavaa ei olisi ikinä päässyt tapahtumaan.


Puol kahden aikaan G soitti mulle ja sanoi olevansa ostoskeskuksen ulkopuolella. Noh, pyysin että tulee hakemaan minut siitä minne minut oli jättänytkin. G oli ihan äimänä. "Ei helvetti, ootko sä oikeesti lukinnut sut sinne kauppaan??". En! "OOTPAS, mä nään sut!!! Mitä helvettiä sä sielä teet!!!!" Tuota sitten jatkui aikansa ja tottahan se oli. En ollut ymmärtänyt, että myös parkkipaikka-alue suljetaan, joten olin jumissa suurella parkkialueella, mikä oli rajattu 3m korkusilla metalliaidoilla. Yritin löytää paikkaa, jossa olisi ehkä matalampi aitaus tai ehkä jopa rikki noita kaltereita, mutta löysinkin vain pahemaa, osaan aidoista oli laitettu myös piikkilankaa. G oli ihan hermona, mutta minä näin asian lähinnä hupaisana...kunnes totuus iski. Olisihan se tosin ikävää jos joutuisin puol viiteen asti odottelemaan vankilassa, että ovet aukeavat uudestaan. Sitäpaitsi B tulee hoidosta puoli viisi, joten siihen asti ei voi odottaa.
Löysin tuon oven, jossa oli lukko. Ei auta muu kuin ryhtyä hämähäkkinaiseksi. Tuon aidan yli on päästävä, vaikka suuret epäilykset olikin, että se ei onnistuisi, mutta nyt ei muita vaihtoehtoja ollut. Se pieni lukko mihin sain pari varvasta aseteltua nosti minut niin korkealle, että onnistuin käsillä nostamaan itseni sitten lopulta ihan ylös asti horjumaan epätasapainoon. En onneksi ymmärtänyt miettiä, että tuo lukko ei olisi enää ulottuvillani kun käsien varaan itseni punnersin. En varmasti olisi uskaltanut edes yrittää ylitystä jos tämä blondi olisi ymmärtänyt, että ei se lukko siinä samassa asennossa koko aikaa pysy(asettelin sen nätisti varpailleni sopivaksi ennen nousua ja aika hutera se kyllä oli). Nyt kuitenkin JES, onnistuin...ja vielä housuja rikkomatta!! Oli nimittäin aika terävät nuo piikit tuossa aidan päällä!!! Tavarat sain vedettyä kaltereiden välistä yksi kerrallaan ulkopuolelle :)Soitin iloisesti G:lle, että olin hypännyt aidan yli, tule hakemaan ja tärinöissä ymmärsin ottaa siitä vielä kuvankin muistoksi! Luulin G:n olevan iloinen ylityksestäni, mutta toisin kävi. Hän hermosi, että tuo on nyt tullu kameroihin tuo kiipeilysi, poliisit soittavat sulle, kuinka voin olla noin tyhmä...kukaan ei oikeesti voi olla noin ajattelematon jne. Tiedän kyllä, että oikeasti se oli varmasti tosi ylpeä, että olin onnistunut kiipeämään tuon aidan yli...näin pienen pilkkeen hänen silmissään minulle huutaessaan;) joten minä tyydyin vain olemaan ylpeä suorituksestani ja vähemmän välittämättä tuosta puheenplörinästä mikä vierestäni kuului.

G piti minua tyhmänä, kun lukitsen itseni tuolla tavalla parkkipaikalle, mutta tässä tuli taas tämmönen kulttuuriero. Eihän suomessa ikinä mitään parkkipaikkoja suljeta, eihän?? Ei ainakaan Vaasassa. Parkkihallit on tietenkin asia erikseen.

Että tällasta tänne. Huomenna L tulee tänne Suomesta, ihanaa :) Mitäs täällä vois tehdä kun sataa jatkuvasti??? Noh, ainakin shoppailla, mutta muuta? Täällä on aivan älyttömän painava ilma. Katsokaa vaikka tuota pilveä...siis eihän ne jaksa edes leijua!!! Mulle on opetettu, että pilvien paikka on taivaassa....taas väärää tietoa, höh ;)
7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho!! Olipas sulla kauppareissu! Ihana käydä täällä lukemassa sun kuulumisia. Pitäkää L:n kanssa tosi hauskaa ja nauttikaa olosta. Ikävä sua. Toivottavasti ehditään nähdä kun tulette käymään! :)

T

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kiitos päivän nauruista :) Ja onnea suorituksesta, ei ihan mikä tahansa matala puuaita oo!! Eiku poliiseja ootellessa :)

Susina

Anonyymi kirjoitti...

sulle sitte sattuu ja tapahtuu aina jotain.heh......... hellyyttävä se sun tekemä nallukka. oliko se lanka sopivaa? Toivottavasti ilmat paranee kun L kin on siellä. B tä tais vähän ujostuttaa onnitteluvideoissa, ihanaa kuitenkin katsoa videosta "elävää kuvaa"

-S- kirjoitti...

Heissan. Joo lanka oli suht sopivaa....kyllä tämä tästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja sun kanssas!! :D Toivottavasti ei ollu hame päällä ;) -K

-S- kirjoitti...

hih...ei onneksi ollut....farkut jalassa mentiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö repeilin! XD