perjantai 28. marraskuuta 2008

Un bambino molto vivace!Menin hakemaan B:n hoidosta kesken päivän. Yksi poika heitetty ulos jäähylle, toinen poika tappeli kolmannen kanssa, professoressa huusi, mutta kukaan ei tuntunut kuulevan, heh! Noh, nyt kun B:n päivä oli ohi oli myös professoressalla yksi hulivili vähemmän häiritsemässä. Juttelin hetken tarhatäti Carmelan kanssa ja tarhassa kaikki hyvin. B on oppinut Italiaa. Ymmärtää ja osaa näyttää sitten jos ei saa itseään heti ymmärretyksi. È un bambino molto vivace!!!
Käytiin ykskaks kaupassa ja sitten kotiin. Leivoin omenapiirakan isiä varten. Tein sillä samalla ohjeella millä tein aikaisemmin marjapiirakan.

Hyvä että tuosta päältä edes ymmärsi, että kyseessä on omenapiirakka.

Olimme lähdössä jo hakemaan isukkia kentältä, kun hän ilmoitti, että Milanossa sataa...sataa LUNTA!!! Juu juu, ja mitäs silloin tapahtuu kun Italiassa sataa lunta?!?! Silloin maa pysähtyy!!!!Linaten lentokenttä oli suljettu ja junatkaan eivät kulkeneet. Ihan vain tiedoksi, että työt pysähtyy myös toimistoissa, missä lumi ei ole haittana. Toimistotyöläiset asettuvat toimiston ikkunalle ihastelemaan ja ihmettelemään lumisadetta. Jos asiakas sattuu tulemaan sillä hetkellä toimistoon myös hän menee ikkunan ääreen. Ei siis mitään kiirettä palata takaisin työntekoon. Niin eri meininki kuin Suomessa. Noh, isipappa ilmoitti, että kone on tällä tietoa myöhässä kolme tuntia, joten kiirus loppui. Nälkä yllätti ja päätimme "korkata" tuon omenapiirakan. Mielestäni se marjapiirakka oli paljon maukkaampi. Saattoi johtua myös siitä, että en laittanut piirakkaan ollenkaan kanelia (G ei tykkää). Puolet on nyt sitten vielä jäljellä ja nyt vain odotamme uusia tietoja lennosta. Onneksi meidän matka Napoliin kestää samanverran kun isukin lentomatka, joten saamme odotella täällä kotona. Taidan mennä in paimentamaan noita kahta. B on antamassa G:lle jonkinsortin hierontaa, mutta välillä kuulostaa, että tämä hieronta ei olekaan mikään hieronta hellimmästä päästä. Joten ciao a tutti e buon weekend tämä mami poistuu takavasemmalle.

Ei kommentteja: