keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Shoppailua, shoppailua ja shoppailua

Tässä tuleekin nyt sitten kolme päivää samaan syssyyn. Ollaan oltu niin väsyneitä kotiin tultuamme, että ei pahemmin tietokoneen ääreen jaksanut enää mennä. Nyt sitten paljon kuvia ja vähän selityksiä. Kivaa!

Shoppailua Maximallissa. Siellä L osteli tuliaisia ja kummasteli mm. juustoja.Ostettiin sieltä L:lle maistiaisiksi Kaktuksen hedelmää ja meidän "blondi" ystävämme ei ymmärtänyt, että tämä hedelmä on aika piikkistä laatua ja pyöritteli sitä kaupassa kädessä ihan ilman ongelmia. Ongelmat alkoikin sitten kotona. Huomaa lautasen vieressä olevat pinsetit. Auts, L:n kättä!


Menimme myös Eboliin shoppailemaan.


Illalla L halusi kokeilla niitä sämpylöitä, mitä olen kehunut ja joista on myös resepti täällä blogissa.


Idioottivarma resepti, tokaisi L nähtyään omat sämpylänsä. Tosin hänen äitinsä tekemät ovat kuulemma vielä yksinkertaisempia tehdä. Jäänkin nyt sitten odottelemaan, että saan sen ohjeen käsiini :)


L unohti pyöritellä yhden sämpylöistä kokonaan ja siitä tuli todella kaunis, joten ehkä voisi kokeilla vain leikkaamista taikinaa paloiksi ja jättää raskaan pyörittelyvaiheen kokonaan pois.

Tämä video kertookin kaiken seuraavasta paikasta.

Monte marzanon huipulla.


Haukan metsästyksessä.


Siinä se! JEEE! Haukkoja on tuolla vuorilla paljon. Niitä on vain vaikea kuvata, kun lähtevät karkuun kuultuaan auton äänen.


Lehmiäkin nähtiin....


Ja "kurkia".....


ja joku ihme karvamato....huomaa myös tuo outo piikki tuossa oikealla madon toisessa päässä. YÖK! Ällötus!

Lampaitakin näimme, mutta niistä ei ole kuvia. Samanlaisia kuin Suomessakin, eh, joten ei mitään ihmeellistä kummasteltavaa.

Oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi...tätä on niiiiiiin odotettu!!!!!! Silloin kun olin vielä Suomessa menin tilaamaan L:n kanssa geelikynsi paketin. Siis oikein UV-lamppuineen päivineen. Olin niin intoa täynnä tuosta paketista, joten vanhempani joutuivat sen minulle tänne tuomaan. Halusin kokeilla kynsiä heti. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan laittaminen venyi ja venyi. Näin kävi myös L:lle, mutta yhteistuumin päätimme varata sen 4 tuntia ja laittaa nuo yhdessä. Ohjeissakin sanottiin, että ystävä voi auttaa, heh. Ohjeita lukiessa tuli hieman paniikki, mutta kun kaksi naista laittaa "viisaat" päät yhteen niin jälki ei voi olla muuta kun täydellistä, vai mitä? ;)Laitoimme oman nailstudion pystyyn. Siinä on tarvikkeet.

Ja urakka alkoi. Tuossa karhennettiin oman kynnen pintaa, jotta kynnet pysyisi paremmin.


Kynnet liimattu....se olikin ehkä se haastavin vaihe, että ne sai oikealle tasolle ja vielä oikeankokoiset. Koot olimme katsoneet jo aamulla aurinkoa ottaessa, onneksi :) Ei nimittäin ollut mikään nopea juttu näin ensikertalaiseksi.
Geelin levittämisen välissä täytyi puhdistaa kynsi.


Koristelimme kynnet vielä tuollaisella kauniilla glitteripinkillä!
TADAM! Täydelliset, vai mitä?


Ai niin.....kävi tuo yksi hörhökin meitä kummastelmassa....Naiset hän totesi ja poistui tyytyväisenä leffaan (nukkumaanko??hih! Who knows).Yksi päivä oli pyhitetty Vulcano buonolle. Olimme paratiisissa koko hela päivän.Ei kommentteja: