perjantai 21. marraskuuta 2008

Sateenkaaren päässä on aarre

Aivan ensiksi haluan mainita ihanasta yllätyksestä, joka autossani odotti. En muuten ikinä kutsu menopeliäni autoksi, vaan sillä on ihan nimikin. En vain viitsi sitä tässä paljastaa, on aika lapsenmielinen nimittäin, hih! G on lainannut menopeliäni pari päivää, kun hänen autonsa (millä ei ole nimeä) on ollut korjauksessa muutamista mainitsemattomista naarmuista johtuen.
Kiitokseksi (kai) tästä hän oli ostanut minulle autohajusteen. Ei siis mikään Wünderbaum vaan aivan ihastuttava minipullojutska.


Tosin tuo haju on aika voimakas. Voisin melkein pitää sitä jossakin piilosemmassa paikassa, jossa haju leviäisi hieman miedommin, mutta olkoon se tällä erää vielä tuossa wunderbaumin paikalla.


Näin kummajaisia matkanvarrella ollessani tässä vieruskylässä ostoksilla. Tällainen mini-carro oli parkkeerannut autonsa minun auton viereen. Olen luullut, että autoni on pieni, mutta kas kas, autoni muuttui iiiisoksi autoksi hetkessä tuon rinnalla. Eikä muuten ollut mikään perus smartti ja tämän vuoksi kuvan arvoinen :) Joo ja älkää kysykö mikä auto tuo on. Minä tiedän siitä yhtäpaljon, kun mitä kuva kertoo...se on pieni....ja sininen...ja se on tarpeeksi :D
Muistatteko, kun lapsena etsitte aarretta sateenkaaren päästä ja se pää oli aina toooooosi kaukana tavoittamattomissa??? Täällä sateenkaarenpää eli aarteen paikka on ihan selkeästi nähtävissä. Katsokaa vaikka alla.

Ihan selkeästi aarre löytyy tuon kylän keskeltä. En ollut aarteenmetsästystuulella ja jatkoin ajomatkaa kotiin.


Lanka-asioihin. Sain äitiltäni lankakerän Suomesta. 7-veljestä polkka lankaa, jeee. Tein siitä pipon. B halusi laittaa sen heti tarhaan. Juu juu, täällä on niin kostea ilma, että lapset pitävät pipoa. Talvi se on tännekin tullut...ja tällä kertaa ihan oikeasti.


PIPON OHJE:

Puikot ehkä kokoa 3. Lanka 7-veljestä.

Silmukoita 80.Neulo 17 cm suljettuna neuleena 3oikein (o) 1nurin (n).

Kavennukset: Yksi kerros 2o, 2n yhteen. 3 kerrosta 2o 1n. Sitten 2o yhteen ja yksi nurin. 3 kerrosta 1o 1n. Yksi kerros aina kaksi oikein yhteen. Yksi kerros normaalisti ilman kavennuksia. Katkaise lanka ja vedä silmukoiden läpi. Päättele työ. JEJ, helppoa, eikö vain? ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja juttuja taas!

Susta on tullu oikeen kotirouva. :D

hihih. :D

Pushal!

-S- kirjoitti...

Hih, niin onkin!!! En ois ikinä uskonut, että viihtyisin näin hyvin kotona.

-S- kirjoitti...

Hih, niin onkin!!! En ois ikinä uskonut, että viihtyisin näin hyvin kotona.

Anonyymi kirjoitti...

en olis minäkään uskonut et uusia reseptejä tulee monta viikossa ja vielä neuleohjeitakin....... ihana se B pipo ja malli varsinkin.T. ä..i/m...i