keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Banaanivaras!!!

Ukkosherra on tullut meitä tänne moikkaamaan. Kunnon jyrinä herätti meidät jo aamuyöstä ja kuuden jälkeen ei myöskään B enää nukkunut. Ikkunat rätisi ja salamavalot välkkyivät kirkkaina. HUI! Sähköt katkesivat useaan otteeseen, mikä ei onneksi ole kuitenkaan ihan normaalia. Noh, samanlainen ilma jatkui sitten myös koko päivän, joten olin kotona ja päätin käyttää ajan hyödyksi. Sain siivottua lähes koko asunnon ja teimme mieheni kanssa yhdessä ruokaa. Lisäksi tässä pari asiaa mitä sain tänään aikaiseksi.


1. Minimuffarit.


Tein minimuffinsseja minun ihanille oppilailleni ja tietenkin pikku B:lle (saa ottaa jotain hyväskää sitten vaikka tarhaankin)... Tänään oli lesson 4, eli eteenpäin mennään hitaasti, mutta varmasti.


Tässä ohje mufinsseille.


2 dl sokeria
2 munaa

2,5 dl jauhoja
1 tl vaniliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
75 g marariinia

Suklaapaloja ja kaakaota tai metsämarjoja. muffinssivuokia.

- Sekoita sokeri ja munat vaahdoksi

- Lisää jauhot ja lopuksi vielä margariini.

- Jaa taikina ja lisää toiseen puoliskaan suklaat ja kaakaot ja toiseen metsämarjat.

- Laita teelusikoita apuna käyttäen taikinaa vuokiin.

Tuossa oikealla ne nyt sitten ovat valmiina. Kannattaa tehdä tuo ohje tuplana ja laittaa isoihin vuokiin, kun nuo pienet tahtoo palaa. Täältä vain en ole vielä tuon isompia (halkasija 3cm) löytänyt, mutta jatkan etsintöjä.
Arvatkaas mikä tuo tuossa alla on?Se on aikaansaannos numero kaksi tälle päivälle. Tein tuollaisen nallukan. Se on tosi tosi mini. Korkeus ehkä 5cm. Mietin joskos tekisin tuosta avaimenperän, jonka voi laittaa vaikka laukkuun kiinni vai antaisinko sen vain pikku B:lle.ps. Joku viikko takaperin B oli vihainen, ja minä sitten piristin häntä kertomalla unesta jonka olin juuri nähnyt. Siinä me olimme kaikki kaupassa. Tässä ihan lähellä, olevassa prismassa! (ei, täällä ei oikeasti ole prismaa) Siellä sitten selailin kaikennäköisiä suomenkielisiä käsityölehtiä ja ostin paljon paljon lankaa. Ulos lähtiessä vartijat tulivat pysäyttämään meidät. G oli varastanut banaanin!!! Saimme ikuisen porttikiellon tuohon prismaan ja minä olin todella harmissani, kun en päässyt sinne enää ostamaan lankaa. Onneksi emme sentään vankilaan joutuneet. (Älkää kysykö miksi tuollaista unta näin...saa analysoida, hih)

Noh, tuo uneni oli B:n mielestä niin hauska, että nyt hän on naureskellut tuolle banaanijutulle jo viikon. Kertoi tässä juuri tänään, että haluaa kertoa tuon unen sitten kavereille siellä Suomessakin, hih! Että muistakaakin nauraa jos se sen teille kertoo!!! ;)

Ei kommentteja: