keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Mä oon julkkis!!!

Jeps jeps. Eikö otsikot pidäkin olla jollakin tavalla kiinnostusta herättäviä!? Että henkilö pysähtyy miettimään ja uteliaisuus herää........Lukija päätyy lukemaan koko tekstin.

Vaikka en nyt heti otsikkoasiaa paljastakaan ei se oikeuta teitä lopettamasta lukemista tähän, ettäs tiedätte!!!

B oli taas pukeutunut Batmaniksi ja minua odotti yllätys mitä hän oli saanut aikaiseksi minun ollessa casalingana alakerrassa (ripustamassa pyykkiä siis). Hän ylpeänä esitteli aikaansaannoksiaan, joten esittelen ne nyt sitten lähes (yhtä) ylpeänä teille. Olkaapas hyvä....lähikuvassa, BATMAN!

Joku vois opettaa mulle hieman kuvankäsittelytaitoja!!!

B on tunnetusti aika hemmetin hyvä 5-vuotiaaksi paparazziksi, mutta että onnistuu ihan itsestäänkin ottamaan kuvan niin että (lähes) koko naama näkyy on jo saavutus sinäänsä (ei onnistu kaikilta aikuisiltakaan) ja että tuollaisena linssiludenakin vielä!!!! En voinut tuossa vaiheessa alkaa torumaan kameraan koskemisesta vaan tyydyin iloisesti naureskelemaan kuville. Mielummin nice mum and son moment, kuin toruminen. Ei sitä kaikesta vaan voi torua, eihän.

Saanen esitellä myös aikaansaannokseni käsitöiden osalta. Aluksi lähes mahdottomaksi minun käsityöntaidoilla osoittautunut pannunalunen osoittautuikin lopulta ihan helpo(hko)ksi. Ne ohjeet vaan oli tällaiselle aloittelijalle aluksi hieman vaikealukuiset, eh. Käykää katsomassa, ne on kuvineen kaikkineen, joten ei OIKEASTI pitäis olla vaikeat, mutta blondi mikä blondi!
Ohje löytyy siis tuosta http://harmis.vuodatus.net/blog/888789 (hemmetti kun en osaa linkittää...joku vois senkin mulle opettaa).


Siinä se komeilee, kaunis elämäni ensimmäinen virkattu patalappuni!!! G ei meinannut ymmärtää ollenkaan mitä näperrykseni esittää. Tajusi lopulta, kun laitoin sen keittiön koukkuun roikkumaan -patalapun siis.

Nyt takaisin tuohon otsikkoon...

Niin kuin usein, myös tälläkin kertaa otsikko on yliammuttu ja taas kerran saa pettyä itse asiaan mikä otsikon takana on.

Sain ystävältäni uutisia Suomesta. Kukas se onkaan joka komeilee lehden kannessa??? Julkkis...siis minä.....ja joulupukki!!!! Mielestäni olin ollut kiltisti...ainahan minä olen :)


Niin ja jos ette ihan vielä hokanneet niin näkyy se B:kin kuvassa, onneksi!!! Olisihan se ollut noloa (tosin niin minun tapaista) seistä lasten kanssa karkkijonossa.

ps.Tunnistaako joku kenen kanssa olemme torilla? (ei joulupukki, hih)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

arvelisin et joulpukkia on katsomaS MYÖS E JA M ? TOSI HYVIÄ KUVIA SE BATMANNI OLI ITTESTÄÄN OTTANUT!!!!!!! ONKO BEELLÄ JO JOULUKALENTERI? T. M...I

-S- kirjoitti...

Joo M ja Ehän ne siinä :)
Ei ole joulukalenteria. Ei täällä varmaan edes myydä. Ei ole ainakaan silmään osunut. Ukki varmaan tuo tullessaan...eikä vaan B:lle ;)