tiistai 4. elokuuta 2009

V 4 V ...eli siis synttàribileet :D

Viikonloppuna 02.08.09 oli V:n 4-vuotis synttàrit. Hàn on Suomalais-Italialaisen perheen lapsi. Toinen niistà suomalais-italo perheistà joista kirjoitin aikoinani tààllà. He asuvat kauniilla Costieralla ja menimme heille viikonloppuna juhlimaan.



Costiera on meren ja vuorten vàlissà...oikeastaan asutus on vuorilla, joten talotkin ovat toinen toistaan korkeammalla. Muutamakymmenen rappusta piti nousta myòs synttàrisankarin asunnolle. Niin eikà siis mitààn suoria rappusia vain tuollaisia sokkeloisia minne minà ainakin eksyisin aika helposti ilman noita kahta suunnannàyttàjàà :D



Onnea V! Tàllà kertaa muuten pojat leikkivàt suomeksi. Edelliskerralla italiaksi. Saas nàhdà miksi heidàn yhteinen kieli lopulta muokkautuu.






V:n vanhemmat olivat jàrjestàneet synttàriyllàtykseksi ilotulituksia!!!






Oli hassua katsella tulitusta tuolta korkealta niin ettà ilotulitteet paukkuivat silmien korkeudella.


Pojat leikkivàt. Kuka tietàà mità...




Tanti auguri a te, tanti auguri a te....


Alla vielà pari kuvaa otettu heidàn parvekkeeltaan. Mahtavat nàkymàt!






Ps. Ette kai te nyt oikeasti uskoneet, ettà V:n vanhemmat olisivat 4-vuotiaalle jotkut ilotulitukset jàrjestàneet?!?!? Nuo ilotulitteet oli jonkun pyhimyksen juhlan vuoksi, jota juuri samaisena iltana tàssà kylàssà juhlittiin. Italiassa koko kesà on yhtà juhlaa ja aina jossakinpàin on ilotulitteita. Tàllà kertaa juuri sopivasti meidàn làhettyvillà, joten oli kiva sanoa, ettà tulitteet olivat "V:n kunniaksi" :D


10 kommenttia:

♥AURINKOINEN♥ kirjoitti...

OI MITEN IHANIA KUVIA TÄÄLLÄKIN♥
OIKEIN IHANAA VIIKON JATKOA JA ONNEA SYNTTÄRI SANKARILLE ;O)

Jael kirjoitti...

Kivaa varmaan että teidän seudulla on muitakin suomalaisia ja kivaa kun on melkein samanikäinen kaverikin B:lle.Upea näköala tosiaankin tuossa yhdessä kuvassa!

-S- kirjoitti...

Aurinkoinen: Voi hòh...mà en edes osaa kirjoittaa sun nimeà oikein, ku en osaa tehà noita sydàmiò, hòh!

Yaelian: Joo on se kiva, ettà saa vàlillà puhua aikuistenkin kanssa suomea :D

Sateenkaari kirjoitti...

Upeita kuvia.İhanat nakymat ystavanne parvekkeelta.
Noita rappusia on taallakin,kun rakennetaan vuorten rinteille.Uusiin asuntoalueisiin vuorten rinteille rakennetaan liukuportaat,mutta mm. fethiyessa(missa asuimme aikaisemmin) on juuri tata porrasaskelmaa kuljettavana.

-S- kirjoitti...

Sateenkaari: Liukuportaita, ohoh....onpas luxusta. Pitààkò ne sitten olla jotenkin katoksen alla vai kuinkahan tuo oikein toimii. Nàmà talot tààllà on niin vanhoja ja rappuset ahtaita, ettà sinne on mahdotonta mitààn hissià laittaa pystyyn :D

Allu kirjoitti...

Ihanaa seutua!!!

MaaMaa kirjoitti...

Aivan mielettömän upealla paikalla tuo teidän ystävien talo! Wau mitkä maisemat!!
Hauskaa, että pojilla on 2 yhteistä kieltä :)

Miten selvisit kuumuudessa mahan kanssa tuollaisissa portaissa?! Huh, pelkkä ajatus hengästyttää! :)

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Hehehe......tooooosi hyvin selvisin mahan kanssa. Saavuin ovelle hiestà màrkànà...parikytà rappusta muiden peràssà...aivan kun olisin vetànyt jonkun 2 tunnin hikitreenin, eh.....ja se hikoilu jatkui sitten koko illan. Tàà ajoitus ei mennyt ihan kohdilleen. Sanoinkin G:lle ettà ens kerralla mà halun kantaa tàtà patteria viimeisimmillàni sitten helmikuussa....Onhan se noin pààtettàvissà, onhan? ;)

Maijamaija kirjoitti...

Hehehehehe. Joojoo. On on. ;)

-S- kirjoitti...

Maijamaija: ;)