1. Kuumenna uuni 175*C. Voitele muffinsvuoat tai levitä paperivuoat uunipellille 2.Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja ruokasooda pienessä kulhossa. 3. Vaahdota munat ja sokeri kulhossa.Lisää ensin voisula sitten kermaviili, vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät lopuksi lisää soseutetut banaanit. 4. Sekoita mukaan jauhoseos vähitellen vähän kerrallaan ja sekoita taikina juuri ja juuri tasaiseksi. Varo sekoittamasta liikaa. 5. Täytä muffinsvuoat 6. Paista 35-40 minuuttia eli kunnes ovat kullankeltaisia. 7. Jäähdytä 10 minuuttia ja tarjoa lämpiminä voin kanssa (jos ei halua siis kevytversiota :-) ).
Moikka Anu! Kiitos reseptistà..ihanaa kun jaksoit kirjoittaa....Ties vaikka pian kokeilisinkin. Tuo saksanpàhkinà saattaa nyt vain koitua kohtaloksi...katotaan jos lòytyy :D
Italiassa asusteleva làhes kolmekymppinen kahden lapsen àiti ja yhden miehen vaimo kirjoittelee elàmàstààn ulkosuomalaisena ja raapustaa muutakin mitä mieleen kullakin hetkellà pàlkàhtàà. Blogi on oma muistioni kaikesta mahdollisesta mità on tehnytkààn ja milloin, se on myòs reseptikirjani ja tietenkin ihana ihana harrastus. Kommentit ovat aina tervetulleita :D
B = poikani synt. 2003 T = poikani synt. 2009 G= mieheni
Äitistäni puhuessani olen huomannut käyttäväni välillä sanaa mummi. Tämä johtunee siitä, että katsastan maailmaa ehkä hieman liian usein lasteni näkökulmasta! Myòs àitimummi on àitistàni tuttu kàsite :D
2 kommenttia:
Moikka Sari!
Kommentoin nyt tähän viimeisimpään postaukseen :-)Vaikka ei liitykään suoraan tähän postattuun aiheeseen.
Olet leipnut ja laittanut ruokaa hurjasti! Tässä olisi yksi ehdokas joukkoon.
Resepti, jota voisit kokeille miltä maistuu. En muista olitko jo löytänyt sen kermaviilin korvaajan?. Tää on sellaisesta Amerikan herkut kirjasta :-):
Banana Nut muffins
3 3/4dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
2 munaa
2 1/4 dl sokeria
100gr sulatettua voita
1 1/4 dl kermaviiliä
1tl vaniljasokeria
1 1/4 dl rouhittuja saksanpähkinöitä (jos siis haluaa pähkinöitä)
2 keskikokoista kypsää banaania
1. Kuumenna uuni 175*C. Voitele muffinsvuoat tai levitä paperivuoat uunipellille
2.Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja ruokasooda pienessä kulhossa.
3. Vaahdota munat ja sokeri kulhossa.Lisää ensin voisula sitten kermaviili, vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät lopuksi lisää soseutetut banaanit.
4. Sekoita mukaan jauhoseos vähitellen vähän kerrallaan ja sekoita taikina juuri ja juuri tasaiseksi. Varo sekoittamasta liikaa.
5. Täytä muffinsvuoat
6. Paista 35-40 minuuttia eli kunnes ovat kullankeltaisia.
7. Jäähdytä 10 minuuttia ja tarjoa lämpiminä voin kanssa (jos ei halua siis kevytversiota :-) ).
Terkuin, Anu
Moikka Anu! Kiitos reseptistà..ihanaa kun jaksoit kirjoittaa....Ties vaikka pian kokeilisinkin. Tuo saksanpàhkinà saattaa nyt vain koitua kohtaloksi...katotaan jos lòytyy :D
Lähetä kommentti