tiistai 9. joulukuuta 2008


Ihanaa ihanaa ihanaa. Sain uuden kameran :D:D:D:D
G ei jaksanut enää kuunnella harmitustani kameran menetyksestä ja tämmöinen kaunotar löytyi edullisesti. Eikö ihana....ja mies kanssa!!! Kyllä sitä aika nöyränä otti tuon toisen kameran vastaan, mutta pukki tuli etuajassa ja minä en vain hymyillyt, vaan ihan ääneen kaupassa nauraa röhnötin ja ilosta pompin. YIPPEEE :D Ja hei, olihan tuo nyt aivan ihana, ei sitä vaan voinut muiden ostettavaksi jättää....joulukin on vain kerran vuodessa, no? ;)


Casion hieno hempeän vihreä (eh, mikä väri se on?) kamera. 9,1pixeliä ja hyvin toimii, kun sitä jo kokeilin.


Hei joo, ja nonna ja nonno halusivat tulla keräämään myös meidän oliivipuut. Heillä on oliivipuita yli sata, meillä vain vajaa kymmenen. Emme olleet edes ajatelleet, etttä keräisimme ne, mutta kiva yllätyshän tuo oli. Oli muuten hassut "pacmanit" jotka nuo oliivit verkkoon tiputtivat. Ehkäpä huomenna voisin auttaa heitä, kun tulevat vielä uudelleen.


Tarhasta tultuaan B sai "aella kraktorilla"

Niin ja ei oikeasti ollut vielä pimeää. Salama teki tepposet. Pitää vielä harjoitella tämän uuden kapistuksen kanssa


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa kun B ajaa traktorilla ja oniiiiiin polleeta että...... ja ihanaa kun sait uuden kameran(pitäisköhän se laittaa suhun jotenki kiinni. ettet hukkaa....? enää viikko niin sit nähdään..ihanaa..... Lanttulaatikko on jo uunissa (ilman pippuria)

-S- kirjoitti...

Oi jos vaan ois keino, jotta sitä ei hukkaa niin ottaisin kyllä käyttöön. Noh, nyt yritän olla hukkaamatta....paitsi että ainahan mä yritän, *koputtaa puuta eh :S
Kiva, että joulusyömingit on ilman pepperiä niin saa tuo toinenkin niitä maistella :D