keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Yllätyksiä kotosuomesta :D Osa 1.

Vihdoin pääsen nettiin. Meillä on ollut puhelinlinjat poikki jo kolmatta viikkoa ja netti nyt muutaman päivän. Tänään alkoi netti taas toimimaan. Puhelinlinjat edelleen poikki, eikä siis vain meillä vaan NELJÄSSÄ kylässä, joista me asumme tietenkin yhdessä.

Nyt esittelen paljon paljon juttuja. Ensimmäisenä isukin tuliaisia mistä jo aiemmin mainitsin. Soodaa on ollut vaikea löytää ja vanilliinisokeri on oudon makuista, joten sain niitä purkilliset. Ruisjauhoja oli aivan ihana saada. Olenkin niistä tehnyt jo leipiä. Edelleen sen hyvän sämpyläohjeen mukaan, mutta nyt vain sekaan ruisjauhoja. Mietin tässä jos tekisin elämäni ensimmäiset karjalanpiirakat, kun ohjekin näytti olevan tuossa pussin kyljessä. Vain se soikea muotti puuttuu. Asiaan, maalahden limppu eli Malax limpan oli myös aivan ehdoton. Kuten paketista näkyy, jäljellä on enää ihan pieni kannikka, heh.Sitten mennäänkin tuohon uudelleen heränneeseen harrastukseeni eli käsitöihin. Sain 7 veljestä lankaa muutaman kerän ja erikokoisia puikkoja. Kiitos äiti :D Lisäksi ehkä kaikista odotetuin, eli ompelukone! Menin ostamaan ompelukoneen joskus aikoinaan alennusmyynneistä. Askel kohti aikuisuutta kun omistat ompelukoneen, sanotaan...Noh, askel tai ei...tuskin se ihan sitä tarkoittaa, että se saa käyttämättömänä komerossa lojua..Takuuaika on jo kulunut umpeen, enkä ole kokeillut edes toimiiko kone. Nyt kuitenkin odotan innolla että tähän tulee muutos. Löysin jo pari kivaa mallia mitä haluaisin kokeilla.Lisäksi paketissa oli joitakin kankaita, neulatyynyä ja erivärisiä lankakeriä. Kuvaan ei päässyt lähellekään kaikki. Niin joo ja oli tuossa muuten fazerin sinistäkin ;)


Sitten sain naistenlehtiä ja kaipaamani viimevuoden Suuri Käsityölehden joulunumeron. Ehkä sieltä saa jonkun joululahjaideankin :D
Ystäväni oli antanut hieman tuliaisia isin mukaan myös. Sain lahjaksi aivan superhyperihanan koukussa kirjan. Stitch´n bitchVirkkaajan käsikirja, joka on sopiva myös aloittelijalle, mutta näytti siellä olevan vaikeampiakin töitä. Aivan ihana, kertoohan sen jo nimikin!!!! Kiitos kulta, oot rakas. Niin ja sitten paketissa oli se kaivattu huovutuslankakin. Nyt kuitenkin uskon, että huovutukset saa jäädä joululahjojen edestä. Joten siitä langasta tulen tekemään jotain vasta ensi vuoden puolella.


Nyt täytyy kiirehtiä, elokuva alkaa...jatkan tällaista postausta pikimmiten. Ciao a tutti :)

Ei kommentteja: