lauantai 13. joulukuuta 2008

Joulukuusi


Tarkoitus oli, että emme "jouluistaisi" kotiamme mitenkään tänä jouluna, sillä olemme jo hyvissä ajoin viettämässä joulua Suomessa, joten emme nähneet siihen tarvetta. Hiljaa hiljaa joulu on vallannut mielemme ja kotimme on alkanut täyttymään joulutunnelmasta. On kynttilöitä ja pieniä joulusta muistuttavia esineitä. Taustalla soi Suomalaiset joululaulut (Italialaisia ei pahemmin ole). Tunnelma on lämmin.


Kaupassa oli kokonainen huone täytetty valoin koristetuista kuusista ja muista koristeista.

Meidän matkaan tarttui tuo ihana vanha joulupukki poroneen.


Ja aivan ihana ihana ihana joulukuusi. Pieni sellainen, mutta aivan ykkönen. Se vaihtaa väriä hiljalleen. Kuva ei tee oikeutta tuolle ihanuudelle, mutta eipä ole muutakaan tarjota.Sitten vähemmän jouluisiin tunnelmiin. Ne lihapullat, kastike ja muusi vaihtoivat hieman ulkoasuaan tänään eli tein siitä laatikon. Tosi helppo oli tehdä. Lisäsin sekaan vain paistettua sipulia, aurinkokuivattua tomaattia, kypsää kananmunaa sekä juustoa ja sitten vain uuniin.
B halusi tänään "pukeutua". Eh, Batman asu on muuttunut ferrari lippikseen. Tuosta fleece topista hän oli erityisen ylpeä. Täällä kun niin moni niitä käyttää ja B on varmasti sen myös huomannut. Nuo vyöt kuvassa ovat vuorille kiipeämistä varten olevia köysiä ja kädessä on jousipyssy (niin siis tuo henkari jos ette tajunneet).


Ai niin, lasit unohtui. Ne suojaa "rautasäteiltä". (Sanoin eilen mikroaaltouunissa olevista säteistä ja pyysin hänet kauemmaksi, joten tämän vuoksi varmasti nyt nuo rautasäteet sitten).


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi! ihania joulujuttuja! kolme yötä enää niin nähdään,ihan niinkuin jouluaattoon lasken öitä..... Muista ottaa B lle mukaan uimahousut et voidaan käydä uimassa,ja pitkiä kalsareita tääl tarvitaan. halipusu kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Loysin juuri blogisi ja huomasin etta olemme tehneet ihan samat ekskursiot syksyn aikana Grotta dell'Angelosta Palinuroon,jossa soimme juuri samaisessa mainiossa Isca delle Donnen agriturismossa! Tormaamme varmaan ennen pitkaa Salernon rantabulevardilla. Tunnelmallista joulunodotusta toivottavat Vietrin naapurit

-S- kirjoitti...

Hei Anonyymi. En mä halua JOSKUS ehkä törmätä....Haluaisin kuules yhteystiedot mulle ja heti, kiitos!hihihi :D:D:D Ihana kuulla, että täällä on muitankin Suomalaisia. Vielä en ole törmännyt yhteenkään. Laitahan jotain viestiä ciacionia@libero.it. Mukavaa joulunodotusta sinnekin. Ciao ciao!