lauantai 6. joulukuuta 2008

KETUTTAA!!!!

Kaikki alkoi hyvin. Menimme B:n kanssa pyöräilemään tähän lähialueelle. Tsekattiin se tie, jota isukin kanssa aikaisemmin olemme autosta mietitty. Harmiksemme tie oli vain joku 5o0m pitkä, joten se siitä lenkkleilystä. Noh, saipahan B edes vähän pyöräillä.

Iltapäivästä menimme Salernoon. Siellä oli kunnon joulutunnelmaa. Tonttuja ja joulupukkeja (ei oikeita) näkyi kaduilla. Suuren suuri valojoulukuusi oli laitettu yhdelle kävelykadun aukiolle. Hellusimmat hahmot olivat kuitenkin Nalle-Puh ja Tigru tonttulakkeineen (nämä olivat ihan oikeita).

Mutta sitten tuli romahdus. Olin ottanut pyöräilystä kuvia, sekä joistakin jouluvaloista, mutta sitten se vaan oli kadonnut. En löytänyt kameraa enää mistään!!!! Yhyyyyy....Ja vaikka kuinka etsin niin ei löytynyt. Nyt vain ketuttaa niin vietävästi. Ei löydy niin ei löydy. Ja hitto, oli vielä ihan sairaan hyvä kamera...ja lahja G:ltä, prkl!!!! Noh, ei auta. Taitaa jäädä blogituskin nyt sitten vähän vähemmälle. Ei ole kiva lukea ilman kuvia....eikä kirjoittaakaan Katsotaan koska seuraavan kerran jotain skrivailen. Varmasti tulee jotain, mutta huomattavasti harvemmin, höh!

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Harmillista! :( Itselleni on käynyt samoin (tai no siinä sivussa meni lompakko, laukku ja muuta pikkutavaraa..) ja kyllä ärsytti! Voihan se olla, että sun kamera vielä ilmestyy jostain.. Mutta älä nyt kokonaan bloggaamista jätä, kiva lukea mitä sinne kuuluu vaikka ilman kuviakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että se jostain tupsahtaa esiin. Meilläkin oli kamera puoli vuotta hukassa ihanine joulukuvineen. Kun sitten olin jo ostanut uuden löytyi vanhakin kamera erään laukun piilotaskusta. Älä vain bloggailua siihen lopeta. Pää pystyyn, uskon että ottaa päähän.

-S- kirjoitti...

Voi kun tupsahaitiskin! Ei, nyt olen varma, että se ei mulla ole jemmassa.....voi vain toivoa, että joulupukki näkisi mitä olen vailla, eh :S Tai sitten alennusmyynneistä. Onneksi minulla ei sentään kuvia sinne hirmuisesti mennyt (kiitos blogin, kun latailen niin usein tänne koneelle) Enkä toki lopeta bloggaamista, tulee vain tylsempää luettavaa...noh, koitan keksiä jotain piristettä kuvien korvikkeeksi, eh :-s