torstai 4. joulukuuta 2008

Pronto soccorso!

B:n tarhasta tuli yksi hoitotäti soittamaan ovikelloamme. Ei uskaltanut kuulemma soittaa minulle. Ajatteli, että menisin paniikkiin. Sanoi vain, että B on kaatunut. Tulkaa tarhalle. Niin me lähdimme G:n kanssa tarhalle ja AUTS!!!! Ti sei fatto male B!!! B:n päässä oli syvä, noin 4cm pitkä haavauma. Siinä se istui tarhatädin sylissä ja mussutti merendaansa (välipala) pelokkaana mitä seuraavaksi tapahtuu. Tarhatäti selitti kuinka B oli lyönyt päänsä laatikostoon ja oli hyvin huolissaan. Oli kertonut myös B:lle, että pitää mennä sairaalaan, sillä näytti siltä, että B oli pelokas ajatuksesta joutua sairaalaan kuin itse tapaturmasta. Noh, sairaalaan me sitten lähdettiin ja samantien leikattiin hiuksia pois tieltä. Iso oli haava ja täytyi laittaa 3 tikkiä -ILMAN PUUDUTUSTA! Raukka. Ja minun piti pitää päätä paikallaan silloin kun neulaa työnnettiin, mutta reippaasti B jaksoi. Taisi äitillä tulla huonompi olo neulaa katsoessa. Nyt B:llä on naruja päässä, se sanoo ;)

Onneksi olimme juuri tänään saaneet idean laittaa B:n huoneeseen joulupallo. Se ilahdutti kummasti B:n mieltä. Nyt hän katselee valojen välkehdintää ja kummastelee kuka on vienyt lunta vuorille, hehe. Kaverina B:llä on nallekarkkeja, jotka tulivat hänelle postissa hyvältä ystävältään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi,voi pientä kun pitää sattua,mutta kyllä se siitä paranee..... me ukin kanssa puhalletaan niihin "naruihin" ja tukkakin kasvaa nopeesti. voikaa hyvin. t. mummi

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh. No, onneksi ei tapahtunut vakavampaa. Aika hurja...lapsille sattuu ja tapahtuu... Haleja paljon B:lle!!!

Pau kirjoitti...

Täytyypä katsella noita kirjoja jostain, kun vaikuttavat niin monipuolisilta :)
Kun talvi tulee Suomeen, niin ei voi muuta kuin muuttaa ulkoasuakin talvisemmaksi :D edellinen pohja kun oli punertavine sävyineen enemmän syksyinen.

-S- kirjoitti...

Jeps, lapsille sattuu ja tapahtuu. Niin tarkkoja kun ne tuolla tarhassa ovatkaan niin silti voi sattua. Noh, nyt B voi jo paremmin. Viikon päästä saa narut (tikit) pois päästä ;)