maanantai 15. joulukuuta 2008

Kampaaja....matkakuume...pakkaaminen, öö...ei....LÄTTYJÄ! YAMMY!!!...

Menimme tänään viimeisille jouluostoksille täällä Italian puolella. Noh, ostosten sijaan eksyimmekin parturiin. G leikkasi hiukset. Ei mennyt kauaakaan kun yksi tuli sanomaan minulle että nyt leikataan sinunkin hiukset, eikö vain? Jeps, parturikampaamo oli harvinainen unisex kampaamo, joten myös minun hiukset pystyttiin leikkaamaan samaisessa salongissa.
Kampaaja, joka oli muuten elämäni ensimmäistä kertaa mies, alkoi puhumaan minulle englantia, WOW!!! Voiko tämä olla todellista, että täällä on joku joka osaa puhua englantia?!? Noh, tämä herrasmies oli syntynyt Englannissa, joten sujuihan se englanti täydellisesti. Mikä mäihä! Siinä sitten pälistiin englantia menemään, piiiitkästä piiiitkästä aikaa. Oli kuulkaas kokemus tämä parturissa olo. Koko kutrien leikkaus tapahtui sellaisella sähköisellä leikkurilla...siis millä yleensä leikataan vaan niskavilloja jne. Tais mun ilmeestä huomata, että kerta oli ensimmäinen ja pyysi ottamaan ihan rennosti, hih! Ei vain ole kovin hyvä yhdistelmä Italialainen, sähköinen hiusleikkuri ja mun hiukset! Vähemmästäkin menee paniikkiin! Joo ja hassuinta parturissa oli että mun piti olla välillä seisaaltaan ja föönätessä piti laittaa pää alaspäin jne. Hassua! Mutta tykkään, tykkään kovasti. Ei siihen mennytkään kun 5 kuukautta että uskaltauduin paikalliseen parturiin, hih! En ottanut kuvaa, mutta sittenpähän näätte. Ei mitään radikaalia...ihan vaan ehkä hitusen terveemmän näköiset :D


Lättyjä....tartteeko sitä muuta edes sanoa??? NJAM!!! Eilen tuli tehtyä niitäkin, jej.


Ohje on kopioitu moumoun sivuilta täältä, mutta laitan sen myös tähän muistiin :D

LÄTYT


1 muna
3 dl maitoa
1 dl vettä
1 tl sokeria
1 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl sulatettua voita tai margariinia

Vatkaa taikina sekaisin ja anna turvota puolisen tuntia. Paista pannulla molemmin puolin. Muista käyttää paistamiseen reippaasti rasvaa ;)

Nautitaan sokerin ja mansikkahillon kera!


Opettelin nyt myös tuon linkittämisen. Oli helppo, onneksi. Joo ja en minä vielä pakkaamaan halua, joten kirjoittelin muutamat sähköpostit, kävin facebookissa... Koeajoin myös ompelukoneeni, jeeee!! Ihan helppoja farkkujen lyhennyksiä siis vain, mutta...ei ollut mikään vartin ompeluhurahdus vaan siis piti ihan ohjekirjasta katsoa kuinka se lanka sinne koneeseen pujotellaan tai kuinka puolaaminen onnistuu. Mutta hyvää tulosta tuli, farkut on valmiit ja mami on ylpeä ompelutaidoistaan, eh...vaikka tuskin olisi aihetta.


En muuten ole ainoa joka on opetellut tekemään jotain uutta...tai vanhaa, mutta uudella laitteella. Latailin kuvia koneelleni ja sain huomata että Batman is back!....ja osaa käyttää myös uutta kameraani, hihih!!!

Aika pulloposket kyllä kuvassa, mutta hienosti onnistui, juu...ja vielä mamilta salaa, eh :S Kuva on kyllä varmasti otettu eilen, koska Batman täällä silloin lenteli, heh!

Pakkaaminen, blaaah!!Tulipas pitkä blogituskin...ettei varmasti tarvitsisi pakkaamaan ruveta. Hei, en mä ole ainoa joka inhoaa pakkaamista, joten annettakoon nämä turhuudet minulle anteeksi :D

Mutta siis....Ihanaa yöllä lähdetään Suomea kohti, jeeee!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, kun oli kiva kuulla B:n runolausuntaa. S: Voisit ehkä kääntää runon sellaiselle kielelle, että muutkinkuin kuin "paikalliset" ymmärtävät. T. Iskä

MouMou kirjoitti...

Oioi, täydelliset pitsireunat!:)

-S- kirjoitti...

Kiitti MouMou, tuo ohje oli aivan täydellinen :)