sunnuntai 21. syyskuuta 2008

IKEA

Tämä ihana sunnuntai vietettiin Ikeassa. Täytyi käväistä hieman täydentämässä peittovarastoa, jotta tulevat "vieraat" saavat jotain peitettä päällensä yön ajaksi.
Päivän asuna taas hieman kesäisempää, vaikka tosiasia on kyllä nyt vaan se, että ei täällä mikään helle enää ole.Tarttuihan ikeasta tietysti paljon muutakin mukavaa, mutta niitä en tässä rupea sen kummemmin esittelemään. Tämä Afragolan IKEA on hienosti sisustettu lapsiakin ajatellen (tai en tiedä vaikka muutki olisi). B pääsi monessa paikassa leikkimään omia juttujaan, joten mukavaa oli kaikilla :)IKEAn yhteydessä on pieni "ruotsi"-shop. Sieltä sain mukaan mm. ruisnäkkäriä ja daim-karkkeja, jeee :) Niin ja SNÖREN-naruja, muistatteko? Kilpailtiin B:n kanssa kumpi syö metrin nopeampaa ilman käsiä, heh. Snöreniä ei víssiin Suomesta enää saa???

Alla maisemakuva, joka on otettu tänään matkanvarrella.Mikäs se siinä onkaan? VESUVIO (Vesuvius). Ja kaikkihan tietäänki mikä se on?...Ei tulivuori, vaan siis MILLA MAGIAn koti, tietty ;)


Hei, vielä loppuun B:n hassutuksia. Tämä liittyy nyt taas liikennemerkkeihin. Näitä täällä kun on niin valtavasti enemmän kuin Suomessa ja B:kin on sen jo huomannut...
Liikennemerkki, jossa on punainen ja musta auto tarkoittaa, että ei saa ohittaa. B näki liikennemerkin, jossa oli keltainen ja musta auto ja kysyi minulta mitä tuo merkki tarkoittaa. Ennenkuin ehdin suuta avaamaan B sanoi: "ei ku tossa merkissä aurinko on polttanut sen punasen auton keltaiseksi". Joo, tokaisin (eh, niin varmaan).
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hienoja kuvia

Anonyymi kirjoitti...

miksi tämä ei onnistu?

Anonyymi kirjoitti...

ei tara tull läpi

-S- kirjoitti...

Tulee ne läpi, mutta mun täytyy ensin hyväksyä ne. Voin hyväksyä ne vain kun olen koneella omalla sivullani :)

Anonyymi kirjoitti...

Hihihi! Johan oli kommentti! :D Lapsen logiikkaa! Ihanaa! :)

Saa Snöreniä Suomesta...ei siitä oo kovin kauaa ku oon ostanu... :-o Pari vuotta max...! Korjatkoon joku joka tietää paremmin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, sä oot niin söpö tossa mekossa :):) voin vaan kuvitella että kiva käydä siel ikeashopissa, saa jotain pohjoismaalaisia namuja ainakin :) tuon sulle sitten säkin kun tulen ;) Benkulla hyvät jutut koskien liikennemerkkejä heh ;) aivan iki-ihanat sivut kyllä IKÄVÄ TEITÄ !! Love, Laura