tiistai 16. syyskuuta 2008

Ensimmäinen tarhaviikkoReilu kuukausi Italiassa on yhteiseloa takana ja nyt loma loppui. B aloitti tarhan tällä viikolla. Mua jännitti tosi paljon. Kuinka siellä sujuu? Ymmärtääkö hän mennä vessaan tai uskaltaako kysyä apua jos tarvetta?


Kieli ei ole vielä hallussa ja tämän vuoksi hermoilin. Turhaan jännitin, niinkuin niin usein aikaisemminkin. Kaikki meni hyvin. B leikki legoilla ja lähtiessä moikkas tarhatädeille iloisesti "CIAO". Mikään ei olisi saanut minua onnellisemmaksi sillä hetkellä, kuin se että B tokaisi haluavansa mennä tarhaan huomenna uudelleen, yippeee!!!! Helpotuksen huokaus *huoh*.Mentiin ostamaan grembiule (=koulupuku/tarhapuku), joka mielestäni näyttää lähinnä lääkärin takilta, mutta tietenkin kehuin stä B:lle kovasti. Löydettiin sentäs edes sellainen paita, jossa oli formulan kuvia. B meni seuraavana päivänä todella ylpeänä grembiule päällä tarhaan. Ei mikään viisaudenhuippu laittaa tarhaikäisille valkoiset grembiulet, mutta minkääs teet....siamo in Italia ;)Tuossa olikin pari oikein kunnon poseerausta grembiulen kera. Aivan halusi poika asentoja ruveta tekemään mikä on todella harvinaista, mutta mikäs siinä. Minä sitten paparazzina toimin nopeasti ja tadam!! Kuvat ovat julkisessa levityksessä :)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi huhhuh...valkoiset puvut...noooo...te tosiaan ootte Italiassa. :D

Varmasti B on kaivannut ikäistään seuraa...ja kyllästyny ehkä katteleen teidän naamoja. *virn* Voihan olla että jossain vaiheessa tulee vielä se "en mä haluu sinne!" mutta epäilen kuitenkin että sujuu aivan hyvin. Uskon että oot murehtinut ja miten ihanaa että alku meni noin hyvin. :)

B on muuten ruskettunut...ihmekös tuo...siellä kun on vielä täys kesä...toisin ku täällä...huoh. Ihan pirun kylmä koko päivän! Melkeen jo pitkät kalsarit jalassa! Hmph.

Pushal sinne kauas, ootte ajatuksissa! :)