perjantai 19. syyskuuta 2008

Favourite stand esittelyssäOn se nyt vaan hyväksyttävä. Kylmä se on tullut tännekin. Uutiset kertoi kuinka kylmä ilma on tullut Venäjältä ja tuuli voimistuu entisestään. Kai tämä on nyt sitten sitä ”syysmyrskyä”. Päivän asuste näkyy alla.Juu juu, villapaitahan se siinä! Täällä on kylmä! Liekö sitten sitä että olen jo tottunut helteeseen ja nyt tuo tuuli puhaltaa kylmästi aamuisin kun aurinkokin on vasta nousemassa. Joo, olen hereillä jo auringonnousun aikaan, vaikka on lauantai. Ikäväksi yllätyksekseni sain nimittäin kuulla että tarhalaiset menevät tarhaan myös lauantaisin, joten ei auttanut muu kuin nousta.


En voi uskoa, että unohdin esitellä Barin messujen mun favourite standin, joten tässä se nyt tulee. TROSANIn standi!!Siinä myytiin ja esiteltiin kaikkia ihania kynsijuttuja ja meikkejä. Tarttuihan sieltä tietty muutama ihanuus mullekin. Yx kiva juttu minkä nappasin oli tollanen ”fibakynä”.En tiedä miksi sitä kutsuisin, mutta se on ikäänkuin kynsilakanpoistoaine kynän muodossa (yliviivauskynä), eli toivon mukaan toimii niin että saa irrotettua tuolla kaikki se mikä menee vähän yli.


Laitoin muuten muutama päivä sitten toivottavasti viimeistä kertaa irtokynnet. Pidin niitä ehkä huikeat kaksi päivää. Se oli kyllä tosi pikanen visiitti niiltä kynsiltä, mutta en malta odottaa pakettia joka saapuu ystävältäni tässä pikapuolin. Kerron siitä sitten lisää, kun sen aika on. En viitsi edes esitellä niitä paremman materiaalin toivossa.

Ps. Äiti älä säikähdä, ei se villapaita ollut mulla päällä ku aamulla...toivotaan että ilmat vielä lämpenee ensiviikon aikana.

Ei kommentteja: