maanantai 22. syyskuuta 2008

ScuolabusEi, tuo ei ole mikään Pentikin mainoskuva vaan aamupalani. Päätin juoda pitkästä pitkästä pitkästä aikaa teetä, mustikkateetä (sitä löytyi muuten Barista, olisikohan ollut Egyptin edustajilta). Jos olisin muistanut mitä tee tekee aineenvaihdunnalleni, olisin ehkä jättänyt sen väliin. Jokatapauksessa kuva on kiva ja tuo sydän on lahja rakkaalta ystävältäni, joten halusin sen muistoksi tänne.
Luulin muuten nauttivani teetä yksin, mutta erehdyin. Nasu oli tullut moikkaamaan.....tai noh, joku Nasun korvike kai, kun eihän tuo ole edes kovin kaunis otus...iso möhkälekin vielä, että aivan pelotti. Päätin kuitenkin, että jos se vielä terassillemme eksyy rupean sen kaveriksi ja annan jotain syötävää....Ai niin, siis terassille jonne eläimet ei pääse, näin minulle on kerrottu, eh :-s


Oi oi oi, iso poika. B halusi tänään mennä ensimmäistä kertaa koulubussilla tarhasta kotiin. Kai tämäkin luo sitä yhteenkuuluvaisuudentunnetta, kuten se grembiulekin.
Poika oli kotiin tullessa intoa täynnä.
Olen muuten antanut evääksi tarhaan kaikkea hyvää mitä minun äitini ei olisi ikinä antanut. Pullaa ja keksiä ja sen sellaista -koska muillakin on. Onkohan noin oikeasti vai osaako B jo nyt huijata minua aivan 6-0?
Alla pari "huippuhyvää" otosta itse sankarista.

Ps. Onko kukaan nähnyt Ocean’s twelve –leffaa? Ollaan nimittäin tässä yritetty jo kaksi iltaa sitä katsoa, mutta molemmilla kerroilla leffa on jäänyt ikävästi kesken. En ole edes vielä ymmärtänyt nukahdanko koska leffa on niin huono vai koska olen vain niin totaalisen väsynyt? En aio yrittää katsoa sitä kolmatta kertaa. Vuokraus maksanut jo tuplasti normaalin hinnan. Palautin leffan tänään :-S

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en muista että oonko nähnyt sitä vai en...mutta ilmeisesti ei sit oo kovin hyvä. :D

Voi ihunaa, sulla on siellä kissukaveri. :) Toivottavasti se tulee myöhemminkin sua morjestaan. :) Varmasti se hokas sun ihanan aamupalan (et kai sä oikeasti pelkkää teetä hörppiny...?! NAINEN!!!) ja aatteli että sillekin on jotain herkkuja. :)

Ai ai ai ai...B vie sua 50-0! Ne sanoo aina että "ku muillaki on...". Trust me.

Pushal sinne kauas! :)

-S- kirjoitti...

Ehei.....ei se voinut jäädä vain siihen teehen. Eh, Daim karkkeja sunnuntain IKEAn reissulta, NJAM ;) Että se siitä terveellisyydestä, hih ;)

Anonyymi kirjoitti...

kiva kuulla et b on innostunt tarhasta... terkkuja b:lle i:ltä