keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Oi mikä ihana mies :)


Joo, tää nyt näköjään alkaa tällasella hehkutuksella...mutta hitsi vie, saahan sitä jos kerran käy flaxi aina silloin tällöin ;)


Olin toiminut kotirouvana koko aamupäivän, eli siis siivoillut koko huushollin. Nyt ilmat on viileemmät ja raaskin pysyä sisälläkin. Sitten se tapahtui. Mies tuli kotiin eläviä katkarapuja kanniskellen. Eh, minä Suomalaisena olin että "hyi", mutta kas kas kun mies oli keittiössä niin johan alkoi tapahtumaan. Joo eli sain siis aivan ihanan ihanan lounaan yllätykseksi ja mikä ihaninta, minä en tehnyt mitään. Laitan tähän alle reseptin ja kuvan siitä, että joskus itsekin osaisin sen tehdä, vaikka luulen että se rapujen perkaminen saa kyllä vastaisuudessakin jäädä jonkun muun hommaksi.

Resepti:- tomaattia
- sipulia + valkosipulia
- oliiviöljyä
- suolaa
- rapuja
- oliivia
- parmesan-juustoa
- basilikaa

-pastaa

  1. Perkaa ravut. (älä kysy miten) Voi varmasti ostaa myös pakkasesta rapuja suoraan, jos perkaaminen tuottaa ongelmia ;)
  2. Laita pannulle öljyä, suht paljon ja lisää paloitellut tomaatit ja sipulit
  3. Lisää myös ravut sekä oliivit. Anna rapujen kypsentyä välillä hämmentäen.
  4. Valmista pasta.
  5. Lisää basilika kastikkeeseen
  6. Kun pasta ja kastike on valmiita valuta pastavesi ja sekoita pasta kastikkeeseen.
  7. Tarjoile parmesaanin sekä salaatin kanssa. (Kuvassa salaattina mozzarellaa ja tomaattia)Oi oi oi...oli kyllä tosi tosi hyvää. Sama tulos ei olisi varmasti tullut jos itse olisin ruoan valmistanut. En edes tiennyt että jättikatkarapu menee kippuralle kypsennettäessä, että se näistä mun kokkailutaidoista, eh. Tämän jälkeen kukaan ei ainakaan mene kopioimaan mun reseptejä, hihihih!


Nyt kysymys kuuluukin tekikö G tämän yllätyksen koska tiesi minun puunanneen kotona ahkeraan koko aamupäivän vai ihan vaan koska on niin superhyperihana mies?...hmmm.... ;)


Ajattelin muuten laittaa tänne jotain hieman vanhempiakin kuvia, mutta en oikeen tiedä minne ne laittaisin. Jossain vaiheessa ne tänne kuitenkin ilmestyy....


Alla B:n näkemys kodista. Talon edessä kulkee tie jotapitkin koulubussi kulkee. Myös liikennemerkki löytyy kuvasta. B:kin on huomannut että niitä täällä Italiassa on huomattavasti enemmän kuin Suomessa. Se on sitten asia erikseen kuinka niitä merkkejä noudatetaan ;)


Ei kommentteja: