perjantai 31. lokakuuta 2008

TULOSSA VAASAAN!

Terve! Tässä tämä yllätykseni nyt sitten on, eli olemme tulossa Vaasaan ja liput on hommattu. Matkustamme reittiä Rooma-Stockholm-Turku-Vaasa. Matka on hieman normaalia pidempi, mutta huomattavasti edullisempi näin (noin 1000 euroa!!!!). Hyvässä seurassa matkakin kuluu nopeasti eikös niin, eli ei tässä hätiä mitiä :)

Olemme Vaasassa 17.12 ja lähdemme 30.12, eli sitten nähdään :D Varaisinkin nyt kahden tai kolmen hengen huoneen aamiaisella tuolle aikavälille, onnistuuko? ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN IHANAAAAA!!! Jee, niin siistii kun ootte tulossa!! :) ja pian nähdään muutenkin, enää 5 päivää :):) Sulla on kyl ihanat sivut, oot jaksanut raapustella vaikka mitä :) herkullisen näköisiä reseptejä, pitää kokeilla noista jotain itsekin. Love u, L

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun tuutte! Toivottavasti ehditte pyörähtää munkin luona.. Olen reissussa 21. -28., joten hirveen montaa päivää ei jää aikaa.. -Kati

-S- kirjoitti...

Vai että joulun olet reissussa. Noh, yritetään nähdä siis heti ensimmäisinä päivinä kun sinne tulemme :D

Anonyymi kirjoitti...

Passar bra :) -K

Anonyymi kirjoitti...

no minähän se olen jota et tunnistanut. tääl todella jo valmistaudutaan joulun tuloon,ostin nimitt. ekan joululahjan B lle,sen kylpytakin joka puuttui, toivottavasti et ole sitä hankkinut.t. m...i:)

Anonyymi kirjoitti...

IHANAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Ja täällä sitten yksi ilta ainakin!

Alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja kahvi. Pitkän kaavan kautta vanhaan tapaan. Ettäs tiiätte!!!

Pushal!

-S- kirjoitti...

maijamaija: Joo todellakin! Oltais tultu kutsumattakin....vaadittu ja pakotettu sut tekemään meille ruokaa, hih! Love you!