perjantai 10. lokakuuta 2008

Aika rauhoittua...

Eilen blogia kirjoittaessani B sanoi: "äiti kirjota sinne että näin tähdenlennon", eli siis tässä minä nyt sitten kirjoitan. B näki tähdenlennon, mun mielestä se oli kyllä lentokone...tai ei oikeastaan sitäkään...joku lentävä valo jokatapauksessa :-o Kysyin sitten että toivoitko kun näit tähdenlennon johon B sanoi: "ei, mä vain näin". Ok.

Nyt mummi ja ukki on sitten molemmat takaisin Suomessa ja meidän on aika palata arkeen. Mummin kanssa tuli kokeiltua kaikkea hyvää aivan kuin olisin itse lomalla ollut ja nyt on kyllä aivan välttämätön hieman tarkastella mitä suuhun laittaa tai pian en mahdu vaatteisiin...nytkin tekee jo tiukkaa.
Koti on siivottu ja on aika rauhoittua. B oli tänään pitkän päivän tarhassa, minä sillävälin otin hieman aurinkoa. Ihanaa, kun lämpimät illat on tullut takaisin :)

Tänään kävin lankakaupassa. Syksyllä tulee aina se ihme vaihe, että on pakko saada vääntää jotain tikuilla ja koukulla. Ideoita on paljon ja langat ostettu, että saas nähdä mitä saan tällä kertaa aikaiseksi :)

Ei kommentteja: