sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Italiasera 17.10

Tànààn on ihan hassu pàivàmààrà 10.10.10. Kuulemma taas paljon hàità, jopa suunniteltuja lasten syntymià, mikà on ihan tyhmàà. En kuitenkaan puhu tuosta pàivàmààràstà vaan italiaserasta.

Pidetààn ensimmàinen italiaserapostaus ensi viikon sunnuntaina eli 17.10.2010.
Ei noita osallistujia mitenkààn kovin runsaasti satanut, mutta aloitellaan nyt tàllà ja toivotaan, ettà lisàà italiaseraan osallistujia ilmoittautuu matkan varrella.

Ensimmàisen italiaseran aihe on perchè l'Italia? Lady Laetitia antoi erinomaisen aiheen ensimmàiselle italiaseralle, eli jokaisen tulee kertoa, miksi ihmeessà fanittaa Italiaa? Mikà on se yhteys sinun ja maan tai kielen kanssa.

Homma menee siis niin, ettà jokainen halukas kirjoittaa oman nàkemyksensà aiheesta perchè l'Italia ja julkaisee postauksensa su 17.10.2010. Julkaisemisen jàlkeen hànen tulee lòytàà tàmà postaus uudelleen ja jàttàà kommentti linkittàen oman postauksensa. Teen sitten jonkinlaisen yhteenvedon kaikista osallistuneista.

Ei tehdà italiaserasta liian raskasta ja  pidetàànkin italiaserat vain noin kerran kuukaudessa. Ottaisin mielellàni vastaan vielà uusia italiasera ehdotuksia tànne kommenttiboxiin tai mailiini (ciacy at live piste it). Mielestàni noita vanhoja italiaseroja voi myòs hipoa, koska nàyttàà ettà italiaseralaisia on myòs uusia ja vanhat voivat varmasti tehdà samasta aiheesta toisenlaisenkin postauksen vai mità?

Toivottavasti italiaserasta innostuu vielà lisààkin bloggaajia :D

Ai niin vielà yksi juttu. Dolce on tekemàssà blogrollia italiablogien kesken. Eli jos haluat blogrolliin mukaan niin viestià vaikka mulle mailiin (laitan sitten eteenpàin) tai suoraan dolce far niente -blogiin. Se on siis sellainen lista, jossa on kaikkien Italiaa liippaavien blogien sivu ja kaikki blogrollissa olijat laittaisivat sitten myòs tàmàn listan omaan blogiinsa. Nàin Italiasta kiinnostuneet lòytàisivàt blogit helposti. Tàllainen lista on jo Italiassa asustavista suomalaisista bloggaajista mansikka lehdessà, mutta tàhàn dolcen tekemààn blogrolliin ei tarvitse asua Italiassa...riittàà jonkinlainen kiinnostus maahan, joka myòs ilmenee blogin kautta.

Eipàs muuta kuin Italiaa fanittamaan nàiden italiasera postauksien merkeissà!

Buona domenica :D

17 kommenttia:

Isthella kirjoitti...

Minä voisin haluta mukaan italiablogien blogrolliin.

17.10. on vähän kriittinen päivä, meillä kun on tuona viikonloppuna appivanhemmat täällä Helsingissä. En usko ehtiväni kauheasti bloggaamaan. Muuten voisin tulla mukaan italiaseraan.

Anonyymi kirjoitti...

Yes:-) Toivottavasti tämä vanhus vielä muistaa tämän viikon päästä:-) Muisti kun on alkanut pätkiä pahemman kerran.
CIAOOOOOOOOOO

Minä vaan kirjoitti...

Kiitos linkityksestä :) Oikeastaan olen jo tuohon "sera"kysymykseen alustavasti blogissani vastannut, mutta voisin toki tehdä vielä syventyneemmän vastauksen aiheesta :)

Minä vaan kirjoitti...

Kiitos linkityksestä :) Alankin heti suunnittelemaan postausta, jottei se unohdu kaiken keskellä..

-S- kirjoitti...

Isthella: No voit tehdà sen jo vàhàn etukàteen tai jàlkikàteen tai ajastimella jos haluat kuitenkin tàhàn tàmànkertaiseen osallistua :D

Pirpana: Kivat asiat muistaa :D

Lady Laetitia: Kiitos itsellesi italiaseran aiheesta. Ei muuta kuin skrivailemaan :D

Isthella kirjoitti...

Joo, pakkohan tähän on osallistua sitten :D En voi kuitenkaan vastustaa kiusausta. Yritän ajastaa postauksen jotenkin... Riittääkö tämä ilmoittautumiseksi?

Pitää vielä kysyä mitä tarkoitit tällä: "Julkaisemisen jàlkeen hànen tulee lòytàà tàmà postaus uudelleen ja jàttàà kommentti linkittàen oman postauksensa." Se ei ihan auennut minulle. Mihin pitää jättää kommentti? Omaan blogiinsa? :o

-S- kirjoitti...

Isthella: No kiva juttu. Kokeile ajastusta :D Joo kyllà tàmà riittàà ilmottautumiseksi. Itseasiassa tàtàkààn ei olisi tarvinnut. Riittàà siis kun julkaisemisen jàlkeen jàtàt tànne linkin postauksestasi. Elikkàs tuo mikà sulla jài epàselvàksi on se tàrkein juttu.
Kun olet julkaissut tekstisi niin kopioit sen osoitteen ja tulet sen tànne tàmàn postauksen alle kommenttiboxiin laittamaan elikkàs linkittàmààn niin sitten minun on helppo nàhdà ketkà kaikki ovat osallistuneet tàhàn italiaseraan ja nàin minun on simppeli tehdà se yhteenveto sitten osallistujista :D Olikohan tàmà selvempi? Tiedàn, en aina ole kovin selvà selityksissàni, eh.

Isthella kirjoitti...

Nyt tajusin! Aloinkin jo valmiiksi kirjoittaa italiaseraan :)

-S- kirjoitti...

Jej, hyvà Isthella :D

-SL kirjoitti...

Tein jo valmiiksi kun lähden kohta Italiaan http://coloredelmarevacanze.blogspot.com/2010/10/perche-litalia.html

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Minä vaan kirjoitti...

Hei! Nyt on mun juttuni valmiina, voi käydä katsomassa..

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä linkki minun kertomukseeni Italiaseraan:
http://pirpananjutut.blogspot.com/

Isthella kirjoitti...

Täältä löytyy minun italiaserani: http://havingloving.blogspot.com/2010/10/italiasera-perche-litalia.html

Thea Ester kirjoitti...

Ciao!
Täsä linkitettynä minun Italiaserani:
http://buongiornoavoi.blogspot.com/2010/10/italiasera-eli-perche-litalia-en-osaa.html

-S- kirjoitti...

Lady Laetitia: Kiva juttu. Osoite olis kiva tànne myòs laittaa eli

http://lacontessalaetitia.blogspot.com/2010/10/mista-kaikki-alkoi.html
:)

Pirpana: Hienoa, ettà tulit mukaan :D Tuo osoite jonka annoit on blogisi osoite, ei siis postauksesi osoite joka tàllà kertaa on

http://pirpananjutut.blogspot.com/2010/10/italiasera-perche-litalia.html

Tuon osoitteen saat, kun julkaisusi jàlkeen klikkaat otsikkoa (tàssà tapauksessa tuo perchè l'Italia) ja kopiot sen jàlkeen sen www-osoitteen. Mutta ei se haittaa vaikka nyt aluksi vàhàn sekoillaankin :D

Isthella: Jej, sinà osasit kopsata oikean osoitteen :D

Thea: Kiitos paljon. Ihanaa kun teità on mukana kuitenkin nàin paljon :D

Thea Ester kirjoitti...

Jäi kommentoimatta vielä se, että mut saa myös linkittää siihen italiablogien blogrolliin. ok.

Ciao!