keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Thomasin juhlat


Noin siità vain tuli meidànkin vauvasta taapero yhdessà yòssà. Viime vuonna tàhàn aikaan menin sairaalaan kesàhameessa ja kotiin làhtiessà mieheni sai tuoda minulle pitkàt housut ja toppatakin! Samalla tavalla sàà muuttui nytkin hetkessà ainakin kymmenen astetta kylmemmàksi. Ei siis ihan niin radikaalisti kuin viime vuonna, mutta viileàà on kyllà. Eilen pilvet olivat todella matalalla ja se viilentàà aikalailla. Ikkunasta nàkyi seuraavaa.


Siellà ne vuoret leijailee....mulle tulee aina sellainen olo, ettà ne ovat vuoret ilmassa, jos pilvet ovat maassa.

Noh, meillà oli kuitenkin juhlat ja ne olivat onneksi sisàtiloissa.



Ei poika oikein ymmàrtànyt, ettà mità ihmettà pitàisi tuolla kynttilàllà kakkuineen tehdà. Thomas vain tuijotteli. Vàhàn yritti kosketella kynttilàà, mutta ei motannut kàttà kermavaahtoon, kuten yleensà lapset tekisivàt. Sehàn olisi aivan àllòà. Hui apua, alan huomata pojassa  paljon isànsà luonteenpiirteità, heeh!


Thomas ei nyt aivan ymmàrtànyt, ettà vaikka vuosi tulikin lisàà ei se oikeuta olemaan hereillà kolmea tuntia yli nukkumaanmenoajan. Ei ihan vielà ole niin iso, ettà voisi puoliltaòinkin vielà kukkua ylhààllà. Annoimme hànen kuitenkin eilen illalla tehdà niin, koska oli hànen juhlansa ja vieraitakin oli vielà ja siitàkòs poika riemastui. Yhtà hymyà vain ja nukkumaanmenosta ei tietoakaan.


Elin toivossa, ettà valvottuaan niin paljon yòllà aamuheràtys ei olisi niin kovin aikaisin, mutta kyllà vain. Poika oli hereillà jo seitsemàltà, aivan niin kuin aina. Heràsi tosin vain kahdesti tuon seitsemàn tunnin aikana. Se tais olla enkka. Hyvà Thomas!

Ja nyt kun niin kovasti olen tuosta onetruemedia.com sivustosta innostunut niin tein vielà ihan lyhkàisen videon. Siinà Thomas esittelee tàmànhetkisià taitojaan. Hàn siis nousee seisomaan ilman tukea, mutta ei irrota kàsià jos on noussut tuelle...ihan kummallinen otus.
 Ai niin ja 40 sekunnin kohdilla "puhaltaa" kynttilàà ;)



Kuten tarkkasilmàisimmàt huomasivat kakkuja oli kaksi. Molemmat ohjeet lòytyvàt blogistani ja ovat aivan huuuuuuiiiiippuhyvià. Kannattaa kokeilla. Elikkàs siis mascarpone kakku ja valkosuklaakakku. Mascarponekakku on toooosi kostea kakku. Kosteutin varmaan làhes puolella litralla elikkàs aika hurjasti.

Mukavaa viikkoa. Tààllà sataa...







5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hienot kakut olit väsänny,ihme et thomas ei lykänny kättä kakkuun eikä kynttilään ja hienostihan se puhallus meni. t. äitimummi
ps. huomiseksi on luvattu lunta iik

-S- kirjoitti...

àiti: Joo ei laittanut...sehàn sotkis, hihihih! Nyt osaa poika puhaltaa....puhallettiin hòyhenià niin se oppi :D
Tuliko lunta?

Sateenkaari kirjoitti...

Paljon ONNEA taaperolle ja koko perheelle.Kyllapa se vuosi onkin kulunut nopsaan.
İhana kakku.Video ei minulla nakynyt.
Kivaa viikonloppua sinne pilvien keskelle.

MaaMaa kirjoitti...

Voi miten SULOINEN helmihammashymy!! <3 <3
Onnea vielä kerran 1-vuotiaalle, vaikka ei ne vielä synttäristä tosiaan tajua mitään - vanhemmille isompi juttu! ;)

-S- kirjoitti...

Sateenkaari: Kiitos kiitos. Tosi harmi ettei video nàkynyt. Miksikòhàn ei?!?
Hyvàà viikonloppua sinnekin :D

MaaMaa: Eikò ollutkin ihana....suurennettuna nàkyy kaikki kuus hammasta :D
Joo ehkà juhla oli tosiaan hieman suurempi meille vanhemmille, kuin pikkuiselle.