torstai 31. joulukuuta 2009

Salernossa surkealla sààllà

Tààllà on todella harmaat ilmat. Olen miettinyt mità ihmettà sità nyt vanhemmille nàyttàisi. Pààtimme làhteà kàvelylle Salernoon, missà jouluvalot ovat kauneimmat. Isi laitettiin rattiin! Ensimmàinen kerta ratintakana Italiassa. Aluksi vauhti oli aika hemmetin hidasta, mutta italian ajokulttuurin ymmàrrettyààn ajovauhtikin ripeytyi :D Alla kuvia meistà kaikista Salernossa.


Hieno rautainen puu, hih! (huono kuva vain, kun kuva on otettu autosta)











Italian suurin joulukuusi.














Pienet joulumarkkinatkin vanhasta kaupungista lòytyi. Se oli kuitenkin nopeasti nàhty, kun kojuja oli vain muutama hassu.





Ladatessa nàità kuvia huomasin myòs kauniita suomikuvia, jotka on otettu nyt jouluna, kun lunta oli paljon :D







Ihana rakas Nasu-possu-kissa ja jonkun rumat jalat :-s





Tàssà kerhohuoneen ikkuna. Itse kàvin kyseisessà korttelimme kerhohuoneessa kerhossa. Nykyààn kerhohuoneella ei pidetà enàà lastenkerhoa vaan siellà saa harrastaa esimerkiksi pajunpunontaa (vai miksi sità nyt sitten kutsutaankaan). Lisàksi siellà toimii ns. kirjasto. Sinne saa viedà kirjoja tai lehtià joita ei enàà itse tarvitse ja nàin joku taloyhtiòn asukas voi ottaa siità itselleen lukemista. Jouluksi sinne sai viedà kukkia tai muuta ja ne laitettiin sitten kauniisti esille. Nàin jokainen taloyhtiòn asukas nàki kauniin ikkunan hakiessaan aamupostia. Kyseisestà ikkunasta oli myòs Pohjalaisessa (paikallinen sanomalehti) puolensivun juttu...niin hurjasti siellàpàin nàkòjààn sattuu ja tapahtuu, hihih ;)




Niin ja vielà yksi juttu......

HYVAA UUTTA VUOTTA 2010!!!!!!!





4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Teille samoin Ihanaa Uutta Vuotta 2010!

SaaraBee kirjoitti...

Ai sinäkin olet Pohjalaaaaasen lukijoita. Olen niin vanha, että välillä kutsun sitä Vaasaksi. Meillä kylä jakaantuin Ilkan ja Vaasan lukijoiksi. Meille tuli aina "Vaasa".
Hyvää Uutta Vuotta täältä Irlannista. On niin kylmä,että!

Ps. Ihanaa musiikia taustalla.

Susadim kirjoitti...

Ihana perhekuva teistä kuusen juurella. Tai no yks mökkyräinen vaunuissa piilossa, mutta kuitenkin :)

Hyvää uutta vuotta täältä kovien pakkasten (-20) keskeltä!

-S- kirjoitti...

vihreàtniityt: Juu, pohojalaasta sità on tullu luettua :D
Kiva kuulla, ettà sulla tuo mun playlist toimii...ittellàni eikà monilla muillakaan kun ei toimi. Odottelen vaan sità pàivàà ettà se taas alkaisi toimimaan.
Mahtavaa uutta vuotta sinne Irkkuihin :D

Susadim: Mòkkyràinen on mukana kun vaunut on kuvassa, joten kelpaa perhekuvaksi, hih :D

Oikein hyvàà uutta vuotta sinne kylymààn....tààllàkin on kylmà..joku +5 ehkà, mutta kooooova tuuli ja vettà sataa ku einarin p***tà!