sunnuntai 27. joulukuuta 2009

JoulupàivàJoulupukki toi Thomasille tonttupuvun "Il mio primo Natale" (ensimmàinen jouluni). Puku kuvissa ilman pààllypaitaa ja sen kanssa.Hymypoika!Joulupàivànà sòimme nonnilla. Veimme sinne laatikoiden jàmàt ja jopa nekin syòtiin, joten ei kai se sitten ollutkaan nàyttelemistà se joululaatikoista pitàminen, jeee!

Harjoittelin taas kollaasin tekoa. Alla jouluinen Tonttukollaasi :D


9 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Onpa sulla ihan syötävän suloinen tonttu!

Rita A kirjoitti...

Ah, ihastuttavaa joulunpunaista fiilistä!

-S- kirjoitti...

Yaelian: Juu, kaksi :D

Rita: Kerran vuodessa saa nàinkin olla niin ollaan sitten kunnolla :D

Mukavia vàlipàivià kaikille :D

Bucky 'n' Co. kirjoitti...

Heippa, ajattelin vain ilmotella että olen alkanut seuraamaan blogiasi mielenkiinnolla. Kahlasin menneitä kirjotuksiakin monen kuukauden ajalta. itselläni on Täällä Dublinissa Thomasin ikäinen pieni poika ja olen myös asunut Italiassa 3 vuotta ( siita on tosin jo yli 10. Vuotta). Hauska lukea noita neuvolajuttuja italiasta.
T&B ovat suloisia! hauska tosiaan kuinka toinen on niin italialaisen näköinen ja toinen suomalaisen :-) hyvää uutta vuotta koko perheele.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa taas,
ihanan iloisia tonttuja ja erityisesti nuorempi nauraa niin makeasti tuossa yhdessä kuvassa! :) Meilläkin pitäisi olla ensi vuonna kaksi tonttua, tai itse asiassa jo ennen kesää. ;)

Mukavaa uutta vuotta! Me lähdetään uudenvuodenpäivänä vanhaan kotikaupunkiin muutaman päivän visiitille.
t. viestittelijä

-S- kirjoitti...

Bucky 'n' Co.: Hello, Terveisià Dubliniin. Tosi kiva kun jàtit viestià. Sinullakin siellà pieni tonttu :) Kuinkas kauan siellà voi olla àitiyslomalla? Missàpàin italiaa aikoinaan asuit?
Oikein hauskaa uutta vuotta sinnekin :D

viestittelijà: Kiva kuulla pitkàstà aikaa ja varsinkin noin mahtavilla uutisilla. Onnea!! Oikein mukavaa odotusaikaa. Hyvàà uutta vuotta sinne koko perheelle :D

MaaMaa kirjoitti...

Supersuloinen pikkutonttu!! ♥ ♥

Kommentoin nyt vain näin lyhyesti, kun jälkijunassa näitä postauksia luen. :)

HALI!

Bucky 'n' Co. kirjoitti...

Asuin aikanani Roomassa (vuosi au pairina ja sitten opiskelemassa). Vuosina -96-99
virallisesti Irlannissa on 6kk äitiyslomaa, kiitos työnantajani saan 4kk ylimääräistä +lomat. Eli ihan kivasti. Ylimääräisistä tietty menettää rahallisesti, mutta on sen väärtti. (sitäpaitsi lapsenhoitopaikat on huippukalliita) Vain pari vuotta sitten äitiysloma täällä oli vain 4kk. :-)

-S- kirjoitti...

MaaMaa: <3 Hali ....hei kuule...kerro mulle kuinka saat laitettua nuo sydàmet oikein pàin???mà en osaa tehà niità :(

Bucky 'n' Co.: Tosi kiva kun sait pidemmàn àitiysloman. Ystàvàni asuu jenkeissà ja hànen àitiyslomansa on vain muutaman hassun viikon. On se niin uniikkia aikaa kun lapsi on pieni, ettà ei sità halua kyllà lapsesta erossa silloin olla.