maanantai 21. joulukuuta 2009

Lunta :D

Tànnekin on kylmà nyt saapunut. Eilen katsoin uutisia ja kylmàà oli -29!!!!! No joo, ei tààllà, mutta Pohjois-Italiassa kyllà. Uutisissa jopa sanottiin, ettà SUOMI on tullut Italiaankin, hihih! Tààllà oli eilen illalla -5, joten ei mitààn hurjaa mutta silti tààllàkin melkein ennàtyskylmàà. Lunta ei silti meidàn kylàssà ole.....


Lumi se on joka lisàà huimasti joulufiilistà Suomalaisen sydàmeen ja sen tietàà myòs tesoroni Gino. Hàn "vei minut ajelulle" vuorille ja mitàs siellà olikaan...LUNTA :D :D :D JEEEEE!

Noh, mun piti tietysti saada vàhàn leikkià lumella. Hetken kuluttua alkoi harmittamaan kun ei ollut hanskoj. Sitten harmitti kun Benjamin ei ollut mukana. Lopulta alkoi pelottamaan, koska lumessa nàkyi suuren suuri koiran jàlki, joka oli ehkàpà jopa sudenjàlki, HUI!Tuossa videossa pàtkà metsàtieltà. Tàmà on jossakin ehkà puolentoista - kahden kilometrin korkeudessa vedenpinnasta.Taustalla soi Katri Helenan (?) laulama joululaulu vain hieman rauhaa (?). Olisin halunnut laittaa koko kappaleen tànne youtubesta, mutta ei sità sieltà lòytynyt :(Vuorille oltiin rakennettu tuollaisia mòkkejà. En tiedà vielà mità tarkoitusta varten ne ovat. Onko niità mahdollista vuokrata vai miksi ne tuohon ovat ilmestyneet.

Nuoret pojat kàyvàt ajelemassa mònkijòillà tai jeepeillààn pitkin metsià. Kesàllà nàin mònkijòità. Nyt talvella jeeppejà.Nyt takaisin keittiòòn leipomisten pariin :-o

10 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Minäkin haluan lunta!!! Joka blogissa näkyy lunta mutta tänne tuli aurinkoa ja melkein hellesäitä!

-S- kirjoitti...

Yaelian: Heh...niin nàkyykin :D

Susadim kirjoitti...

Tosi kaunis sinisyys tuossa ekassa kuvassa! Tykkäätkö siis lumesta? Minä en, mutta tykkään kyllä tästä pimeydestä. Ihan harmittaa, kun huomisesta alkaen alkaa päivät pitenemään.

Allu kirjoitti...

Toihan on ikivanha saksalainen euroviisu, Nicolen laulama Ein bisschen Frieden. En tiennytkään, että Katri-Helena on laulanut sen suomeksi.

Mari kirjoitti...

Tänne on tullut niin paljon lunta etten ole ennen nähnyt ja lämpätilatkin on olleet lähellä -10 astetta! Keskiviikkona pitäisi lähteä Suomeen, toivottavasti säät paranee hiukan siihen mennessä!
Ihanaaa joulunodotusta!

-S- kirjoitti...

Susadim: Vahingossa siità kuvasta tuli tuollainen sinisàvynen, mutta oli kiva niin laitoin sen tànne.
Tykkààn lumesta, mutta en kylmàstà ja valitettavasti kylmà kuuluu pahasti yhteen lumen kanssa, heh!

Allu: Joo luinkin netistà kun biisià etsiskelin, ettà alkuperà saattaa olla saksalainen. Ei oltu ihan varmoja siitàkààn.
En ole varma onko laulaja tuossa Katri Helena, mutta kuulostaa kyllà hàneltà. Kauniit sanat tuossa biisissà on ainakin suomeksi ja ihanan poikkeava rytmi joululauluksi :D

Mari: Ai siellà on jo niin kylmà...tààllà ilma on jo taas làmmennyt. Toivottavasti ei lentoja peruta sàiden vuoksi ja pààset jouluksi Suomeen. Hyvàà joulua :D

Anonyymi kirjoitti...

S, kyllä se on Katri Helena joka siinä laulaa.

Tänne pyrytti lisää lunta eilen, koko maa meni taas sekaisin, mutta nyt paistaa aurinko ja se on tosi nättiä kun joka paikka on lumessa. Ihan kuin olisi Suomessa!

Hauskaa joulun odotusta kaikille!

T. Brittilän Outi

Rita A kirjoitti...

Ah, mitäpä olisi talvi ilman lunta, sanoi suomalainen.

Tein tänään lumitöitä ja nautin kauheasti :) Pieni piha, ei liikaa urakointia.

Hauskaa että sinäkin sait lumikokemuksia Italiassa!

Sateenkaari kirjoitti...

İhania kuvia,ja kauniita maisemia.
Katri-Helenahan on laulanut tuota kappaletta jo tosi kauan.

Martti54 kirjoitti...

Hienoja "Joulumaisemia" löytyy sieltäkin. Täällä on oikea vanhan ajan joulumaisemat ja pakkastakin noin 10 astetta.
Hyvää Joulua / Buon Natale koko perheelle!
T. Mummo, äiti/mummi/anoppi, isä/ukki/appi, Terhi ja Mikko ja Nasu