keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Palkinto :DPyöräilystä selvitty. Onneksi tajusin lähteä pyöräilemään toissapäivänä, koska eilen satoi räntää. Tänään aurinko paistoi kauniisti ja ajattelin lähteä taas hieman polkemaan. Ajatukset vaihtuivat kuitenkin aika nopeasti kun pääsin ulos.....

..Alkoi nimittäin sataä rakeita!!! Ei kauaa, mutta silti. Täällä taivas ei nyt osaa päättää, minkälaista ilmaa sitä milloinkin antaisi. Hyvin olen kuitenkin tyytyväinen myös näihin raekuuroihin mielummin kuin yhtäjaksoiseen sateeseen missä limitti on tullut vastaan monilla jo kuukausia sitten, eh.

Heh...Arvatkaas mitä tein kun olin saanut rakeita käteen...kehtaankohan edes sanoa....no joo kerron kuitenkin. Mä maistoin niitä!! Eh, ja kyllä täällä kirjoittelee edelleen se "tyttönen" jolla ikää 2 ja 7 :D


Hei mulla oli aivan ihana ylläri mun blogissa, kun koneen avasin. Olin saanut blogipalkinnon Susalta. Hän oli kuvaillut blogiani seuraavasti: "Kivoja kirjoituksia, kuvia ja IHANAA musiikkia :) ". Kiitos paljon tästä tunnustuksesta :DPalkinnon säännöt:
1. Valitse viisi blogia , joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogösfääriin tehdyn panoksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2. Jokainen palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3. Palkinnon saaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4. Palkinto tulee linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Annan palkinnon seuraaville (3) blogeille:
Susadim: Turkkilaista musiikkia..se eka biisi on ihan paras!
MaaMaa: Sanavalmis nainen kirjoittelee Irlannista.
MouMou: Kyllä luen hänen sepostuksiaan, vaikka taidankin olla liian vanha siihen, mutta kun tulee aivan oma nuoruusaika mieleen hänen kirjoituksissaan. Shallow, yes!
Eh, noh...kaipa se blondius ja turhamaisuus tulee aina silloin tällöin vieläkin esille...mutta hei, onko se niin pahasta? :)Nonni, sitten palatakseni taas musiikkiin. Susa kertoi yhdessä kommentissaan kuunnelleensa toista tuntia minun blogiani!!! Siis eikä! Eihän mulla ookaan kun muutama biisi. Tuohon tuli nyt kuitenkin muutos. Kävin lisäilemässä biisejä. Hieman on hankalaa, kun haluan laittaa sinne kuitenkin vain Italialaista musaa. Lisäksi haluan sen olevan suht rauhallista ja omasta mielestäni hyvää. Postauksen alussa oli Anna Tatangelon biisi, jota yllätys yllätys, ei löytynyt tuolta soittolistasta. Laitoin sinne kuitenkin toisen hänen biisinsä Va' Da Lei. Tämä (no 9) on mielestäni kaunis kappale niin kauan kun ei kuuntele tai ymmärrä sanoja. Sanat ovat aika surulliset. Usein olisin ollut onnellisempi jos olisin kuunnellut vain musiikkia ja kaunista lauluääntä sanoista välittämättä. Joskus nostalgiset tai surulliset sanat voivat "pilata" koko biisin.

Tässä vielä kaikille tuttu biisi joka kuuluu sarjaan L'italiano vero--> Olen Suomalainen....
Tämä biisi on minun syntymävuodelta eli 1981, jolloin se sijoittui toiseksi San Remon musiikkifestivaaleissa.


15 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kukaan ei ole liian vanha lukemaan blogiani!:) Kiitos!<3

MaaMaa kirjoitti...

Voi ihanuus! Kiitos S ihan kauheesti tunnustuksesta, olen ihan otettu!! <3

Susadim kirjoitti...

KIIIIIIIIIIIITOS S! :) Ihanaa saada tällainen palkinto ja osui vielä niin hyvään hetkeenkin piristämään. On ollut tosi paska viikko ja itkua olen tuhertanut joka ilta väsymyksestä, kivusta ja kaipuusta. Yhdyn Susan sanoihin blogistasi ja lisään vielä, että olet sellainen hyvän mielen tuulahdus ja kiva kun sun kanssa voi heittää tyhmää läppää :D

Jael kirjoitti...

Sulla onkin IHANAA musiikkia blogissasi, olen minäkin jättänyt blogisi musiikin soimaan samalla kun olen tehnyt muita juttuja koneella;-)

Olipa suuria rakeita!Täällä tuli toissayönä jonkun verran rakeita, muttei niitä noihin voi verratakaan!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Olkkes hyvä

Susadim: Olkkes hyvä sinulle myös. Ja kiva kun pystyin piristämään :D...hyvän mielen tuulahdus...kiitos...ja nimenomaan TYHMÄÄ läppää ;)

Yaelian: Ai sinäkin olet, hih...jeee :D Noh, nyt on ainakin muutama biisi sitten lisää kuunneltavaa :D

Ja nuo rakeet olivat vielä pieniä mitä kuvasin. Myöhemmin alkoi sataa uudelleen ja paljon isompia..painuin taas ulos kuvaamaan, mutta katsoinkin ylös ja pilvet olivat MUSTIA. En halunnut jäädä katselemaan mitä sieltä seuraavaksi tippuisi. Tuli mieleen uutinen viimevuodelta, kun Italiassa (Gardan tienoilla) satoi nyrkin kokoisia rakeita jotka rikkoivat mm. auton ikkunoita...Koti on turva <3

arleena kirjoitti...

Rakeita siellä, ilmeisesti asustelet Pohjois-Italiassa. Valkoiset rakeet näyttävät aivan marjoilta vihreässä maassa.
Anna laulaa italialaisittain, siis tyyli on hieman dramaattinen, johtuneeko sanoista. En osaa italiaa.

-S- kirjoitti...

Arleena: No en kyllä asu pohjoisessa vaan Roomasta vielä kolmisen tuntia autolla etelään.Siellä nilkan kohdalla...Sen takia tämä niin outoa olikin. Annan lähes kaikki biisit on aika dramaattisia, mutta on se kyllä hänen laulutyylinsäkin :D

Susa kirjoitti...

Kiitos lisa-biiseista! Vaikka mulle olis kylla kelvannut se vanhakin lista :) En ymmarra sanaakaan, mutta kuulostaa niin kauniilta.

Onpa tosiaan isoja rakeita!

-S- kirjoitti...

Susa: No onhan se nyt mukavampi kun on edes vähän vaihtuvuutta :D

Nelle kirjoitti...

kun oltiin viime pääsiäisen aikaan Firenzessä sielläkin satoi lunta yhtenä päivänä. Oli tosi hassu olo kun lunta satoi ja aurinko paistoi niin kuumasti kuitenkin :)

Just nyt on jotenkin tosi masentavan kylmä päivä - poltan puita takassa ja teen töitä villasukat jalassa teepannun kanssa. Ollappa Italiassa. Tai Espanjassa. Tai oikeastaan missä tahansa missä on lämpimämpää ja hyvää ruokaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Kuten muutkin ovat todenneet, niin blogisi italialainen musiikki kuulostaa aivan ihanalta. Yritin jo ehdotella miehelleni jos voisimme muuttaa Italiaan...mutta hän oli valitettavasti sitä mieltä, että lomalle voidaan mennä mutta ei muuttaa ;( Höh!

-S- kirjoitti...

Nelle: Meillä taitaa olla aika samanlaiset olosuhteet.Puita takassa, villasukat jalassa ja aherrusta keittiössä, hih! Joo ja tuo on tosi outo kokemus, että on lämmin auringonpaiste ja sit sataa räntää räntää, kuten meillä täällä vielä eilen.

Saya: No onhan se lomakin jo jotakin :D Ehkä sitten joskus eläkepäivinä voi ehdotella uudelleen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei L! Minäkin jätän aina blogisi tuonne taustaikkunaan auki, jotta voin kuunnella musiikkia :) toissa iltana pöydän toisella puolella oleva naputtelija jo kysyi, että kuunnellaanko me jo kolmatta kertaa tätä listaa läpi tänään? :D Äsken huikkasin, että on uusia biisejäkin ;) Ei se huonoa tykännyt, käski pistää isommalle :D

-S- kirjoitti...

Anni: Hihih, sain kyllä päivän parhaat naurut. Noh, hyvä sitten kun laitoin vähän lisää kappaleitakin, heheh. En olisi arvannut, että nämä biisit ihan näin suurta suosiota saa, mutta hyvä näin :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntelen mielelläni näitä minäkin,italialaisen musiikin fania kun ei Suomessa paljon hemmotella. Laitapa nyt oikea italialainen klassikkokappale "Questo piccolo grande amore" Claudio Baglionilta, siltä ikisuosikiltani, jota et tunnistanut mutta jonka miehesi italialaisena varmasti tuntee :).
Espoossa paistaa kaunis aurinko ja hiihtoloma menossa, ihanaa.