torstai 12. helmikuuta 2009

Help me, please :D

Heippa kaikki tekniikan ihmelapset...Kertokaahan mulle yx juttu. Mistä johtuu, että tuo oma blogini noissa blogirullissa tai vaikka omissa suosikeissni on vailla tuota oranssilla pohjalla olevaa B merkkiä?
MÄKIN HALUUN SELLASEN!!!! En tiedä kuinka sen saisin. Luulin, että se on vain niillä jotka käyttää bloggeria, kunnes tajusin että mähän käytän sitä!!!

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Heip,

kylla sun blogisi ainakin mun blogissani nakyy tuolla oranssilla pohjalla olevan merkin kanssa. Ehka se nakyy erilailla omalla konneella...? :)

Susadim kirjoitti...

eh, kuten arvannet, en osaa auttaa sua :) Mä luulin kans, että se on bloggerin merkki...nyt minäkin odotan innolla mikä lie se on... :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla tuo ainakin näkyy blogisi kohdalla.

Jael kirjoitti...

Kyllä sä mun blogissani näyt sillä B-merkillä....

-S- kirjoitti...

Heippa kaikille: Taisin tehdä aika pahan virheen katsottuani tuota B-merkin puutosta nimenomaan Susadimin ja minun blogeista, hihihihih!!! Taidetaan olla aika käsiä molemmat, mutta odottakaas vaan...kyllä mekin täältä vielä tullaan ja ymmärretään näistä jutuista vielä joku päivä hyvin hyvin paljon :D:D Kiitos vastauksista ja kiva jos teillä muilla nyt sitten näkyy se B :D

Rita A kirjoitti...

Entäs tuo kun musiikkilistastasi näkyy vain osa, ainakin minun näyttöruudullani? Kuuluuko sen näkyä noin vaillinaisena? Näkyy sanat Title ja Artist, seuraavalla rivillä 1 A te mutta sitten vain Jovano... ja siihen katkeaa.

-S- kirjoitti...

Rita: Joo mua harmittaa ku tuo musiikkilista tolleen vain puoliksi näkyy.Et ole ainoa, luulen että se näkyy kaikilla noin. En tiedä onko bloggerissa tuolla oikeassa sivussa jotenkin vain niin vähän tilaa että se ei yksinkertaisesti mahdu sinne vai mitä. Voisikohan tuota playlistiä jotenkin muokkailla hieman pienemmäksi niin että tuon toisenkin laidan saisi näkyviin??Olen kyllä yrittänyt tuotakin, mutta tuloksetta. Valitettavasti en oikein osaa käyttää noita sivupalkkeja tuolla, ottaisin mielelläni neuvoja vastaan. Jokatapauksessa ainakin numeroa painamalla ylös ilmestyy biisin nimi ja esittäjä ja näin sen koko biisinkin pitäisi pystyä lukemaan.