keskiviikko 18. helmikuuta 2009

LumipyryB:n tarhasta soitettiin tänään jo puoliltapäivin. Koulu suljettiin lumipyryn takia. MITÄ?!?! En ollut edes huomannut, mutta ulos katsoessani oli se vain uskottava. Tuossakaan kuvassa ei näy edes ne vuoret, jotka normaalisti niin kauniina siinä jököttävät (täällä, siinä alimmassa kuvassa näkyy vuoret normaalioloissa). Keskustassa lunta satoi tunnissa monta kymmentä senttiä. Täällä hieman alempana tasangolla hieman vähemmän, mutta voimakas vaakasuora lumipyry ei ollut mitä ihanin yllätys tälle aamulle.Mikäs tämän parempi ilma lorvia sohvalla ja katsoa hieman TVtä. Siinä mun miehet katsovat netistä Mazinga-Z, joka on yksi G:n lapsuuden ohjelmista. B on jo aivan fani, hih!

Apua, takka melkein sammunut...äkkiä lisää puita. Ciao ciao!!!

8 kommenttia:

Nirppanokka kirjoitti...

Eipähän pääse koto-Suomen olosuhteet unohtumaan :D

Paperina kirjoitti...

Oi ihana takkatuli! Irlannissa asuessani kirosin etta joka ikisessa talossa oli AINA takka ja sekin hassusti sijoitettu olohuoneeseen,etta sita oli hankala sisustaa. Nyt huomaan kaipaavani takkaa naina iltoina, kun olsi kiva loikoilla takan lammossa.... ehka sitten joskus, huokaus!! Teilla on myos ihanan varinen sisustus, tykkaan kovasti tuosta seinan varista, sen mita olen kuvien perusteella paassyt kuikkimaan.

MaaMaa kirjoitti...

No jopas, että sieläkin pyryttää! Eikö kevään pitäny olla jo korvilla ...? Onko yleistä, että siellä tulis lunta?

ihana takkatuli ja poijjaat :)

Jael kirjoitti...

Huh, lumimyrsky!Täällä on joskus kunnon talvina Jerusalemissa lunta ja silloin sielläkin on koulut suljettu.Tänä vuonna ei lunta ollut :-( Ihanaa musaa taas!

-S- kirjoitti...

Nirppanokka: Joo vähän liiankin hyvin tulee suomen ilmat mieleen, hih! Tosin siellä se lumi jää sentäs maahan ja sillä voi leikkiä. Täällä se vaan häiritsee liikennettä ja menee pois.

Paperina: Juu minä tykkään tuosta takasta kovasti. Ja aivan ihana tuossa olohuoneessa lämmittämässä TVtä katsellessa.Tuota kuvaa ottaessa takassa näytti tosin olevan vain kuumaa, mutta ei tulta, heh.
Juu meidän koti on aika tuollainen lämpimänvärinen, sanoisin. Tuosta kuvastani tuossa oikealla palkissa näkyy hieman enemmänkin väriskaalaa :D


MaaMaa: No hitto, niin mäkin luulin että se kevät jo tulisi, mutta eih.....ei vielä. On epätavallista, että täällä näinkin alhaalla (me olemme täällä about 200m vedenkorkeudesta)sataa lunta. Yleensä tuolla keskustassa (mikä onkin sitten tuolla reilun 600m korkeudessa) sataa lunta pariin otteeseen vuodessa, mutta ihan vain vähän.

Yaelian: Juu lunta lunta. Ilmasto tuntuu oikkuilevan vähän jokapuolella. Ei enää oikein tiedä, että mitä pitäisi odottaa, kun aina tulee jotakin odottamatonta.
Meneeköhän B huomenna hoitoon vai mitähän tässä tekisi? Tämä on kaikki nyt niin uutta minulle, eh...


Lisäsin yhden biisin soittolistaan eilen, sen viimeisen. Olen etsinyt sitä biisiä, mutta en muistanut oikeaa nimeä, kunnes eräs lukija sen minulle valotti, jeee :D

Susa kirjoitti...

Hih, meillakin on yhtakkia taas tosi kylma. Paljon kylmempi kuin tammikuussa!

Anonyymi kirjoitti...

Jopa tààllà Molfetassa satoi lunta oikein olan takaa ja meidàn pojat (7 ja 4v) alkoivat haaveilemaan lumiukoista. Tànààn kuitenkin maa on mustana ja lunta vain autojen katoilla.
Vielàkò olette menossa Putignanoon? Mekin aina suunnitellaan sinne menoa, mutta aina se vaan on jàànyt. Vinkiksi muuten, ettà ottakaapa selvàà, ettà onko Putignanossa vielà sunnuntaina lunta tai sataako vettà, sillà silloin karnevaalikulkue siirtyy (ne hienoudet kun on tehty paperista!). Niin ja jos tànne Barin suuntaan olette muulloinkin tulossa, niin voitaisiin vaikka tavata!

-S- kirjoitti...

Ciao Pirita: Hih, lumiukkojen teko taitaa täälläkin jäädä lumisateesta huolimatta tekemättä.

Ajatuksena on kyllä mennä tuonna Putignanoon...Ei muuten tullut taas tämän blondin mieleenkään, että kulkue voidaan perua sään takia, eh....kiitos kun ilmoitit. Noh, pitää sitten aamulla katsella säätietoja...suljetaankohan Zoo siellä fasanossakin säiden takia vai voisiko se olla plan B?

Joo olis tosi kiva vaihtaa osotteita ja numbia ja tavatakin. Tosin aika harvakseltaan me kyllä sielläpäin liikutaan. Mitenkäs teidän reissut tälle puolelle? Hei laita mulle jotain viestiä mailitse ciacionia@libero.it niin vaihdetaan numbat jne.