lauantai 3. tammikuuta 2009

Uudenvuodenlupauksia

Monihan meistä tekee uudenvuodenlupauksia, jotka sitten vuoden kuluessa haihtuvat muistimme koukeroihin taikka ovat aivan mahdottomia toteuttaa -taas tänäkin vuonna.

Minä ajattelin tällä kertaa ihan oikeasti onnistua. Yksi lupaukseni on, että painoa on saatava alas...ja hurjasti!!! On mennyt täällä Italiassa ollessa nämä ruokatottumukset aivan totaalisen väärään suuntaan, joten nyt on aika tehdä täyskäännös. Kaksi ensimmäistä päivää on mennytkin hyvin. Sanotaan, että kolmas ja neljäs päivä ovat ne hankalimmat, joten päätin ostaa hieman tsemppaavaa vaikutusta, eli FisioDiuria.

Luontaistuotekaupasta löytyi tällainen kuukauden kuuri. Maku on ananas, josta tykkään kovasti, mutta valitettavasti maku on kaukana ananaksesta ja lähempänä noita kaikenmaailman yrttejä. Jokatapauksessa maku on ihan siedettävä, kun pidän mielessä että tuote vaikuttaa minuun seuraavasti:

1. Aineenvaihdunta vilkastuu
2. Puhdistava vaikutus, eli kuonia poistuu
3. Säännöllisyyttä vatsantoimintaan
4. Pintaverenkiertoa kiihdyttävä, eli selluliiteille sanon mielelläni ciao ciao!
5. Lisäksi tuote uusii ihoa jne.


Tällaisia lupauksia tuote siis minulle antaa ja haluan uskoa niihin. Jos en uskoisi, voisi käydä niin, että tsemppaava vaikutus häviää ja uudenvuodenlupaus on lähellä epäonnistua, taas kerran.


En viitsi edes haastaa teitä mukaan tähän lupaukseen saatikka siihen kuka onnistuisi parhaiten, sillä minulla on etulyöntiasema ja voittaisin teidät kaikki!!! Ai että mikä etulyöntiasema? Noh, olen varastoinut itseeni tässä viimekuukausina jotain, mitä nyt aluksi on toivonmukaan suht helppo poistaa :):)
Mutta hei kertokaahan muutkin lupauksianne tänne, niin ette KEHTAA olla epäonnistumatta ;)


Tsemppifiilis on katossa ja olo nyt jo mitä mahtavin. Tuskin maltan odottaa ensikesään :)
Love,
- S -


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ahh, ihanaa en ole ainoa joka on päättänyt karsia vuoden aikana tulleita lisäkiloja!!!
uudenvuoden lupauksiin kuuluu minulla myös salille lähtö(ja son pakko mennä ku siitä huvista vielä maksaa...;D)!!

-mimi-

Anonyymi kirjoitti...

me ollaan hengessä mukana ja toivotetaan paljon onnea,voidaan kannustaa toinen toistamme. välitavoite on 7 viikon päässä kun tulen sinne!!!!!! iskä on johdolla meistä( taitaa mennä ensin ylimääräiset nesteet). haleja1

-S- kirjoitti...

Moikka mimi, tsemppiä terveellisille elämäntavoille :D Minäkin tein pari muutakin lupausta, mutta en tuo niitä julki, hih! ;)

Paperina kirjoitti...

Minun piti nyt tulla tänne brassailemaan, etten voi ottaa dieettikutsua vastaan :D Joudun pakosta olemaan vähän pyylevä mamma hih! Tosin kauhistelin täällä parissa viikossa tulleita kiloja, kun vertasin niitä Irlannissa tulleihin 6kk:n ajalta!!! Mutta taatusti tartun haasteeseen tuossa kesän alussa, kunhan meidän pieni tähtemme on maailmaan saapunut ja tämä mama ehtii katsella vähän vatsamakkaroitaan :)

HURJASTI TSEMPPIÄ

-S- kirjoitti...

Paperinalta haaste ehdottomasti KIELLETTY!!!! Nauti kuules nainen "pyylevyydestäsi" täysin rinnoin...ja vatsain. Ja todella vähän sulla näyttää noita kiloja tulleen, joten nou hätä. Buon appetito a te...o a voi tutti a due ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itse en uskaltanut tehdä uuden vuoden lupauksia kun ne ei kuitenkaan onnistu =)

<3 Toivotan sulle oikeen paljon tsemppiä isojen halien kera <3

Terkkuja B:lle ja G:lle.

-syrra-