keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Tiedonkulkua parhaimmillaan.....

Perhanan perhanan perhana! Siis kyllä voi ottaa päähän! Kävin pari päivää sitten tarhassa katsomassa jokos sinne kouluun voisi ilmoittautua. No eipä voi vielä, vaikka aluksi on puhuttu viimeisen ilmoittautumispäivän olevan huomenna! No eihän tuo mikään yllätys ole, että asiat ei tapahdu silloin kun pitäisi. Ja tuo ei ole edes kiukkuisuuteni syy, vaan.....

Opettaja sanoi, että B:n pitäisi tuoda tänne tarhaan pari vihkoa. Toisessa pitää olla isot ruudut ja toisessa lyhyet pienet viivat. Opettaja oli kovin ystävällinenkin ja näytti minulle minkälaiset vihot pitää olla. Siinä katsellessa ei kyllä käynyt mielessä mitään muuta, kuin se suuri pino vihkoja erinäisillä kansikuvilla varustettuina ja että MIKSI HELVETISSÄ MULLE EI OO KERROTTU, ETTÄ TUOLLAISET VIHOT PITÄÄ OLLA?!?! Muut lapset olivat vihkoihin jo harjoitelleet numeroita ja jotakin lyhyitä sanoja. Opettaja sanoi sitten, että on B:kin harjoitellut näitä erillisille papereille. Mutta silti. Tuli tosi paha olo kun B:llä ei sitten ole noita vihkoja ajoissa ollut. Juu, onhan B sanonut, että kouluun pitää viedä BATMAN-vihko ja jalkapallokyniä ja Gormiteja ja legoja ja uusi auto ja ja ja.....Niin, eli suurinpiirtein kaikkeen olen sitten sanonut, että ei saa viedä sitä eikä tota. "Mutta ku Michelelläkin on..." Jeps, tiedätte kuinka lapset sanovat aina että muillakin on....Nyt tein sitten opettajalle selväksi, että minulle pitää aina laittaa lappu tai soittaa jos kouluun jotakin tarvitsee....en tiedä pitäisikö siellä alkaa pomppimaankin hieman useammin sitten vai mitä tässä tekisi. Harmitti vain B:n puolesta aivan vietävästi. Noh, ongelma ei kai ole niin suuri, kun miksi sitä tässä sanon ja B on nyt tullut pari päivää innoissaan kotiin ja kertonut kuinka on saanut kirjoittaa uusiin vihkoihinsa, ihanaa!


Kokeilin muuten tehdä rieskaa. En edes muistanut tuota ihanaa perunarieskan olemassaoloa, mutta onneksi netissä osui tämä resepti silmään. En ole ikinä tehnyt rieskaa, mutta voi pojat että oli HYVÄÄ ja helppoakin!!!!


PERUNARIESKAT3 dl perunamuusia

1 muna

1 tl suolaa

n. 3 dl vehnäjauhojaTee perunamuusi ja ANNA JÄÄHTYÄ! Perunamuusin on oltava kylmää, jotta ei käy hullusti lisätessä munaa. Muusin jäähdyttyä lisää muna, jauhot ja suola. Sekoita ainekset hyvin, mutta älä työstä taikinaa liikaa.

Levitä pellille (ja piikitä haarukalla). Paista 275 asteessa noin vajaa 10min, kunnes pinta alkaa tulla ruskean laikukkaaksi. Eikö ollutkin helppo??? :)


B meni tänään tarhan jälkeen katsomaan itseään peilistä. Siinä se sitten silitteli hiuksiaan, mietti ja totesi: "mun pitää saada uus tukka". Taidetaan mennä parturiin sitten heti huomenna. Toivottavasti on samaa mieltä vielä silloin. On se arpikin jo piilossa, että leikkaus on kyllä ihan tarpeen.


Pelattiin hieman muistipeliä ja voi voi kuinka pitkä se peli olikaan. Oli harvinaisen vaikea minulle, kun aiheena oli autot. Juu ja autojakin oli montaa erilaista samasta merkistä esimerkiksi Alfa Romeo Spider ja Alfa Romeo Brera. Kuka noita nyt erottaa??? Voipi olla, että mun muistipelaamiset jäi kyllä tähän. Saa ensikerralla pelata tuota ihan miesten kesken.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mukava nähdä B noin iloisella tuulella leikkimässä.....tasan viisi viikkoa niin nähdään....,lasken viikkoja ja päiviä.....ikäväkin on jo...... t. mummi

-S- kirjoitti...

Ciao! Viisi viikkoa....no menee nopeasti. En puhu vielä B:lle mitään tai tulee liian pitkä odotusaika. un bacio!

Anonyymi kirjoitti...

Hih vai oli se äiskä vähän uunona muistipelin kanssa. ;) Paree olis opetella... ;)

Munki pitää saada uus tukka ja meenki ens to hakemaan sitä. ;)