torstai 22. tammikuuta 2009

6 asiaa Meemi

Heissan kaikille. Täällä sataa jo neljättä päivää putkeen....UFFA!!!

Käytiin sitten uimassa ja oi oi oi. Kovasti odottelen jo perjantaita, että pääsee uudelleen. Olen kuin pikkulapsi, joka odottaa joulua. En nyt itsekään käsitä mistä näin suuri innostus johtuu. Olen vain iloinen, kun olen saanut vanhan harrastuksen takaisin ja vielä valmentajan kera. Ja tämä on meidän tällainen virallinen koko perheen yhteinen harrastus. Paitsi, että nyt emme sitten enää uikaan samalla radalla G:n kanssa. Valmentaja hermostui meihin ja erotti meidät välittömästi....no ei vaan.....Valmentaja totesi tämän ryhmän olevan liian hidas ryhmä minulle, joten hän siirsi minut nopeimmalle radalle. G jää vielä hitaampien seuraan, kjäh kjäh! ;)

Paperina ja Jaana haastoivat minut kertomaan itsestäni kuusi asiaa. Tämä onkin sitten ensimmäinen haaste jonka olen saanut, JEJ :D

Ensin virallinen osuus:

1) Link to the person who tagged you./Linkitä henkilö joka sinut haastoi.

2) Post the rules on your blog./Kerro säännöt blogissasi.

3) Write six random things about yourself./Kerro kuusi asiaa itsestäsi.

4) Tag six people at the end of your post and link to them./Haasta kuusi ihmistä ja linkitä heidät

5) Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog./ Ilmoita haastetuille, että heidät on haastettu.

6) Let the tagger know when your entry is up./ Ilmoita haastajalle, kun olet suorittanut haasteen.


Ja tästä se lähtee....


1. Ensimmäinen laskettelukertani oli aika hurja. Olin 6-vuotias ja pujottelu sujui vallan mainiosti. Hiljalleen vauhti kuitenkin kiihtyi ja pujottelu vaihtui syöksylaskuksi. Vauhti oli niin kova, että en uskaltanut enää kaatua. Matkani päättyi pääedellä tolppaan, AUTS!!!! Noh, isälle piti tietenkin kertoa, että ei sattunut, koska pelkäsin yli kaiken että hän ei anna minun enää laskea. Pää oli kipeä monta päivää tuon tapahtuneen jälkeen -kärsin hiljaisuudessa.


2. Tunnustan. Minä olen se henkilö, joka soittaa helpdeskiin ja kysyy miksi minun DVDni ei toimi. Saan vastaukseksi: "Oletko painanut sitä vasemmalla alhaalla olevaa nappia jossa lukee ON-OFF. Se on virtakytkin". Ah, selvä kiitos avusta. NOLOA!! Mutta näin on valitettavasti käynyt. Olen muutenkin erittäin huono kaikessa elektroniikkaan liittyvässä ja ne yleensä hajoaa käsissäni. Tällä hetkellä puhelimeni ei toimi. Eräs ystäväni onneksi lupasi tarkistaa toimivuuden kunnolla ennen uuden ostoa. Ties vaikka ongelma olisi väärässä PIN koodissa tai muussa yhtä typerässä. Myös kamerani on matkalla huoltoon. Siis se kamera jonka sain kuukausi sitten pukkipukilta (=G) lahjaksi!! Juu, eli siis onnistun rikkomaan KAIKEN elektroniikkaan liittyvän... -tahtomattani tietenkin. Niin vain tapahtuu kun saan ne käsiini. Kuinka ihmeessä koneeni toimii vielä ja onnistun tekemään tällaista blogia?!?!


3. Olen vasenkätinen ja kirjoitan ylhäältä alas. Paperin täytyy olla lähes 90 astetta myötäpäivään käännettynä, jotta onnistun kirjoittamaan suoraan. Teen kuitenkin kaiken muun oikealla tai oikeakätisesti (esim. heitän palloa, virkkaan, kudon, maalaan jne aina oikealla). Miksi kätisyys yleensäkään katsotaan kirjoituskädestä??


4. Olen todella hajamielinen. Mielestäni hajamielisyys on kasvanut aivan äärettömyyksiin B:n syntymän jälkeen. Unohdan tapaamiset, tavarat, vaatteet, tekemiset...joskus jopa itseni...ja en tiedä minne. Minun on aina kirjoitettava ylös mitä täytyy tehdä, jotta muistaisin ne. Ja koska olen myös en järjestelmällinen niin usein nuo laput sitten hukkuvat tai unohtuvat jonnekin jos niitä alunperinkään on edes kirjoitettu.


5. Olen romantikko. Mielestäni siinä ei ole mitään imelää, jos mies sanoo rakastavansa 10 kertaa päivässä tai muutenkin lurittelee ties minkälaisia "imelyyksiä" korvaan. Se on vain ihanan romanttista, hih!


6. En käytä koskaan farkkuja kotona. Ensimmäinen asia jonka teen kun tulen kotiin on farkkujen riisuminen. Minulla on omat kotivaatteet, jotka ovat jonkinsortin lökäreitä, verkkareita jne. Ne päällä tunnen oloni...noh, kotoisaksi :D

Haastan Jennin ja Juanitan tähän haasteeseen mukaan.

10 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Olipas hauska kuulla vastauksia.
Täällä myös eräs romantikko & tekniikan ihmelapsi :)
Hyvää viikonloppua!

Jaana kirjoitti...

Mulla kesti hieman aikaa ennen kuin tajusin mitä "ylhäältä alas" kirjoittaminen tarkoittaa.. Käyn vähän hitaalla näin illasta :D Onneksi tuossa syöksylaskussa ei käynyt pahemmin, hurjalta kuulostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Moro taas.

Tosi kiva kuulla et oot saanu vanhan harrastuksen takas.. ja viel oikeen koko perheen voimin :) hieno juttu ;)

Itse vedän tanssiryhmää sunnuntaisin tuossa lähistöllä :)

*haleja kaikille*

-syrra-

-S- kirjoitti...

Susadim: Hih, Joku muukin myöntäytyy romantikoksi, ihanaa :D
Mukavaa v-loppua sinnekin :D

Jaana: mitä pienistä. Saattaa johtua myös kirjoitustavastani ;)

Hey sis, Toi tanssinopettajahomma kuulostaa aivan mahtavalta, onnea. Ja kiva kun pääsit pitkästä aikaa tänne kommentoimaan.

Lennu kirjoitti...

Kiva kun piipahdit ja jätit kommenttia. Terveiset lumipyryn keskeltä Savosta.
Tuo muistilappuhommeli lohduttaa minua, kun tuppaa unohtelee välillä kaikenlaista...
Postauksiasi selaillessa jäi mieleen G:n osuva ilmaisu meistä suomalaisista; me todellakin ollaan kuin lampaat, joita pitää ohjata ja valvoa koko ajan. Meidät on opetettu siihen. Kuuliaista porukkaa, mennään kun käsketään. No ei vaiskaan. Herkullisia reseptejä, täytyy kokeilla joskus.
Mukavaa viikonloppua sinne kauas. Hyviä uinteja.

Jenni kirjoitti...

Haasteeseen vastattu!

Haa, minäkin heitän farkut syrjään heti, kun kotiin tulen. Ja romantikko itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihana olet sellaisena kuin olet! Hyvin tunnisti sinut kuvauksista :D
-K

-S- kirjoitti...

Hih, Kiitos K :D Sovitaanko kuitenkin, että tuo kakkoskohta (typerät soitot helpdeskiin) on vain jotain hetken blondeista blondein kohtauksia, enkä yleensä ole ihan noin tyhmä ;) Ihana oot itekin :D Haleja

Anonyymi kirjoitti...

:) Hihihiii.. Muistuuko mieliin se meidän laivamatka, kun soittelit siitä sun uudesta puhelimesta vähä pitempiäkin puheluita helpdeskiin? ;) Blondit matkassa :D
-K

-S- kirjoitti...

K: Ei hemmetti....aloin tääl nauraan ihan vedet silmissä....Enhän mä enää edes muistanut tuota mun soittoa.....tai siis niitä monia soittoja....Kunnon blondit nimenomaan!!! Mutta meillä (myös sillä pojalla linjan toisessa päässä) oli kuitenkin ihan hauskaa, hih!