keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Una sorpresa meravigliosa :) :) :) (ihana ihana yllätys)

Aamulla odottelimme scuolabussin tuloa. Ensimmäinen aamu yli viikkoon, kun ei sada. Vuorten huipuille oli sen sijaan satanut reilusti lunta ja pilvistä päätellen tämäkin päivä tulee olemaan sateinen. Eihän täällä olekaan satanut vasta kuin 10 päivää putkeen!!! Sateen vaikutuksen alkaa hiljalleen näkemään myös ihmisissä. Eivät olekaan enää iloissasuin puhetuulella, vaan voivotellaan vain säästä.Hei pari kolme viikkoa taaksepäin näytin teille hienoa hienoa puukasaani, jonka olin saanut kasattua. Noh, tuosta kasasta Annnim sitten kommentoi, että olisi hyvä laittaa niitä puita vähän poikittainkin välillä. Noh, se ei yksinkertaisesti ollut mahdollista omalla kohdallani, kuten sanottu, puut olivat niin epätasaisesti, että ei niiden päälle vaakatasossa puita saa laitettua. Päivä päivältä pinoni kasvoi ja kasvoi. Noh, ehkäpä G oli sitten huomannut piilevän vaaran tuossa kasassani, koska oli mennyt soittamaan hieman apua. Sanoi että ei halua pelätä, että jään puukasan alle, saatikka B. Nyt on sitten "ammattimies" tullut laittamaan puut kasaan. Eikä muuten mennyt kuin kaksi päivää ja kasa oli valmis (ja kuvassa ei näy kuin puolet puista):D


Tuossa näkyy hienosti kuinka noita puita on nyt sitten myös poikittain.

Sitten tuohon ihanaan yllätykseen.....


Mentiin pari viikkoa sitten katsomaan minulle pyörää. Noh, se mistä tykkäsin oli loppu ja pyydettiin tulla keväämmällä vasta uudelleen. Olin sitten hieman pettynyt kun sitä pyörää ei saatukaan ja haluaisin pyöräillä muuallakin kun kuntopyörällä alakerrassa. Noh, G oli sitten minulta piilossa mennyt tilaamaan tuon pyörän ja tänään kotiin tultuaan hänellä oli minulle yllätys......PYÖRÄ, JEEEE :D:D:D Eikö olekin ihana....siis mies mulla...ja tietty toi pyöräkin...
Nyt vielä kun tuo sade loppuisi. Odotan jo innolla... Ja hienot kuviotkin pyörässä on. Pinkkivaihtoehto oli loppu, mutta tuo kulta-hopea sopii vallan mainiosti :D:D:D
Tribaalityyppisiä maalauksia tuosta pyörästä siis löytyy :DNyt tämä onnellinen nainen menee katsomaan TVtä. Tein tänään muuten lasagnea. Laitan ohjeen tänne huomenna. Heissulivei huomiseen....ciao ciao!

6 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Ciao! Onpa sulla kiva blogi. Vien sen heti blogirullaani.
Hyvä kun tulit käymään :)

Fillari kiva, puupino ihana - miellyttää meitä suomalaisia metsäläisiä, hehe. Poitsu eläimen taljan sisässä - kuva on tosi simpatica, simpaticissima!

Susadim kirjoitti...

Minkäs ikäisenä lapset Italiassa menevät kouluun? Eikös B ole vasta 5-vuotias? Vai onko kyseessä esikoulu? Oih, onpas ihana, pyörä ja mies...ja hei, mistä mä arvasinkin että olet pinkki tyyppi ;) Olet ihan ihqupinkin näköinen koko tytsy! :)

Nirppanokka kirjoitti...

Wau mikä mies, ja mikä pyörä :D

-S- kirjoitti...

Rita: Toi taljakuva on minunkin lemppari :D :D Se vain on otettu jo kesällä, ja blogia ei vielä silloin ollut olemassa. Halusin sen silti tänne, joten laitoin sen tuohon sivuun....vaikkakin olen huomannut, että nuo sivukuvat tekevät blogista hieman sekavan, mutta ehkä se onkin vain osa minua ;)

Susadim: Hihihihi, voiko ihanampaa viestiä enää jättää?? Taidan olla juuri sellainen miksi minut kuvailit, hih. No juu, sivu kertoo jo aikapaljon varmasti värimieltymyksistä, heh.

Italiassa kouluun mennään vuotta aiemmin kuin Suomessa, eli 6-vuotiaana. B on nyt esikoulussa ja kävin hänet siis jo syksyllä alkavaan kunnon kouluun ilmoittamassa.

Nirppanokka: Mies on useaan otteeseen todetty erittäin hyväksi...pyörä täytyy vielä koeajaa ;)

Rita A kirjoitti...

Ai täällä on ihanaa musiikkia - en voinut aamulla kuunnella kun mies nukkui vielä. Meikämanta nousee jo kukonlaulun aikaan :)

-S- kirjoitti...

Rita, Kiva kun tykkäät. Olenkin tässä jo kysellyt mielipidettä, että onko hyvä että on musaa vai onko parempi ilman :D
Mä taas nukkuisin aamusin vaikka kuinka myöhään. Aurinko auttaa kyllä kesäsin heräämään hieman aikaisemmin :D