keskiviikko 28. tammikuuta 2009

PlaylistHeippa! Minä menin laittamaan oman soittolistan tuonne oikeaan reunaan (aika alhaalla juuri ennen kuvia). Sieltä voi valita musaa tai laittaa paussille, jos ei halua kuunnella.
Tuo biisi numero 4 ei sitten todellakaan kuulu suosikkeihini, mutta vitsi vitsinä. Ja muutenkin jatkossa saattaa olla niin, että ei ne aina suosikkeja ole, mutta on siihen joku syy miksi kappale on sinne lisätty.

Onko musiikki liian kovalla tai hiljaisella? Oliko mukavampi lukea ilman musiikkia?

Menimme pari päivää sitten G:n kanssa elokuviin katsomaan elokuvan
ITALIANS. Nimestään huolimatta se oli ihan hauska elokuva. Tunnusmusiikkina oli Negramaron Meraviglioso (=ihana), jota ei löytynyt soittolistasta, joten liitän sen nyt tähän.

5 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Huomenia! Jippii, sä onnistuit musaboxin asentamisessa! Kiva kun on italialaista musaa :)

JaanaM kirjoitti...

Luen mieluiten ilman musiikkia, mutta osaan tarvittaessa klikata musiikin pois :)

-S- kirjoitti...

Noniin...heti tuli eriävät mielipiteet....noh, toistaiseksi pidän musiikin, kun ite tykkään.... :D Ja eihän se tosiaan oo vaikee laittaa paussille tai kone kokonaan äänettömälle jos häiritsee....yritän valita biiseiksi hitaita...tai ainakin tuo eka ettei sitten alkaa kauhee pumputus heti sivun avattuaan.

Susadim kirjoitti...

Totta, sellainen "pumputus" musa heti sivun avattua käy hermoille...mä kyllä laitoin omaan blogiin musaa ihan itsekkäästi itseäni varten, sain laitettua lempimusaa jota muuten on pitänyt kuunnella youtuben kautta ja se on niin rasittavaa klikata biisi kerrallaan. Hyvältä kuulostaa italo värssyt, vaikken kieltä ymmärräkään :)

-S- kirjoitti...

Susadim,Noh, on sullakin aivan ihana biisi se ensimmäinen, vaikka en sanaakaan ymmärrä. Tuo biisi italiano vero ei jostain syystä tuu loppuun asti...en tiedä mistä johtuu, mutta en aio tehdä asialle mitään, eh :-o