sunnuntai 11. tammikuuta 2009

BOWLING

Ulos päästyäni näin kauniin sateenkaaren. G hoputti minua autoon.. Minä en edes tajunnut siinä auringon paisteessa, että olin kastumassa ja pahasti -oli lähes kaatosade. Minä se jaksan ihastella noita sateenkaaria Ne kun ovat niiiiin kirkkaita ja sateenkaarenpää on näkyvissä vuoren edessä, eli aarre on täällä löydettävissä :D


B jäi nonnien luo ja me menimme ulos ystäväpariskunnan kanssa. Mitäs teimmekään.....

Niin siis menimme keilaamaan....ihan vaan tiedoksi jos ei tuon hörhön taidonnäytteestä saanut selvää, hih!
Flat on jo vanhakonkari, mutta mitäs tapahtuikaan viimeisellä kierroksella.....

Meitsi teki striken ja sain näin ylimääräisen kierroksen. Alla voittajan taidonnäyte, hihihih! Voitin matsin täpärästi kahdella pisteellä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, lueskelen blogiasi työhommien välissä piristykseksi ja mietiskelen matkoja Italiaan. Kiitokset mukavista tauoista! Buon Anno a tutta la famiglia!

-S- kirjoitti...

Ciao Leena, Kiva kun löysit blogini. Onneksi tekstini ovat suht lyhyitä ja helppolukuisia (spero) että ei liian pitkiksi nuo työtauot tule, hih :D Missäspäin Italiaa olet ollut? Oletko tulossa uudelleen? Buon anno anche a te Leena :D

Anonyymi kirjoitti...

Vuosien mittaan toki monessakin paikassa, Sardinia ja Venetsia ehkä kolahtaneet kovimmin. Lomia pidempiä reissuja ei valitettavasti ole ollut mahdollisuus tehdä mutta siitä huolimatta kieli on maailman kaunein ja pystyn sillä jopa kommunikoimaan. Marraskuussa toteutui yksi ikivanha haave, olimme mieheni kanssa Milanossa Claudio Baglionin konsertissa!

-S- kirjoitti...

Voi vitsi. Sardiniasta olen kuullut vain hyvää...vielä en ole itse sinne eksynyt. Venetsiassa olen pariin otteeseen käynyt. Tosin ei ollut niin mukava kokemus kun mitä toivoin. Ehkä se johtui ajankohdasta. Oli syksy ja sateista. Kosteus tuli siinä kaupungissa jotenkin tosi rajusti ja ihmekös tuo kun on niin veden vallassa. Pitää mennä sinne kyllä kesällä uudestaan niin eiköhän se mielipide vaihdu :) Heh, kävin katsomassa kuka tuo Claudio Baglioni oikein on, kun ei nimi sanonut mitään. Ihan mukavallehan sen musiikki kuulostaa(http://www.yalp.alice.it/video/musica/videoclip/aa/dv-50122221.html) ja varmasti konsertti oli mahtava :)
Kiva kuulla, että pystyt kommunikoimaan italiaksi. Minä olen niin laiska opiskelija, että unohdan kielet heti jos en ole kyseisessä maassa. Pitäis kyllä petrata ja parantaa hieman tapojani. Internetistä varmasti löytyisi sivuja mistä opiskella.