maanantai 17. toukokuuta 2010

Sunnuntai

Kuten monet ehkà ovatkin jo huomanneet niin kàymme usein sunnuntailounaalla nonnilla (mieheni vanhemmilla siis) :D Niin teimme nytkin ja otin pitkàstà aikaa kameran mukaan ja sieltàkin muutaman kuvan :D

Tai nàmà ulkokuvat on ottanut meidàn Benjamin. On ollut hyvà valokuvaaja jo vuosia :D


Yleensà Flutch ei voi tulla tervehtimààn minua, koska Thomas on useinmiten sylissàni. Nyt kun menin ulos Thomasin pàikkàriaikaan Flutch riemastui. Gino jài toissijalle samantien ja koissu oli minussa kiinni jatkuvasti.Taitaa Benjaminilla olla vàlillà aika taiteilijan nàkemys kuvakohteista....


Tuossakin osa laatoituksesta pààsi kuvaan, heh! Ei kai siinà mitààn tyhmàà ole jos 6-vuotias ottaa laatoista kuvan, mutta ettà hànen àitinsà oikein julkaiseekin sen....eh :-s


Sisàtiloissa nonna ja nonno hoitivat Thomasta...ja mami lepàà :)
Nonno-vecchio làhetti paljon terveisià Suomeen :D


Mun miekkosesta paljastui pàivàn aikana mago, taikuri. Tais olla aika onnistunut temppu, kun Benjaminilla tuolla tavalla leuka loksahti. Tàytyy kyllà myòntàà, ettà meni mamiinkin ihan tàydestà tuo temppu. Sormien vàlistà alkoi tulla savua. Harmi kun ei kuvassa này.


Magolle piti jàttàà punaiset silmàt ;)

Lopuksi pestiin vielà Ginon pyòrà...


Se on makoillut vuosia kàyttàmàttòmànà. Nyt saisi mies tulla seuraksi pyòràlenkeille. Ainakin oikean talon autotallissa pyòrà on odottamassa satulaan nousijaa. Toivottavasti ilmat paranee pian ja pààsemme pyòràilemààn :D


Tàllaista meidàn sunnuntaihin kuului.

Mukavaa viikkoa kaikille :D


11 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Onpas poika ottanut hienoja kuvia! Sanos muuten, miten tuollainen kollaasi tehdään???

Jael kirjoitti...

Mukavaa viikkoa teillekin! Hauskaa näyttää olleen nonnien luona ja tuo Fluch on ihana!

-S- kirjoitti...

Allu: Sinà kysyt multa kuinka teen kollaasin???? Sun blogi on tàynnà toinen toistaan upeampia kollaaseja!!!!! Noh, kàytàn picasa3 ohjelmaa. Se on helppokàyttòinen ja ilmainen kuvankàsittelyohjelma. Olen opiskeluvaiheessa vielà itse noiden kollaasien kanssa, jokatapauksessa tuo ohjelma tekee kollaasit...valitsen vain kuvat ja mallin :D

Yaelian: Kiitos. Joo Flutch on ihana....tosin nyt olis suihkun tarpeessa, eh.

Noora kirjoitti...

Ooooh, ihania kuvia. Sulla on hyvä hovikuvaaja :) Näytätkin tosi hyvältä näissä! Vaikkei tämä muotiblogi olekaan, niin pitää kommentoida, että kiva asu.

Helena Ruotsala kirjoitti...

Ihana koira! Ja B:n ottamat kuvat ovat hyviä; oi jos tietäisit mistä kaikesta otan itse kuvia...

Hyviä pyöräilykelejä täältä helteistä, yhä edelleen on +22 C, vaikka olen nyt Pohjois-Suomessa ja kello lähentelee puolta yötä.

-S- kirjoitti...

Noora: Jeps, Benzi on kyllà aika haka ottamaan kuvia.
Mulla tulikin sun blogi mieleen tota kuvaa ladatessa ja aloin miettià, mistà vaatteet on ostettu. En muista mitààn muuta kuin kengàt. Nekin oli lahja, joten en tiedà edes mistà liikkeestà, hih! Eih...ei sopisi mulle, ettà kertoisin mistà vaatteet on ostettu..tulisi liikaa virhetietoa, hih!

Helena: Hehe...joo kyllà sità itsekin ottaa kuvia vaikka mistà....blogin piikkiin vaan ;)
Voi vitsi, siellà on kyllà jo kunnon kesà. Tààllà on ihan kamalat ilmat!

MaaMaa kirjoitti...

Ihana dogi! :) Ja se ilmiselvästi on sun kamu :)
Benzin kuvat on hienoja, ja tuo kuva tuosta kasvistakn on varmaan otettu että hassu sateenvarjon koukku näkyy .. ? ;)
Ihana sunnuntain vietto anoppilassa!

Minna kirjoitti...

Oi ihana kuinka teidän pikkuinen tykkää olla isovanhempien sylissä. Veikeitä ilmeitä! Ja hyvä kuvaaja teidän isompi poika.

Outi C. kirjoitti...

Onpa hyviä kuvia taas! Benzillä on silmää. Flutch on todella upean näköinen koira. Tuo musta kissa jota Flutch katsoo muistuttaa meidän Sweepiä. Onko se isovanhempien kissa vai vain satunnainen ohikulkija?

Tosiaan Thomasilla on mainiot ilmeet isovanhempien sylissä. Kaikki osapuolet ihan ilmiselvästi nauttivat toistensa seurasta. :)

Nyt alkoi muuten blogisi musiikki pelittämään taas! Siitä on monta kuukautta kun se on viimeksi toiminut.

Mari kirjoitti...

Eka kerran kurkkimassa täällä :) Mukavaa viikkoa!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Ai niin joo, unohdinkin mainita tuosta sateenvarjosta, hihih!

Rosali..kuulostaa uudelta lukijalta, tai ainakin kommenttien suhteen. Tervetuloa :D
Pikkuhiljaa alkaa tottumaan myòs nonniinsa, vielà on silti matkaa siihen, ettà voisin jàttàà hànet rauhallisin mielin kokonaan vain heidàn seuraan.

Outi: No joo, tuo kissa on meidàn mustis...tai siis nonnillahan se tosiaan on. Heillà oli keskustelut kàynnissà kuinka hyòkàtà sisiliskon kimppuun, joka oli juuri ehtinyt pelastaa henkensà mennessààn muurinkoloon.
Oi mà oon niin tàpinòissàni ettà sain soittolistani toimimaan :D :D :D Piti aivan oma postauskin siità ruveta vààntàmààn, hih....pitàà viel saada vaan valmiiksi tàssà jossakin vàlissà :D

Mari: Kiva kun kurkkasit. Mukavaa viikkoa sulle myòs :D