torstai 6. toukokuuta 2010

Hiekkasateita ja hampaita

Kevàt on tullut ja sen mukana sateet. Eikà mitkà tahansa sateet vaan Afrikan hiekkasateet. Viime vuonna taisin niistà jo jotakin mainitakin, mutta en ottanut kuvaa. Nyt otin pari kuvaakin demonstroidakseni asiaa.Autot nàyttàvàt aivan màrillà hiekkateillà ajaneilta, mutta kun sità hiekkaa on jokapaikassa niin ymmàrtàà, ettà hiekka tulee jostakin muualta. Niin oudolle kun se kuulostaakin...Tietenkin minà olin jàttànyt terassille valkoiset pyykit kuivumaan, joten ne on nyt sitten pestàvà uudelleen. Taas tuli hyvà muistutus siità, kuinka làhellà Afrikkaa tààllà oikein asutaankaan! On niin vààrin kuvitella, ettà sataa vain vettà...tai ettà vesi ei likaa....kyllà se vain likaa ja aika paljonkin!


Mà en ole nyt hetkeen laittanut videonpàtkàà, joten tàssà tulee...


(àiti: Paina tuosta oikeasta alareunasta missà on  nuo neljà nuolta erisuuntiin niin saat videon suureksi. Videon jàlkeen paina ESCià niin pààset takaisin blogiin. Esc on se ylin nappi nàppàimistòn vasemmalla ;-) )
Noin hienosti meidàn poika jo istuu :D
Pelkàsin ettà pallo pamahtaa, mutta videon aikana kiinnostus menikin siihen naruun aika kivasti eikà niinkààn sen pallon syòmiseen :D
Olen tehnyt muutamia kokkikokeilujakin. Jokunen aika sitten tein tuorejuustobrownieita. Oli tooooosi hyvià, mutta nyt en enàà lòydà reseptià. Selailin monet monet paikat, tuloksetta. Hòh! Tein sitten ihan normi brownien, mihin tuli tummaasuklaata ja mantelirouhetta.


Kuten kuvastakin jo havaita saattoi et browniet tullut ihan sen nàkòisiksi mikà oli tarkoitus. Oli murenevaa ja muutenkin outoa, mutta maku oli hyvà joten ei hàtià mitià. Seuraavana pàivànà laitoin browniespalat mixeriin ja sain rouhetta. Tein tàytekakun ja pààllystin sen tuolla browniesrouheella. Ja taas oli kaikki hyvin :DBenjamin sai muuten eilen àitini làhettàmàt Bakugan tarrat, kiitos vaan :D Tykkàsi kovasti ja vàànsi niistà samantien lisàà Bakugan kortteja. Niillà ollaan tààllà tànààn pelattu, eikà enàà niillà oikeilla korteilla, hih.Vielà yksi uutinen, joka on tosin arvattavissa myòs otsikost (jos sità enàà tàssà vaiheessa muistaa, heh). Tànààn Thomasilla tuntui ikenissà pienen pieni piikki.....Ensimmàinen hammas on puhjennut Ilmankos tàmànaamuisen tissitakiaisen puraisu tuntui normaalia kipeàmmàltà ;)

12 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Ihana toi video! Kukas sen käsikirjoituksen on tehnyt? :-))

-S- kirjoitti...

Allu: àh, eihàn tuollainen PRO mitààn kàsikirjoitusta kaipaa. Sehàn on niin luonnonlahjakas, ettà improvisoimalla ne parhaat pàtkàt tulee ;)

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Ihana tuleva hurmuri Italian valkokankaille <3 Ja älä laita noita jälkkärireseptejä, yritän olla dieetillä ja nyt kuola valuu, kun kiusaat tuolla tavalla :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Tulee vauvakuume kun katsoo tuota videota. Tuo varpaiden pyöritys oli niin suloista :) t:Pullopostia Genovasta

Anonyymi kirjoitti...

Et kai sä meinaa niillä tuorejuustobrownieseilla cheesecake brownieseja? :) Ne on nimittäin tosi hyviä, ja ohje löytyy esim. täältä: http://www.davidlebovitz.com/archives/2008/10/cheesecake_brownies.html

Suomenkielisiä ohjeita vastaavanlaisille tuntuu löytyvän vähän joka toisesta ruoka- tai leivontablogista. :)

Helena Ruotsala kirjoitti...

Länsi-Suomen ensi-ilta jäi nyt katsomatta kun jostain syystä kotiyhteys ei nyt pelitä, mutta duunista huomenna sitten. Mainoskuvat tekivät tehtävänsä.

-S- kirjoitti...

Vera: Just tàllà kerrallahan mà en laittanut reseptià ollenkaan. Okej...vàhàn kuvilla kiusasin, mut hei, ei sun tartte dietillà olla!

Pullopostia: No saax se tulla ;) ? Vai pitàskò mun alkaa videoimaan meidàn huonoja hetkià, hihih ;)

Anonyymi: Joo onhan noita ohjeita, mut ei just sità mità etsin. Kiitos linkistà :D

Helena: Vai oli ensi-ilta siellà loppuunmyyty. Noh, onneksi huomispàivàlle on viel tilaa :D Kiva kun mainokset sai sinut pysàhtymààn ja palaamaan uudelleen :D

Jael kirjoitti...

Ihana video ja onnittelut ekan hampaan johdosta:-)Ai teillä on Afrikan hiekkasateita;meillä taas nyt Afrikan hiekkatuuli joka tuo aivan liian lämmintä ilmaa viikonlopuksi.

MaaMaa kirjoitti...

Hih, ihana video! :) Ja selvästi haluaa jotain näpertää tai purra kokoajan, oma varvaskin sai näykkäsyn :D
Onnea hampaasta! :)

Riikka kirjoitti...

Olipa hauska video, varsinkin äänitehosteet :)

Luin Veran italiasra postauksen siitä, kuinka hän on päätynyt aikoinaan italiaan. No, heti sitten tarkistamaan, että oletko sinä sen joskus tehnyt. Mutta ei, eipä ollut :( Olisi niiiiiin kiva kuulla tarinasi :) Voisitko sen näin jälkikäteen kirjoittaa?

-S- kirjoitti...

Yaelian: Saadaan kaikki osamme "ihanasta" Afrikasta, eh.

MaaMaa: Hih....varpaat ois jo varmasti mennyttà jos niità hampaita olis enemmàn, hih!

Riikka: Joo mà en ehtinyt siihen ekaan italiaseraan mukaan ollenkaan. Mà olen kyllà sivunnut mun aupair matkaa Genovaan jo muissa postauksissa(tai ehkà kommenteissa, eh....) Ensimmàisen kosketuksen italiaan sain kuitenkin jo seitsemàn vuotiaana. Siità luki yhdessà italiaserassa...moneskohan se oli...se jossa piti kertoa jostakin italian matkasta...mun italiaserat jotka olen kirjoittanut on luettavissa tunnisteet alapuolelta missà lukee italiasera. En kyllà usko ettà ihan suoranaisesti enàà tuota ykkòstà tee, sorry.

Outi kirjoitti...

Ihana video! Aika hurjannäköistä tuo hiekka jokapuolella, tai siis voi vaan kuvitella kuinka sitä on lentänyt/satanut....