maanantai 24. toukokuuta 2010

24.5.2010


Kàvin viikonloppuna kampaajalla :D
Oikeastaan kokeilimme vain jos Thomas viihtyisi hetken ilman minua nonnien luona, joten menimme mieheni kanssa ajelulle ja pistàydyimme ystàvàperheen luona. Nuorin lapsista tykkàà kovasti hiuksistani ja onkin niità aina kampaamassa ja laittamassa. Niin nytkin.



Viikonloppuna ei jàànyt myòskààn epàselvàksi, kuka voitti jalkapallomatsin. Itse en ole koskaan oikein ymmàrtànyt jalkapallofanitusta .Tai ymmàrràn toki fanitusta, mutta en silloin kun se menee niin hulluksi ettà pitàà riehua, jopa tappaa urheilun vuoksi. Nàin on valitettavasti Italiassa taas kàynyt.

En ole nàhnyt fanitusta vielà meidàn kylillà vasta kuin nyt. Menin ihmettelemààn melua parvekkeella ja sain pienen videonpàtkànkin kuvattua. Ei mikààn hààvi, mutta video silti.


Ihanista ihaninta alkanutta viikkoa kaikille :D



6 kommenttia:

Pirita kirjoitti...

Odota vaan kun Italia voittaa tànàkin vuonna maailmanmestaruuden...niissà bileissà meni useampi pàivà!

-S- kirjoitti...

Pirita: Kiva saada sulta piiiiitkàstà aikaa kommenttia :D
toivottavasti olen sinà pàivànà kotona tai ainakin vain jossain pienemmissà paikoissa. Suurkaupunki on silloin kyllà varmasti aika sekaisin, kun ja jos niin tulee kàymààn :D

Allu kirjoitti...

Toi video ei näy täällä. Sensuroitu?? :D

Anonyymi kirjoitti...

eikä näy mullakaan... tulee vain teksti: tämä video on aiemmin ladatun videon kopio

MEP kirjoitti...

Video ei näy sanoo että se on dublicate of previosly uploaded video, jos vaikka jollain toisella on saman niminen video kuin sinulla? Tai latasit sen kaksi kertaa?

-S- kirjoitti...

Allu, anonyymi ja MEP: Kiitos ilmoituksesta. Latasin sen nyt uudelleen ja nyt pitàis toimia...Toisaalta, eipà sità kai paljosta jàà paitsi vaikkei se olis nàkynytkààn, hihih!