tiistai 7. syyskuuta 2010

Isiukki kylàilee...


On se vaan kivaa, kun isiukilla eli mun iskàllà on aina silloin tàllòin tyòkeikkoja tànne meillekin pàin niin tulee sitten nàin myòs hetkeksi meille kylàilemààn. Ei meillà suunnitelmia ollut, mutta ei me neljànkààn seinàn sisàllà oltu. Ekana iltana tilattiin pizzat.


Tuollainen sekapizza on aika vakio niin saa maistella vàhàn eri makuja. Pizza on aina erimauilla.



Tyòmatkalla kun isi oli niin hàn halusi mennà parturiin ennen koitostaan (tai àitimummin kàskystà), joten sinne sitten ensimmàisenà suunnattiin. Leikattiin Benjamininkin hiukset niin on valmis kouluun hiusten puolesta :D Kotimatkalla ajoimme erààn "belvederen" ohi, joten siihen jàimme katselemaan maisemia.



Benjamin halusi puistoon ja isiukki ei ole siellà vielà kàynytkààn, joten kàvimme siellàkin katselemassa hieman paikkoja ja leikkimàssà, tietty!


Mità isot edellà....



Sità pienet peràssà...



Kuten huomattu jo monesti aikaisemmin niin ei meillà vain lapset leiki....



Jalkkistakin pojat pelasivat



Tuossa puistossa kàymme Benjaminin kanssa suht usein ja olenkin kirjoittanut puistosta jo mm tààllà, mutta harvemmin tuonne alas joelle menemme. 


Isiukin piti heti kiivetà tuonne madonninan luo.



Keinuhyppykilpailun, jalkapalloilun ja muiden kilpailujen jàlkeen kilpailuvietti ei ollut vielà laantunut vaan jatkui "leipienheitoilla".



Thomas on tuossa niin pikkuisen nàkòinen


Thomas tykkàsi ykkàsi kovasti ratsastaa ukin olkapàillà. Vàlillà oikein laittoi pààn pààtà vasten osoittaakseen hellyyttà


Illalla menimme tervehtimààn suomalaista ystàvààni, joka asustaa tàssà ihan muutaman kilometrin pààssà. Hàn esitteli asuinaluettaan ja toimintaansa. En ottanut kuvia, mutta olisi kiva joskus tehdà postaus hànen elàmàntyylistààn, joka poikkeaa meidàn "tavallisten tallaajien" elàmàntyylistà mielestàni aika paljonkin. Pitààkin kysàistà joku kerta M:lta jos hàn antaisi luvan postaukselle ja kuville.

Myòs haisevaa vettà (sorgenti di acque minerali) kàvimme "juomassa". Sità terveellisempàà, mità pahempaa, KAI! Tuo oli iskàn kommentti vettà hieman kielellà maistaessaan, hih! Vedestà olen kirjoittanut jo aiemmin tààllà.




Sunnuntai oli biizipàivà. Menimme Cilenton rannikolle loikoilemaan.


Kotiintulomatkalla oli taas yksi "belvedere".


Ei tarvinnut ruoastakaan stressata sillà illaksi olimme saaneet kutsun mieheni vanhempien luokse. Halusivat tietysti nàhdà isàni.


Viikonloppu meni nopeasti ja nyt isiukki on jo jatkanut matkaansa. Tulee uudelleen kàymààn sitten lokakuussa àitimummi kainalossaan. Kiva kun kàvit   Hanki vain lisàà tyòmatkoja tànnepàin ;)


4 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Voi, kun kiva, että pappa tuli käymään. Ehdottomasti tuollaisia työmatkoja lisää!

-S- kirjoitti...

Vihreatniityt: No aivan! :D

MaaMaa kirjoitti...

Tosi kiva visiitti ja ihkua että isäsi pääsee käymään työn ohella!

Keinusta en olekaan hypännyt pitkiin aikoihin - joskus olin siinä koko pihapiirin mestari; niin pitkälle lensin ja niiiiiin kovista vauhdista uskalsin hypätä! Keinu meni melkein ympäri! :D

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Pihapiirin mestari, hihihi..ihana sua! Meillàkin on noita kisoja ollut. Mielestàni olin tosi haka ja samaten kiikkupolttiksessa, mutta ee me mitààn mestaruuskisoja pidetty. Olis mullakin varmaan ollut aika hyvàt chanssit kuten sullakin...jo pienenà aika hemmetin pitkàt raajat niin kyllàhàn niillà venyy ;)