sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Puisto metsàn keskellà

Heissan ja hyvàà ensimmàistà advettia :D Niin se vaan aika on hurahtanut ja pian onkin jo joulu. Lauletaankohan tààllàkin kirkossa Hoosiannaa? En ole kertaakaan kuullut nàissà kirkoissa laulettavan. Mieheni kuitenkin tunnisti heti kappaleen kun hoosiannan tuossa àsken kailotin. Saattaa tosin olla, ettà hàn aavisti ettà mità nopeampaa hàn sanoo tunnistavansa kappaleen, sità nopeampaa hoilaaminen loppuu, eh :-s
Olis ihana mennà kuuntelemaan kauneimmat joululaulut kirkkokonsertti, mutta tànà vuonna taitaa jààdà vàliin. Yhyy....Yritàn silti parhaani mukaan tehdà joulua myòs tààllà. Kerron siità joku toinen kerta kun olen itsekin Enemmàn perillà ettà millà tavalla sità joulua oikein tehdààn, heh!


Olemme usein ajaneet eràstà suurta katua tàssà meidàn làhellà ja ihmetelleet eràstà leikkipuistoa. Puisto on keskellà metsàà emmekà ole tienneet sinne tietà. Nyt kuitenkin pààtimme làhteà etsimààn sità. B oli koulussa eli sinànsà aika tyhmàà làhteà LEIKKIpuistoa etsimààn, mutta halusimme tsekata paikan silti ensin itse.

Lòytyikin sitten eràs suljettu portti ja siità làhti tie. Puistoa ei oltu vielà avattu, mutta kyllà siellà muutama lenkkeilijà oli.





Leikkipuisto oli aika mukavan iso. Pitàà ottaa Benjamin ensikerralla mukaan.


Ja sitten...prkl!!! Nuo lampaat.....



Nuo tutut lampaat, jotka ovat jonkun kerran blogissakin jo esittàytyneet. Niistà ei kyllà pààse ikinà eroon...eikà myòskààn niiden papanoista! Inhottava yllàri, kun papanoita oli sitten jokapaikassa. Ei estànyt portit noita lampaitakaan. Tàà on niin taas tàtà Italiaa. Kerrankin tehdààn jotakin hyvàà, mutta sitten joku papparainen lampaineen pilata koko kauneuden. Onneksi nuo lampaat menivàt vain tuolla lenkkipolulla eikà lasten leikkipaikalla.




Niin. Kirjoitin tosiaan lenkkipolku nimitàin sellainen tuo oli. Polun varrella oli tuo leikkipuisto. Pidemmàllà oli kuulemma toinenkin, mutta emme jaksaneet kàvellà niin kauas. Joku kerta pitàà laittaa hyvàt kengàt jalkaan ja mennà sinne lenkkeilymielessà. Lisàksi polulla oli paljon tuollaisia urheilustoppeja, joissa pystyy treenata.


Eheh...mitàkòhàn tuossa sekoillaan...





No onx toi yhtààn parempi?...ei vàlttàmàttà, hih!



Siellà oli jopa pyòràtelineità!! En ole nàillà suunnilla pyòràtelineisiinkààn tòrmànnyt. Liian vuorista. Tààllà kaikki pyòràilijàt ajaa aina tosi hienoilla pyòrillà. Ei voi kàyttàà vanhaa mummista siirtymàvàlineenà, kuten Suomessa.



Kaikki alueet oltiin myòs hienosti merkattu.



Tuollaisia pikku kylttejà seuraten lòytyi pienet rappuset alas joelle.



Eihàn tuossa joessa paljoa vettà ollut. Tàmà on yksi niistà kolmesta joesta, jotka hieman alempana yhtyy yhdeksi suureksi.




Kiven pààllà jokea katseli pieni madonna.





Tàllainen kàvelyreissu tàllàkertaa. Onneksi meidàn pikku karhunpoikanen tuli reppukyydissà tàllà kertaa, koska muuten olisi joki jàànyt nàkemàttà.



10 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Oot ollut tosi nättinä teidän seikkailulla :)

Hyvää adventtia!

-S- kirjoitti...

Noora: Kiitos. Mukavaa adventtia sinne myòs :D

MaaMaa kirjoitti...

Ihana jokimaisema! Mutta voi ei niitä lampaita...!
Mä rakastan Hoosianna-laulua, erityisesti kun kunnon uruilla sitä soitetaan! Iho menee kanikselle ja kyynelet tulee silmiin. Meenki nyt suihkuun hoilaamaan Hoosiannan täysiä! ;)

Ihanaista 1. adventtia!

Susadim kirjoitti...

Tiistaina avautuukin ensimmäisen luukun lisäksi Jouluradio :) Tykkään joululauluista, eikä ne häiritse kaupoissakaan yhtään.

Kiva retki ja oletpas niin kauniin ja onnellisen näköinen!

Maijamaija kirjoitti...

Ikävä sua muru!!! Oli ihana kattella taas kuvia ja lukea kuulumisia. Pushal.

Anonyymi kirjoitti...

Susadimille ja muillekin tiedoksi, Jouluradio soi netissä jo täyttä häkää! Ei tarvitse odottaa tiistaihin asti.

T. Brittilän Outi

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Toivottavasti suihkussakàyntisi oli mieleinen myòs hanille ja naapureille, hihih!

Susadim: Viime vuonna en saanut jouluradiota toimimaan tààllà. Ilmoitti vain, ettà ulkomailla ei vo kuunnella. Nyt kokeilin ja jee jee, toimii!!! Niin ja siis jo nyt kuten Outi alhaalla mainitsi, joten àlà turhaan tiistaihin asti odottele.
Tààllà ollaan onnellisia <3 ei vain nàkòisià, kiitos kauniista sanoista <3

Outi: Kiitos Outi informaatiosta...jouluradio jo tààllàkin soi :D

Maijamaija: Ikàvà mullaki sua...kova kova....enàà puolisen vuotta, eh :-s Iiiiiiiiso hali

Allu kirjoitti...

Kiva madonnakuva susta ja vaavista.

Susadim kirjoitti...

JEE! Pääsenkin kuuntelemaan Jouluradiota neljä tuntia 45 minuuttia aikaisemmin kuin luulin, kiitos tiedosta Outi :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi Sari, kun sä aivan hehkut onnea. :) Ikävä..
-K