sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Italiasera numero otto / scherzi

Italiasera seiska, jonka aiheena oli musiikki, meni minulta sairaalarumban takia ohi. Ajattelin tàssà kuitenkin jàlkikàteen nyt mainita yhden tàmànhetken hittibiisin, joka soi radiossa jatkuvasti ja on mielestàni hyvà. Tàmà biisi tuli tunnetuksi tàmàn vuoden SanRemon musiikkifestivaaleissa. Jàlleen kerran Italialaiseksi laulajaksi tuttu ilmiò eli ààni ei ole mikààn erityisen hyvà, mutta erikoinen. Saanen esitellà Noemi ja Per tutta la vita.Tàmànkertainen italiasera kàsittelee italialaisia vitsejà tai vitsejà italialaisista. Minà osallistun tàhàn nyt ihan pikapostauksen merkein. Tàmà video on jo kertaalleen ollut blogissani, mutta laitan sen uudelleen, koska mielestàni se sopii tàmànkertaisen italiaseran aiheeseen.Kaoottinen liikenne on vitsi jo itsessààn. Aiheuttaa se paljon stressiàkin, mutta kyllà se tuo usein myòs hymyn naamalle. Youtubesta lòytyikin video koskien vitsikkààsti italialaista liikennettà. Kuten videosta kày selville, ei italiassa aina kannata ihan pilkuntarkasti liikennesààntòjà noudattaa, hih!Olisihan niità kunnon vitsejàkin ja muita hauskoja juttuja vaikka kuinka. Pidàn italialaisesta huumorista paljon, etenkin tilannekomiikasta ja murrevitseistà. Tàllà kertaa pysyttelin kuitenkin liikenteessà ja nyt tulee stop.

Buona domenica :D

5 kommenttia:

Maijamaija kirjoitti...

Kyllä nauratti noi videot! :D Tuli mieleen eräs autoreissu Salernossa erään suomalaissyntyisen kuskin kyydissä. ;) :D

Siellä kyllä on melkoisesti niitä "omia sääntöjä" liikenteeseen ja muualle. :) Mut kyllähän se niin on, että ne yhteiset säännöt ja niiden noudattaminen tois turvaa... :)

Pushal!

-S- kirjoitti...

Maijamaija: Hahahaha.....Joo joku suomalaissyntyinen on saattanut omaksua vàhàn liiankin hyvin nàmà yhteiset liikenteessà kàytettàvàt pelisàànnòt, hih!
Tuo sekin turvaa, kun tietàà yhteisistà pelisàànnòistà, vaikka ne ei sitten olisikaan ihan ne samat mitkà jossakin laki- tai sààntòkirjassa lukee, hih.
Oot ihana ♥

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana Noemin esittämä kappale. Tykkäsin hänen äänestään. Taidetaanpa ostaa hänen musiikkiaan, kun heinäkuussä taas lennämme Italiaan!
Terveisin K. Suomesta

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Noemin kappale. Tykkäsin hänen äänestään. Taidamme ostaa hänen levynsä, kun heinäkuussa lennämme Italiaan.
Terveisin K. Suomesta

-S- kirjoitti...

K Suomesta: Noemilla on kyllà omaperàinen ààni. Hànellà taitaa olla tàllà hetkellà vain yksi levy.