keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Tyttòhòmpòtystà - Girly Things about me

Noora haastoi minut kertomaan tyttömäisiä juttuja itsestäni. Kiitos haasteesta ja tàssà tulee...

 Olenkin tàssà juuri muutama pàivà sitten miettinyt, ettà pikku tyttòmàisià juttuja sattuu nykyààn vain silloin tàllòin eikà jatkuvasti, kuten aikoinaan.....taidan todellakin vanheta, eh.
1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
Aamulla laittautumiseen menee vartista vaikka koko pàivàn!!! Tuo ei kuitenkaan johdu minusta vaan làhinnà Thomasista ja siità millà pààllà hàn on.


2. Tyttömäisin tapasi?
Voi apua, en mà vaan tiedà. Gino usein huomauttaa kuinka olen tyttòmàinen, mutta kyllà niità huomautuksia on havaittavissa myòs miehekkàissà teoissa. Ehkà jotkut tyttòmàiset ilmeet voisi olla yksi.

3. Lempihajuvetesi?
Versacen woman. Ehdottomasi! Se on niiiiiiin ihana tuoksu, mutta valitettavasti minà aina tykàstyn niihin, jotka poistetaan markkinoilta, joten nyt on sitten aina haastavaa lòytàà omaa tuoksua.

4. Monetko kengät omistat?
En tarpeeksi. Italiassa on ihania kenkià, mutta minà olen liian rajoitteinen. Olen pitkà, joten en voi laittaa korkkareita. Jalkani on myòs iso (suomen 41), joten on toooosi vaikea lòytàà tààltà kenkià. Suomesta kyllà lòydàn ja ostankin kenkià Suomesta.


5. Käytkö kirpputoreilla?
Voi tàmàkin ihanuus on minulta poistettu. Kierràtystà tààllà Italiassa ei pahemmin harrasteta, missààn muodoissa. Suomessa tykkàsin tehdà hyvià (ja vàhàn huonompiakin) heràteostoksia kirppareilla, mutta tààllà kirpparit ei ole IN. Itseasiassa tààllà meidàn alueella ei edes lòydy kirppareita.

6. Ajatko isinostamalla autolla?
Onhan tuokin isi, mutta ei mun ;)


7. Nauhoitatko Salatut Elämät?
En, mutta seuraan niità kyllà TVKaistalta, joka on kuin tallentava digiboxi.

8. Päivittäisen kauneusrutiinisi?
Kasvojen puhdistus aamuin illoin. Yritàn myòs laittaa vàhintààn ripsaria. Tànààn en ole kyllà edes harjannut hiuksia, hihih...Nàin tyttòmàinen olen.


9. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
Tààllà harvoin. Silloin kun tunnen tarvetta, joka taitaa olla kyllà hieman useammin kuin mità oikeasti tarvetta olisi. Vaatteiden osto on piristàvàà :D


10. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
Tààl on vaan Cosmo, mutta lueskelen kyllà mielummin Suomalaisia lehtià. Aiti ja iskà oli tilannut mulle Trendin, joka oli aivan yyyyli ihana yllàtys,  kiiiiitos :-D :-D :-D :-D


11. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
Ei ole, ei meidàn omia eikà lasten. Se on taas sellanen iàisyyden kestàvà projekti.

12. Millainen on vaatekaappisi?
Aika epàkàytànnòllinen. Henkarit on liian ylhààllà ja hyllyjà on liian vàhàn. Silloin tàllòin jàrjestyksessà, mutta aina lòytyy myòs kontrolloitua epàjàrjestystà.


13. Entà karkkihyllysi?
Suomessa karkkihyllyni olisi paljon laajempi ja maukkaampi. Tààllà ei ole hyvià karkkeja, joten korvaan karkit suklaalla. Hmmm...Todella viisasta.

14. Panostatko sisustamiseen?
En, mutta mieheni kyllà. Hyvà nàin :D


15. Oletko porukassa yksi pojista vai huomionhakuinen kikattava tyttö?
Mà luulen, ettà olen kyllà yksi pojista.

16. Alusvaatemakusi?
Vaihteleva

17. Onko mätsäys tärkeää?
On se ainakin uloslàhtiessà ja nykyààn lapsia pukiessa. Kotona ei mitààn vàlià. Itseni peiliinkatsominen on jàànyt vàhàn vàhemmàlle, eh. Nàin ne tyttòmàiset tavat vain katoavat, hui!

18. Lukeeko facebook-tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
Ei lue. En ole lisàillyt sinne mitààn ylimààràistà tietoa itsestàni.


19. Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
Ei sekààn. Kyllà mà silti sarjaa katson, huippu ohjelma.

20. Millainen on ystäväpiirisi?
Tààllà aika pieni, eikà vielà niin làheinen kuin toivoisin sen olevan. Suomessa pieni, mutta aivan ihania ystàvià kaikki. Ei se mààrà vaan laatu ♥

21. Vietättekö tyttöjen iltoja?
Voi Suomessa joo. Oi, ikàvà! Vietettiin kauneusiltoja joihin kuului sauna, pedikyyrià, manikyyrià, kasvonaamioita, hyvàà salaattia, siiderià ja paljon paljon ihmissuhdekeskusteluita ja hòmppàpòmppààà. Tàydellisià iltoja!!!
Tààllà en ole harrastellut tuollaisia, paitsi miehen kanssa pariin otteeseen ilman monia naisten hòmpòtyksià tosin.


22. Mikä biisi soi tällä hetkellä?
En tunnista. Joku taustamusiikki tulee juuri yhdestà leffasta mità mieheni katsoo.


23. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kestä talvet?
Otan aurinkoa, vaikka loppukesàstà se jo hieman kyllàstyttàà. Talvisin kuljen valkoisena. Kesàisin rusketun kyllà ihan kivasti...niinku Suomalaiseksi.


24. Penkkiurheilu on asia, mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?
No ei nyt oikeastaan. Seurasin hieman Suomen làtkàà. Hyvà Suomi. Olympia pronssi on hieno juttu ☺. Oikeastaan minà ymmàrràn penkkiurheilua miestàni paremmin. Mieheni on aika erikoinen italiano. Ei tykkàà jalkkiksestakaan ollenkaan.

25.Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa?
Unelma, pah! Jos kuitenkin noista pitàisi valita niin luulen ettà vaatekauppa olisi kivempi kuin kenkàkauppa. Hermostuisin vain kun en lòytàisi itselleni sopivia kenkià.

26. Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
Hoitoaine. En saa hiuksia selviksi ilman hoitoainetta.

27. Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
En. Kotona olen aina jossakin oloasuissaa, joten kyllà viihteelle on vaatteet vaihdettava.

28. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?
Tarkoitus oli laittaa tàhàn joku kamala kuva Ginosta ja sanoa minkàlainen on mun mies, hihihhihih, mutta en viitsinytkààn.Gino on mulle hyvà mies. Kaikki on nàhneet kuvan hànestà ja tuntevat luonnettakin ehkà jonkunverran. Ei mulla aina nàin hyvà maku miesten suhteen kyllà ole ollut, hih!

29. Kuinka paljon omistat vaatteita?
Aika paljon. Liikaa niità liian pienià vaatteita, joihin muka kuvittelen joskus mahtuvani. Pitàis vaan heittàà menemààn.

30. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
Yritàn tehdà itse, mutta olen myòs kàynyt.

31. Käytätkö koruja?
Korviksia suurimmassa osin. Vàlillà tulee hetkià jolloin kàytàn myòs muita koruja, mutta korvikset on aika vakio.

32. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
Mà tykkààn kuvitella ettà on, mutta onhan se kyllà aika suuri ongelma se itse suklaakin.

33. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
En :(

34. Teetkö heräteostoksia?
Teen, mutta heràteostokseni ovat aina edullisia.

35. Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?
seksikutsut? Ah, tarkotetaanko tàssà nyt sità sellasta tupperware-tyyppistà kotikutsua, mutta esittelyssà ovatkin sexilelut. En ole ollut.

Nonni, kysymyksiin on vastattu. En minà enàà ole làhellekààn niin girly, kuin muutama vuosi takaperin. En ole kyllà kovin miehekàskààn eikà esimerkiksi autolla ole vàlià. Jos kuitenkin olisin muutama vuosi takaperin saanut valita auton ja olisin tiennyt unelmani olemassaolosta niin se olisi ollut tuo auto tuossa alla...


Kuvat on otettu yhden ostoskeskuksen edestà. Joku girlygirl oli tullut myòs shoppailemaan ;)

Eix ookki ihana Hello Kitty smartti!!! En mà mitààn mersuja ja bemareita kattele tai tààllà ferrareitakaan....smartti on kiva...just tollanen kiva pinkki Hello Kitty koristeineen. Tooooosi girly ♥Haasteen saa ottaa vastaan ken tahtoo. Ois kiva kuulla esim MaaMaan tyttòmàisià juttuja ja Susaltakin niità varmasti lòytyy (viitaten barbie girl -videoon, hihihih) ;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ciao!!
että kuulostaa tutulta toi kenkäongelma, mulla ihan sama siellä ollessa:D näihin 41 räpylöihin ei pahemmin kenkiä löytyny, arvaa ostinko joskus kokoa 40 "ihan hyvin nää menee, kiristää vähän mutta kyllä ne venyy..."
kerran kaverin kanssa eksyttiin milanossa liikkeeseen missä myytiin rompetta näille miehiille jotka esiintyy naisina, ja kuuule sieltä löyty!!!:D oli ihan normi-ballerinoista niihin järettömiin show-korkkkareihin..heheh.
kuinka pitkä sä olet? hoetaanko aina sut nähdessä että "ooo, ma come sei alta!!!" ärsyttävää, itse 178 pitkänä tämä on jo vakio-tervehdys siellä.. joskus tekis mieli vastata "e tu, ma come sei bassa!!!" :;D

-S- kirjoitti...

anonyymi :( Surkuface, ku en voi tervehtià nimellà :(
Hei aivan sairaan hyvà idea tuo drag-queenien shoppi. Heh, mitàkòhàn mun mies sanois ku kysyisin siltà tuosta liikettà, hihih. Tààllà tuskin tuota kuitenkaan lòytyy.
Joo mulle sanotaan aina BELLA ALTA. Minàkin aika hemmetin pitkà eli 177cm. Jotenkin tuo noiden tervehtimistapa on niin realistinen, ettà tuskin hekààn voisi suuttua jos bassaksi kutsuisi. Olen usein huomannut puolituttujenkin tervehtivàn ja sanovan heti perààn: "oi ku sà nàytàt vàsyneeltà" tms. Mà yritàn oppia kun mulle jotain vastaavaa sanotaan. Kerran eràs kukkakauppias sanoi: "Onnea, sulla on varmaan tosi pieni vauva tuolla" vastasin "joo pari viikkoo" niin se sit iloisesti katsoi mun vatsaa ja sanoi: "joo sen kyllà huomaa" eheh.....oo nyt siinà sitten raivareitta, hih!
Toi 41 koko on mulla Suomessa. Italiassa koot on hieman pienempià ainakin talvikengissà, joten ne on pakko ostaa Suomesta. Kesàkenkià aina silloin tàllòin lòytyy, onneksi.

MaaMaa kirjoitti...

Kiva meemi, vastaan heti kun kerkiän! :)
Hei me ollaan saman pituisia!! Kivaa, että on muitankin huippuhujoppeja! :)
(ja silti pidän korkkiksia!!!) :)

Ihanaa viikonloppua ihana -S-!

Noora kirjoitti...

Kyllähän susta tyttöä löytyy, johan sen sanoo jo hajuveden nimikin :) Mä ymmärrän niin hyvin tota kenkäpulmaa. Mulla ei ole kovin iso jalka, mutta leveyttä siinä onkin sitten muille jakaa. Yritä nyt siinä sitten änkeä siroja kenkiä jalkaan saamatta vaivasenluuta. Yhhh...

MaijaK kirjoitti...

Hah, nyt kyllä naurattaa...niin italialaista tuo "sen kyllä huomaa" :D Suomessa ei kyllä ikimaaailmassa kukaan heittäisi tuollaista kommenttia...eikä yleensäkään mitään negatiivista, aina on kaikki hyvin ja vaatteet sopii jne. :P Täytyy yrittää vaan antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos....silloinkin kun kuulee tuhannennen kerran talven aikana miten suomalaisella ei vaan voi olla italiassa kylmä, kun suomalaisethan on tottunut kylmyyteen...ja Milanossa muuten ON kylmä, eikä suomalasilla ole erikoisihoa talven varalle!

Itselläni on aina ollut 38 jalka Suomessa, mutta jostain kumman syystä taas täällä Italiassa 38 kengät on liian isoja, joten useimmiten ostan 37!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Olenkin katsonut kuvistasi, ettà olet varmasti about mun pitunen :D
Mà en voi pitàà korkkareita, ku muuten tuun miestàni pidemmàksi.

Noora: Joo mulla on pitkà ja leveà...oikein hankalista hankalin, eh.

MaijaK: Joo Suomessa ollaan aina niin positiivisia, toisaalta tykkààn kyllà saada rehellisen vastauksen mielummin kuin sellaisen jonka vain haluan kuulla. Mutta vieraat ihmiset joita en tunne voisivat pitàà turpansa kiinni tai sitten sanoa vain sità positiivista. Minà olen itsekin rehellinen sanoistani, mutta en vieraille mene pahoja juttuja sanomaan. Ystàvien kanssa onneksi ollaan rehellisià, vaikka ei sitten aina olisikaan niin kivaa kuunneltavaa, eh.
Ai pieneni sun numero, enpàs ole ennen moista kuullut. Noh, sun koolla, oli se sitten 37 tai 38, ei tule ongelmaa.
Joo tuo ettà suomalaisen on kylmà on ihan outo juttu. Tààllàkin aina sanotaan ettà munhan on hyvà tààllà sààn puolesta. Olenkin talvisin yleensà vastannut ettà tykkààn kyllà mielummin lumesta ja kuivasta kuin vesisateesta, eh...ilkeàà, maybe ;)

Anonyymi kirjoitti...

sera!
ja sori, mä unohin nimimerkkini tosta postauksesta aikasemmin:)
mä kyllä käytän korkkareita,olen miestä jo valmiiks pitempi jotain 5cm ni ihan sama se jo on:D suosikki korkkareissa on 8-9cm kantaa. kyl mää häneltä joskus kysyin että haittaakos sua jos mä olen niin hurjasti pitempi koroissani. jos vastaus olis ollu että haittaa ni en ois hänen kans niitä pitäny.


hyvää naisten päivää!

-mimi-

-S- kirjoitti...

Mimi: Ai se olit sinà :D
No eihàn siinà mitààn jos ei hàiritse. Itse olen kans aina seurustellut itseàni lyhyempien kanssa. Nyt Gino on kuitenkin about samanpitunen, joten en halua enàà pidemmàksi. Hyvà nàin, vaikka sitten luovuinkin korkkareista. Kyllà mà joskus niità jotain 3cm korkokenkià kàytàn:D