torstai 2. syyskuuta 2010

Kesàjuhlat


Italian kesà on ulkonaoloa. Nytkin làhdimme iltasella kàvelylle ja vàhàn syòmàànkin.


Muutama kuva vaikka huonolaatuisia ovatkin. En tiedà onko kamerallani edes mahdollista saada hyvàà kuvaa pimeàllà.

Tààllà kun jàrjestetààn noita kylàjuhlia niin kaupunki valaistaan làhes poikkeuksetta.


Ja niità valoja on paljon, melkein kun jouluna...no joo...melkein!



Nàissà pikku pibbaloissa oli myòs pingiksenpeluu mahdollisuus, oujee!


Me emme pelanneet, vaan me menimme syòmààn kuten jo mainitsinkin. Ravintolasta ei kuvia, mutta sen sijaan ajattelin kuvata hiukseni, joilla pippaloihin làhdin. Eràànà taannoisena unettomana myòhàisiltana vilkuilin youtube-videoita ja yksi pomppasi ylitse muiden ja nappasin heti idean videosta. Kyseinen video alla. Jos jotakin kiinnostaa hiusten muotoilu ja kampaukset niin kyseisellà hepulla tuntui olevan aika kivanlaisia videoita.



Eihàn minulla ollut noin mageeta nauhaa mikà videossa nàkyi, joten laitoin ihana tavallista silkkinauhaa vain. Videon katsoneet huomasivat myòs, ettà ponnarini on auki. En saanut siihen mitààn kivaa sykeròà, enkà varsinkaan noin mahtavaa kuin videossa noilla upeilla paksuilla hiuksilla saa. Olisinhan minà jonkinlaisen saanut, mutta look nàytti edestàpàin jotenkin aivan liian kaljulta ilman hiushàntàà, joten pààtin jàttàà auki.

Niin ja tuo viimeinen kuva, eh. Yritin muka ottaa muutaman kuvan "pàivàn asusta". Jeps jeps, taas muistui mieleen miksi en pàivàn asukuvia ota. Kaikki kuvat menivàt suoraan roskakoriin, mutta tuon yhden nappasin talteen. Siinà nàkyy hiukset edestàpàin. Olivat ne hiukset kyllà liian paljon kiinni, ehkà liian tiukka letti tai jotain,  joten ponnari pelasti tilannetta...edes vàhàn.


Hauskaa viikonloppua kaikille ihanaisille
Meillà tulee huomenna iskà Suomesta kylààn, kivaa



16 kommenttia:

Sari kirjoitti...

voi osaisinpa tehdä tuollaisen letin... :(

musta toi ton tossa videossä käyttämä naru oli tosi rumaa, ja toi sun silkkinauha sata kertaa parempi :)

Jael kirjoitti...

Tosi hyvin osasit laittaa tukkasi,hurjan hienon näköistä.Täytyykin katsoa tuo video;mulla on pitkä tukka mutta en varmaan helposti osaisi tuollaista tehdä.Ranskalainen letti nyt vielä menee...

Jael kirjoitti...

Ai niin,ihanaa viikonloppua sinullekin:-)

Allu kirjoitti...

Sulla on ihanan vaalea tukka ja toi kampaus sopii hyvin.

-S- kirjoitti...

Sari: Màki ensin katoin, ettà minkà ihme nerun retkun laittaa pààhàn, mutta mun mielestà valmiina tosi kaunis...sellainen boheemi :D

Yaelian: No jos ranskalainen menee niin menee tuokin, kokeile vaikka. Sehàn on ranskalainen tehtynà vaan vàhàn vààrinpàin ja vinoon :D Kiitos kiitos, ihana viikonloppu vietetààn isin kanssa ♥

Allu: Kiitos. Tummempi pààltà ja vaaleampi alta niin vain letti tulee vaaleaksi ja muu tummaa....en tiedà, ehkà kivempi tummalla. Aina sità on kai niin itsekriittinen.

Unknown kirjoitti...

Ohnouu, just leikkautin tukan kerroksittain ja se on niin lyhyt etten enàà saa sità tolleen kiinni. (Tàà letti on kyllà niin ohut muutenkin ettà ehkà ihan hyvà vaan)

Mutta sulle sopii todella upeasti tommonen tyttòmàisen boheemi kesàletti :)

-S- kirjoitti...

Elisa: Vai menit leikkaamaan, noh saa siihen sitten jotain muuta kivaa. Mullakin on ohuet hiukset, mutta, kuten tuo heppu videossa sanoo...more texture more texture...sità tosiaan saa lakkaa laittamalla ja levittàmàllà noita lettejà jne jne :)

Helena Ruotsala kirjoitti...

Ihanat hiukset sinulla ja kaunis sopii hienosti. Minun polkkatukkaan ei voi tehdä oikein mitään kampausta, no se on myös helppo aamuisin.

-S- kirjoitti...

Helena: No saahan polkkikseenkin vaikka mità :D
Mullakin on ihan helppo tukka aamusin, onnex! :D

Sateenkaari kirjoitti...

Minulla ei video nakynyt,mutta kauniisti olet hiuksesi laittanut.
İhanat nuo kaupungin valot.
Taalla myös kaytetaan paljon neonvaloja.Meidan katumme on niilla valaistu koko pituudeltaan.Ja ymparvuotisesti.
İhanaa viikonloppua sinne myös

-S- kirjoitti...

Sateenkaari: No voi hòh. En tiedà miksi jotkut videot ei jokamaassa này :(
Vai on teillà ihan ympàrivuoden valaistut kadut. Ihan kiva noinkin. Tuleekohan niità valoja sitten tuplasti kun on jotkut juhlat?

MaaMaa kirjoitti...

Ihana letti! Mäkin olen youtubesta keräillyt letitysohjeita ja tuo bohemian letti on mullakin tallessa :) En tosin ole vielä omassa päässä juuri tuota kokeillut, vielä - mutta varmasti koklaan pian :)

Löysitkö sieltä sellaisen "waterfall french braid"? Musta se on tosi kiva, ja vaikka videossa nainen tekee letin ihan pikkuiselle tytölle, niin sopii se aikuisenkin päähän - ainakin mun mielestä. Se on tosi erikoinen ja jättää hiukset tavallaan auki. Kokeile! :)

Kata kirjoitti...

Upea kampaus! Mä en osaa tehdä hiuksille mitään muuta kuin perusponnarin. En vaikka ois simppelit ohjeet. :) Ja sun toppikin näyttää kivalle.

-S- kirjoitti...

MaaMaa: No enhàn minà tuohon waterfall lettiin ole tòrmànnyt, en livenà enkà youtubessa. Tosi mageen nàkòinen ja kiva kun jàà hiukset tuolleen nàtisti aukikin. Tuona levottomana iltana satuin katselemaan ihan summamutikassa kaikenlaisia videoita, mutta nyt jumiuduin kovasti katselemaan erinàisià letitettyjàkampauksia....Luulen ettà musta tulee taas joku teini ja alan kulkea letit pààssà, hih! Kiitos vinkistà :D

Kata: Osaat sà jos yritàt :D
Tuo vihreà on toppi, ihan perus missà kauluksessa jotain hassua....tuo harmaa on mekko, joka alimmassa kuvassa ei này kokonaan :D

Susanna kirjoitti...

Ihana tukka! Kiitos vinkista! :)

-S- kirjoitti...

Susa: No problem. Vinkin sai myòs Yaelian ja kokeilikin jo letittelyjà omiin hiuksiinsa. Nyt sain MaaMaalta vinkin tuohon water fall lettiin ja sekin pitàà kyllà kokeilla..taitaa tulla meidàn bloggaajien letityskausi, hih!