torstai 16. syyskuuta 2010

♥ Ciacionia 2-vuotta! ♥Aivan meinasi mennà ohi koko juttu. Oli tarkoitus kirjoitella jotakin aivan muuta, mutta onneksi sitten muistin tàmàn ihanan unohduksen, eli blogini syntymàpàivàn. Tànààn blogini tàyttàà tànààn 2-vuotta

Kahden vuoden aikana on tapahtunut mielestàni todella paljon niin elàmàlleni, kuin tàlle blogillenikin. Kuten vanhat lukijani jo tietàvàtkin tein tàmàn sivun aluksi vanhemmilleni ja ystàvilleni Suomeen, jotta tietàisivàt mità tààllà puuhaillaan ja tietenkin itselleni muistioksi. Hiljalleen kuitenkin sivu muokkautui. Tànne on tullut tallennettua esimerkiksi omia kàsitòità, joita en aluksi ajatellut ollenkaan julkaista. Lisàksi lukijakunta on paaaaljon laajempi, kun mità odotin ja tuntuu kasvavan jatkuvasti mikà on aivan ylkkà ylkkà yyyylkkà ihana huomata :D Nyt olen hiljalleen ruvennut ymmàrtàmààn kuinka blogilistoista tai muualtakin voi omankin blogini lòytàà (vaikka mm juuri se blogilista ei tunnukaan pàivittyvàn jne jne jne)...Ehkà vielà vàhàn ajattelen vielàkin, ettà tàmà blogi ei ketààn kiinnosta kaiken niiden muiden tuhansien, nykyààn jopa satojentuhansien, blogien joukossa ja siksi onkin aivan superihanaa huomata kuinka lukijamààrà kasvaa (siis nuo ihanat pikkunaamat tuolla oikeassa laidassa☺).  

Lisàksi olen tehnyt blogistani itselleni reseptikirjan. Kaikki hyvàksi havaitut reseptit on lòydettàvissà tààltà itselleni, mutta myòs iloksi muille :D Tàllàhetkellà olen kirjoitellut hiusjutuista hurahdettuani letityksen saloihin, Benjaminin koulun aloituksesta tulee varmasti kirjoitettua ja Thomasista tietty kuten aiemminkin eli oikeastaan aika laidasta laitaan. Taitaa olla aikamoinen sekamelska koko blogi, mutta minulle epàjàrjestys ja epàloogisuus voi olla hyvinkin jàrjestelmàllistà ja loogista, kuten vuosi sitten mainitsin ;) Vuosi sitten mainitsin myòs blogini ansioista lòytyneistà ystàvyyssuhteista ja suomiporukkamme kasvaa edelleen. Niin paljon hyvàà blogistani on seurannut, ettà ei tulisi mieleenikààn lopettaa bloggaamista. Aika rakkauspakkaus blogi(kin) siis itselleni on 


Auguri Ciacionia


Suuri Kiitos kaikille tällà sivulla piipahtaneille, ja erityiskiitos kaikille kommentteja jàttàneille jotka kommenteillaan antavat uutta eloa blogilleni ja saavat hymyn naamalleni kerta toisensa jàlkeen.
 Olen pitkààn miettinyt, ettà olisi ehkà aika laittaa ensimmàinen arvonta pystyyn. Aluksi se piti olla 30 000 kàvijàn jàlkeen (vai olikohan 20 000, boh), kunnes sitten juuri ennen h-hetkeà laskurini pimahti(eikà muuten ole palannut toimimaan, joten taidan sen nyt sitten poistaa). Toukokuussa laitoin uuden laskurin ja ajattelin, ettà miettisin sitten jonkun kivan kàvijàmààràluvun jonka jàlkeen arvonta tulisi. Jotenkin tuo laskuri on vain hàirinnyt minua, kun se alkoi vàhàn kuin ei mistààn, joten pààtinkin nyt sitten ettà laskuri alkaa uudestaan alusta TANAAN, OGGI kun on 2-vuotta blogia pidetty. Vuosipàivàn kunniaksi ja kiitokseksi ihanille lukijoille laitetaan se ensimmàinen ARVONTA  myòs pystyyn NYT,  vihdoin, finalmente!Tàssà olen kaksi vuotta puhunut vain itsestàni ja perheestàni ja se onkin tullut lukijoilleni vàlillà vàhàn liiankin tutuksi (Vàlillà sensuri pààssà hyrràà pòrràà ja miettii mità julkaista ja mità ei...ja usein pààtyy siihen samaan tulokseen ettà antaa mennà vaan..). Nyt on teidàn vuoronne ihanista ihanimmat lukijat.  Olisi ihana tietàà keità olette, mistà tulette ja kuinka olette blogini lòytàneet? Oletteko kauan blogiani lukeneet ja mikà blogissani kiinnostaa? Myòs ehdotuksia kirjoitusaiheista voi antaa ja toki saa muutakin kertoa kuin vain vastauksia kysymyksiini.

Sovitaan, ettà arvontaan on mahdollistsa osallistua reilun viikon eli arvonta pààttyy sunnuntaina  26.09.2010.
En ole vielà pààttànyt mità voittaja saa, mutta olkoon se yllàtys. Jotakin ihan pientà siis vain, eli ei vàlttàmàttà palkinnon takia kannata kirjoittaa, mutta ihan vain minun ilokseni ja ties vaikka onni sitten potkaisisi. Pieni ilo se on pienikin ilo...hmmm, olipas vàlàys tuokin. Arvontaan osallistutaan kirjoittamalla tàmàn postauksen kommenttiboxiin, joten ei muuta kuin kommentoimaan. Jos kirjoitat anonyymimuista laittaa nimimerkki loppuun. Odotan innolla, ettà saan lukea teistà lukijoista jotakin. Nyt myòs ne hiljaiset lukijat jotka eivàt yleensà kommentoi niin napu napu vaan painamaan kommentti-linkkià ja nàpyttàmààn....NIINKU OLIS JO! ;)


Molemmat kuvat tààltà


In bocca al lupo!


40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut kaksivuotiaalle, AUGURI!

Anonyymi kirjoitti...

hih, tähän on kyllä ihan pakko vastata:-) Blogin kirjoittaja jo minusta jotain tietääkin, mutta ehkä on aika paljastaa vähän lisää ja esittäytyä myös muille kommentoijille oikein kunnolla. Eli olen Sirpa Suomesta. Aiemmin kommentoin täällä nimimerkillä Suomen Ässä. Koska sekä tämän blogin kirjoittajan että minun nimeni alkavat molemmat S-kirjaimella, tuli sitten meistä Suomen ja Italian Ässät:-) Blogia olen lukenut vaikka kuinka kauan, mutta varmaankin vasta tänä vuonna olen innostunut kommentoimaan. Blogi on aivan mahtava. Joka päivä tsekkaan, onko mitään uutta. Pikku Tomppa vauhtiletteineen on hurmannut minut täysin:-) Syy, miksi aikoinaan tänne eksyin, on se, että italia kiinnostaa minua kovin. Blogilista.fi -sivuston kautta taisin tänne päätyä. Opiskelen italiaa jo ties kuinka monetta vuotta, vaihtelevalla menestyksellä. Italiassa reissaan 1-2 kertaa vuodessa. Lähes joka kerta olen myös joutunut kokkaamaan jotain italialaisille ystävilleni ja tähän olen saanut Italian Ässältä korvaamattomia vinkkejä. Toimipa hän kerran jopa koekaniinina ja testasi erään reseptini. Kiitos siitä:-)

Jatka vaan samaan rataan! Aivan ihana blogi!

Tuula kirjoitti...

Norjan Tuula täällä hei! Enpä muista miten tanne sinun blogiin eksyin, mutta aina valilla kayn kurkkimassa. Viime ajat ovat olleet kiireiset, enka ole juuri missaan ehtinyt vierailemaan.

Haaveilen matkasta jonnekin Italiaan jossakin vaiheessa. Roomassa olen kaynyt vuorokauden "valilaskulla" vuosia sitten. Nyt haluaisin vierailla siellakin pitempaan.

Paljon onnea 2-vuotiaalle! Toivottavasti monia vuosia on viela edessa :).

Isthella kirjoitti...

Heipä hei, Blogilistalta on blogisi löytynyt ja olen sitä seurannut jo pidemmän aikaa. Meitä yhdistää italialainen mies, ja se tietysti kiinnostaa minkälaista on perhe-elämä Italiassa. :)
Pidin itse aiemmin toista blogia, nyt olen palannut Blogistaniin toisella nimimerkillä.

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Auguri! Auguri! Mahtava juttu, kaksi vuotta on tosi paljon minun näkökulmastani kun itse olen kirjoittanut blogia puolisen vuotta ja sekin tuntuu muka pitkältä ajalta! Mutta sinä olet oikea konkari ja upeinta on, että aina sinulla on ihanan hyväntuulista kerrottavaa elämästänne. Reseptejä en kommentoi, koska niiden pitäisi olla pannassa tällaiselle herkkusuulle :DDD Niin ja minusta tiedätkin jo aika paljon oman blogini perusteella, olen lukenut blogiasi vissiin aika lailla sen puoli vuotta, kun blogistaniaan ensimmäisen kerran eksyin. Vielä kerran onnea kaksi-vuotiaalle!

Jael kirjoitti...

Paljon paljon onnea 2-vuotiaan blogin johdosta ja myös aina iloisesti hymyilevälle blogin pitäjälle´.En muista miten tänne löysin,mutta aika kauan olen blogiasi jo seurannut,ja vakituisesti täällä vierailen.

Saga kirjoitti...

Enpä muista miten blogiisi alunperin päädyin. Mutta tämä on niin ihanan positiivinen blogi, että tätä on tosi mukava käydä lukemassa. Onnea 2-vuotiaalle, ja paljon lisää vuosia!

-Sanna kirjoitti...

Onnea Onnea! : )

Olen 2 poikalapsen (1.- ja 3.-luokkalaisen) äiti täältä vanhoilta kotikulmiltasi. Olisinkohan vuoden päivät lukenut kuulumisia, näin arvioin. Aiheena kaikki kiinnostaa, ihan normaali perhe-elämä kuin Italian kauniit maisematkin. Ruokareseptejä on kiva lukea/kokeilla. Käsitöitä en tee mutta ihastelen kyllä muiden kädentaitoja! :D

Sari kirjoitti...

Paljon onnea 2-vuotiaan blogin johdosta :D

Olen siis Sari eli Sarppa eli La Vida Locan sarrrri, olen lukenut blogiasi jo ihan tosi kauan, melkein tuon täydet 2 vuotta jonka olet tätä pitänyt! Ja kuten tiedät tämä on yksi lemppareistani! Tykkään tästä siksi että laitat paljon kuvia, videoita ja ihanan hyväntuulisia kirjoituksia ihan tavallisesta elämästä <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea, vai sanoisinko Van Harte Gefeliciteerd!! Olen seurannut ilolla sun blogia!!! Siitä tulee aina hyvämieli! Terveiset Hollannista, Tuija

Anna kirjoitti...

Tanti Auguri Ciacionia! Onnittelut ihanalle blogille!

Olen lukenut tätä blogia jo ainakin varmaan 1,5 vuotta, vaikka en usein kommentoikaan. Muistaakseni blogilistalta löytyi selatessa. Tykkään lukea muiden ulkosuomalaisten blogeja, ja pidän tässä sun blogissasi sen lämminhenkisyydestä, aitoudesta ja kaksikulttuurisen perhe-elämän kuvailemisesta.

On ollut kiva, kun olet pitänyt blogia vaihtelevana. Etenkin italialainen ruoka ja kulttuuri kiinnostavat, sekä tietenkin kaikki kaksikielisyyteen- ja kulttuurisuuteen liittyvä. Mut jatka samaan malliin!

Sellainen kiinnostaisi, että miten tuo Ciacionia lausutaan ja mitä se tarkoittaa?

-S- kirjoitti...

arkitehti: grazie.

Pirpana eli Sirpalina eli Sirpa. Hyvàà nimpparia :D
Joo kokeilin tosiaan sità yhtà kakkua. Resepti oli aivan huippu. Niità hemmetin làttyjà en ole vielàkààn saanut aikaiseksi kokeilla, blaah. Ehkà joku kylmà talvipàivà innostun :D Tosi kiva kun sustakin on tullut "bloggari".

Tuula: Joo Roomassa ei se vàlilasku kyllà riità sitten millààn, hih! Italia on kiva maa...ei pelkàstààn Rooma, joten tànne vain matkaa suunnittelemaan :D

Isthella: Olen huomannut ainakin pari blogia jotka ovat lopettaneet oikeastaan mitààn sanomatta. Saako kysyà syytà miksi vaihdoit blogia ja lòytyykò vanha blogisi vielà jostakin muillekin kuin itsellesi?

àh..Thomas heràs...gotta go!

Helena Ruotsala kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle! Olen lueskellut blogiasi silloin tällöin viime syksystä lähtien, en tiedä mistä tänne eksyin. Kommentoin aina joskus, omasta arjesta ja ympäristöstä kertovat jutut erityisesti kiinnostavat. Ja herkullisia reseptejä olet laittanut, mutta taitoni eivät riitä niihin. :)

Miltsu kirjoitti...

Mila täältä Turusta vaan moi :D Ensiksikin onnea kovasti synttäreistä ja jatka samaan iloiseen malliin! Minusta jo ehkä jotain tiedätkin mutta... Olen siis kalatalouden opiskelija ja ulkomaalaisen miehen omistaja niin kuin sinäkin :) Me ollaan muuttamassa islantiin tammikuussa ja tännekin varmaan eksyin alunperin sen takia että tykkään lukea muiden ulkosuomalaisten blogeja. En yhtään muista miten tänne päädyin tai milloin mutta varmaan vuoden olen tätä lukenut jo.

-S- kirjoitti...

Vera: Mà olen vàhàn sellainen kirjoittaja et jos on huono olo niin en halua kirjoitella vaan silloin vain lusin katsoen teeveetà tai muuta (teen sità kyllà myòs kun kaikki on ok). Nàin myòs blogi pysyy suht positiivisena :D

Yaelian: Kiitos kauniista sanoista. Mà luulen, ettà meillà on kàynyt niin, ettà minà olen tullut sinun blogiisi ja sinà mità ilmeisemmin vastavierailulle.

Saga: Kiitos

-Sanna: Jeps, olenkin pohtinut olisimmeko joskus tòrmànneet, mutta enpà usko, tai en minà ainakaan ota selvàà.....

Sari: Sarppa siellà Sarppa tààllà jee jee :D Ai sinàkin olet jo niin kauan lukenut. Kommentoit varmaan joskus vàhàn myòhemmin vasta. Kiitos onnitteluista ja la vida loca on myòs ihana ☺

Tuija: Hollannista lukija, kivaa. Sinusta en vielà tiennytkààn. Kiva jos olet blogissani viihtynyt :D

-S- kirjoitti...

Anna: Grazie grazie, kauniisti kuvailit blogiani :D
Ciacionia lausutaan suomeksi vàhàn niinku òòò....tsatsoonia vai oisko noi tssàt Z:lla. En oikein tunne tuota tapaa kuinka pitàisi kirjoittaa jotta sen sanois oikein. Ciacionia itsessààn ei tarkoita oikeastaan mitààn. Mieheni kutsui minua aikoinaan ciacyksi ja siittà se sitten làhti. Kysyin mieheltàni minkà nimen annan blogilleni ja mieheni ehdotti tuota. Hàn ei edes tiennyt mikà blogi on ja minà en todellakaan osannut kuvitella ettà joku muukin kuin vanhempani tànne eksyisivàt. Olisin voinut tietty miettià tuota nimeà hieman paremmin, mutta nyt kun minut tuolla jo tunnetaan niin en mene sità vaihtamaan. Mieheni kutsuu nykyààn suomea Ciacioniaksi...tiedà nyt sitten mistà sekin tulee...kai se on vàhàn niinku "mun maa" tai jotain.

Helena: Kiitos. Varmasti riittàvàt taidotkin. Minà aina sekoilen keittiòssà ja reseptit on ihan hyvià myòs tàllaiselle "màmmikouralle". Siità vaan kokeilemaan.

Mila: Toki tiedàn sinusta jotain :D Ihanasti sanottu "ulkomaalaisen miehen omistaja". Melki niinku se ois joku mun koira tai jotain, hihihih!

Heidi M. kirjoitti...

Onnea toivottavat vilkutukset Tuovilasta!
En muista koska ja mitä kautta tänne eksyin mutta koukkuun jäin, kiva on lukea teidän arjesta ja kuvia on ihana katsoa, ikinä en ole Italiassa päässyt käymään, ehkä joskus...

Ja niin, nimi on Heidi, yllätys yllätys, ikää kohta 37-v, lapsia kaksi, neiti 13-v, poika 9-v. :o)

MaaMaa kirjoitti...

No mut sä tiiät - ei kai tartte esitellä ;)
Blogiasi oon lukenut jo ihan alusta asti, jostain klikkailemalla linkistä linkkiin tänne löysin ja heti jäin koukkuun iloisiin teksteihisi, avoimiin kertomuksiisi, suloisen perheesi kuulumisiin ja kuviin :)
Keep going girl! Pidän sinua ehdottomasti ystävänäni, vaikka ei koskaan henk.koht. olla tavattukaan (ainakaan vielä) ;)
Haliterkut ja mukavaa viikonloppua!
Ja tietysti tärkein: Onnea 2v Blogille!! - minä ja Maailmani tullaan perässä! ;)

Kata kirjoitti...

Moi! Mä olen lukenut blogiasi aika pitkään, ehkä vuoden verran (en nyt oikein muista). Löysin sen varmaan, kun etsin Italia-aiheisia blogeja. Muiden tavoin tykkään positiivisesta asenteesta ja aiheiden momipuolisuudesta. Jatka samaan malliin!
Ai niin, piti jotain sanoa itsestä. Olen 25-v. ylipisto-opiskelija Turusta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!!!
Itse eksyin sivuille, kun etsin nimenomaan Italiassa asuvien suomalaisten blogeja, reilu puoli vuotta sitten. :)

Olen itse asunut myös Italiassa ja välillä kaipuu maahan on kova. Suomessa tunnen olevani enemmän italialaisten kaltainen, mutta Italiassa asuessa oli ihana huomata kuinka oma suomalaisuus nousi ajoittain jostain piilosta esiin. :)

Tykkään todella paljon tyylistäsi kirjoittaa. Lähes joka päivä täällä käyn kurkkaamassa teidän arkea :)

Jatka samaan malliin :)

-TT Helsingistä-

ekku kirjoitti...

Terkut Tampereelta.Oon Ekun keittiön Ekku ja nyt vasta tajusin kirjautua lukijaksesi vaikka oon tätä seurannut puolisen vuotta.En tota googlehommaa käytä oikeestaan missään niin siks on jäänyt.Ihana blogi ja päädyin tänne jonkun ulkosuomalaisen blogin kautta.Tykkään lueskella tällasia blogeja ruokablogejen ohella.Joka päivä käyn katteleen oisko uutta juttua tullut,en oo tajunnu blogilistaan laittaa jossiellä oot. Korjaanpa virheeni.Jatka samaa rataa :)

-S- kirjoitti...

Heidi M: Vilkutukset sinne naapuriin :D
Kiva kuulla, ettà olet koukussa :D

MaaMaa: No juu, sinà se et esittelyjà kaipaa. Sut jo tunnenkin ja oletkin ensimmàisià tàllaisia blogiystàvià ja oon aivan varma et jos joskus tavattais niin meillà klikkais aivan superhyvin yhteen. Sità odotellessa.... Niin ja kiitos onnitteluista. Olin jotenkin kuvitellut, ettà sinà olet pitànyt blogia mua kauemmin, mutta ei sitten. Kovaa tulet peràssà varmasti :D

Kata:Terveisià Turkuun. Kiva kun jàtit kommenttia:D

TT:Tosi kiva kun jàtit kommenttia, jàtà toki useimminkin :D Minàkin usein tààllà huomaan olevani suomalainen ja taas suomessa niin "ei suomalainen".

ekku: Terkkuja takas Tampereelle :D Kiva kun tulit lukijaksi :D :D :D Minà nàyn joillakin lukijoina, mutta en mà sità mitenkààn googlen kautta ole, vaan ihan oman bloggerin kauttahan minà. En ole tuota blogilistaa edes oikein tajunnut, en tiennyt ettà siellàkin voi olla jotenkin lukijana. Taitaa olla nykyààn jo niin paljon erilaisia tapoja seurailla mieleisiààn blogeja. Kiitos kivasta kommentista :D

Allu kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle, osaa varmaan jo kävellä ihan itsestään. Enpä osaa minäkään sanoa, mitä kautta tänne eka kerran jouduin, mutta viihtynyt olen hyvin.

-S- kirjoitti...

Allu: Ciacy kiittàà. Kyllà tàssà jo aika paljon osataan ihan itsekin, mutta edelleen ruoka menee valvonnan kautta ja kyllà ne tekemisetkin pitàà aikalailla sanella, mutta ihana pikkuinen on kyllà ♥

Bucky 'n' Co. kirjoitti...

Moi,

Olen lukenut blogiasi vajaan vuoden verran. Luen mielellani ulkosuomalaisten blogeja ja asuin yli kymmenen vuotta sitten 3 vuotta juuri Italiassa (Roomassa) taisin sen mainitakkin kun aloin lukemaan blogiasi. Itse asun Dublinissa ja perheesta loytyy norjalainen mies ja meidan ihan Thomasin ikainen poika.
Loysin blogisi Maamaa:n blogin kautta. Maamaa on sydanystavani ja oli taman kesan haissa kaasonani ;-) minusta mainitaan Maamaan blogissa nimella J ;-)
Tykkaan lukea hauskoja juttuja lapsistasi, nahda ihania kasitoita ja tietysti kaikkia hauskoja ja vahemman hauskoja tapauksia joita italian ja suomen kulttuurierot tuottavat. (hekottelin ihan aaneen tuota italiassa hymyilemista, niin tosi juttu ;-)
jatka vaan samaan malliin ;-)

Meltem kirjoitti...

Onnittelut blogisi "vanhenemisesta"! :)

Löysin joskus kauan aikaa blogisi varmaan jonkun muun blogin kautta ja olen ihastunut sen positiiviseen ja iloiseen otteeseen. Lisaksi en tunne Italiaa laisinkaan joten on mukava nahda kuvia/kertomuksia paikallisista tavoista/ihmisista ja kuulla minkalaista monikulttuurista elamaa siella pain eletaan. Myös kasityö ja ruokajutut ovat olleet kivoja.

Itse asun Turkin etelarannikolla turkkilaisen mieheni ja kahden lapseni kanssa. Toinen lapsista koulussa ja toinen kohta 3v. Risuja itselleni, etten saa aina aikaiseksi kommenttia pistettya, mutta ehka tana syksyna parannan tapani :)

Jatka vaan samaan malliin ilostuttaen meita lukijoita!

-S- kirjoitti...

Bucky: Ai se oot sà!!!! Olenhan mà nàhnyt susta paljonkin kuvia MaaMaan blogissa. Aivan ihana morsian olit ja aivan mahtava kaaso sulla myòs :D
Onnea poitsusta myòs teille :D

Meltem: Kiva kuulla, ettà on lukija joka ei tunne italiaa ja siksi tàtà lukee. Yleensà kun lukijani ovat joko tààltà tai olleet tààllàpàin tai samassa tilanteessa eli ulkosuomalaisia...Ystàvàni toki tekevàt tàssàkin poikkeuksen.
Vai turkissa asustelet. Hienoa. Mun oli taas pakko alkaa katsomaan matkaoppaita uusintoina, heh...
Kiva jos voin lukijoita ilostuttaa. Kommentit ovat minulle aina niità ihania pàivànpiristyksià :D

Bricco kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle blogillesi. Olen lukenut tätä jo toista vuotta, mutta olen erittäin huono kommentoimaan...sorry. Ekalla kerralla kun tänne eksyin, luin sun kaikki postaukset alusta asti. Olet itse niin positiivinen että tempaat meidät lukijat mukaan omaan elämääsi hauskalla tavalla. Minulla (ja varmaan monella muullakin lukijalla) on sellainen tunne että tunnemme sinut (kirjoituksistasi).
Itse asun Hollannissa, jo 15 vuoden ajan, hollantilaisen miehen ja 11 koiran kanssa. Harrastamme koiria ja koiranäyttelyitä ja kasvatamme muutaman pentueen vuodessa. Nuorempana matkustin paljon, Italiassa olen käynyt ainoastaan Venetziassa ja Lido di Jesolossa. Italia on kiinnostanut minua aina, nuoresta asti olen kuunnellut italiankielisestä musiikkia, vaikken sanoista mitään ymmärräkkään.
Jatka samaan malliin, kertomalla arkisesta elämästä Italiassa.
Uskollinen lukijasi, Bricco

-S- kirjoitti...

Bricco: Siis hui! 11 koiraa!!! Ne taitavat olla ulkokoiria tai sitten teillà on aikamoinen linna :D
Sullahan on ollut aivan àlytòn tyò lukea kaikki postaukset vajaalta vuodelta kerralla, HUI! Olen kyllà aivan yyyyli otettu tuosta luku-urakastasi. Ei kai tuota parempaa kommenttia voi enàà saada ♥ Varmasti tunnet aika hyvin nàin blogin kautta, kun kuitenkin elàmààni tàssà kertoilen.

Bricco kirjoitti...

Apua, ei me todellakaan missään linnassa asuta, meillä on ihan tavallinen omakotitalo pienessä Hollantilaisessa kylässä :D piha on kyllä hollantilaisten mittakaavojen mukaan reilun kokoinen. Koirista 9 on minun pientä ja 2 on miehen isoa, isot koirat asustavat ulkona ja öisin omassa rakennuksessa, kenneltiloissa. http://home.online.nl/bert.pirkko.blijham
Täytyy myöntää etten ihan yhdessä päivässä lukenut vanhoja postauksiasi, taisi siinä pari päivää mennä :D
Terkuin, Bricco

-S- kirjoitti...

Bricco: No olipas sòpòjà kasrvaturreja...oikeen nallekarjuja. Heh, mà en varmaan lukis edes parissa kuukaudessa, eh...siksi kiitos kultainen :D

Riikka kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle! Jatka samaan malliin. Myös minä pidän positiivisesta ja elämänmakuisesta blogistasi. Kivasti kerrot elämästäsi ja perheestäsi. Myös kuvat ovat aivan super :)

Olen 32vee kahden lapsen äiti Vantaalta ja eksyin blogiisi ensimmäisen kerran about 1,5 vuotta sitten blogilistan kautta etsiessäni ulkosuomalisten blogeja, etenkin italiansuomalaisten. Olen Italia fani, jos niin voi sanoa. Olen rakastunut maahan jo pikkutyttönä siellä ensi kertaa käydessäni. Kova halu olisi päästä asustelemaan sinne vähäksi aikaa, mutta katsotaan nyt kuinka käy. Viimeksi elokuussa kävin Italiassa ja kun astuin koneesta fiumicinon kentälle olo oli kuin olisi kotiin tullut. Hassua, mutta totta.

Paljon paljon uusia ihania juttuja odotellaan, hyvää syksyä sinulle.

Riikka

Heljä kirjoitti...

2 vuotis synttärionnittelut täältä satujen saarelta! Klikkailemalla kommenttiasi tai linkkiä jostain toisesta blogista olen ensin seurannut satunnaisesti ja nyt pysyvämmin.
Ai minä vai? Kohta 50vee kotiäiti Irlannista neljän kulttuurin loukosta

-S- kirjoitti...

Riikka: Kiitos paljon. Jos olet aivan super italiafani niin pysyhàn kanavalla....ehkà kiinnostaa postaus jonka tulen muutaman pàivàn kuluttua laittamaan :D
Tuo kuulosti aivan ihanalle, ettà aivan kuin kotiin tulisit kun Roomaan saavuit.
Ihanaa syksyà sinne Vantaallekin koko perheelle :D

-S- kirjoitti...

Heljàkin ehti kirjoittamaan samalla kun kommentoin ja olet nyt myòs mukana arvonnassa :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ahkeralle bloggaajalle :)

Olen ollut blogisi lukija ehkä noin vuoden verran ja tänne olen eksynyt jostain toisesta blogista muistaakseni. Tunnustan, olen huono kommentoimaan, vaikka blogeissa pyörinkin paljon, mutta yritän parantaa tapani.

Olen myöskin asunut italiassa jonkun aikaa ja siksi juttusi ovat saaneet minutkin koukkuun, monen muun lukijan tavoin :) Ciaoooo!

-Mrt, Suomi-

-S- kirjoitti...

-Mrt,Suomi- Oon hieman blondi, mutta en tajunnut ollenkaan tuota nimimerkkià, mutta ei kai se mitààn :D
Kiitos paljon onnitteluista, tààllà yritetààn olla ahkeria. Bloggaus on minulle ihana harrastus ja viestit ovat aivan ihania piristyksià muistuttamaan, ettà jotakin muutakin kuin àitiàni kiinnostaa :D Ciao ciao

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Anu täältä Vaasasta kirjoittelee, tiedät kyllä kuka :-)

Perheeseen siis kuuluu 16-vuotias poika, 15-vuotias tyttö ja mies.
Seuraan blogiasi aika aktiivisesti, vähintään kerran viikossa vierailen katsomassa kuulumisiasi. Kiva tietää mitä sulle kuuluu täältä kotikulmilta lähdön jälkeen.
Joitakin reseptejä olen myös kokeillut, focaccia oli tosi hyvää!

Tuo maatilapostaus oli aivan huippuluokkaa, olen aivan vihreänä kateudesta tuosta luomuruoan määrästä! Varsinkin ne tomaattisoseet.

Onnea 2-vuotisen blogin johdosta, toivottavasti jaksat kirjoittaa vielä pitkään :-)

Terkut koko perheelle!

-S- kirjoitti...

Hei Anu: Tosi kiva kun jàtit kommenttia ja kiva kuulla, ettà sinàkin luet tàtà blogia ihan sàànnòllisesti :D
En ole kyllà bloggaamista ihan heti lopettamassa, joten pysyhàn kanavalla :D
Onnea arvontaan :D

-S- kirjoitti...

Arvontaan osallistumisaika on pààttynyt. Voittaja ilmoitetaan làhipàivinà jossakin postauksessa :D
Kiitos kaikille osallistuneille. Oli tosi kiva lukea jotakin myòs teistà :D