perjantai 18. kesäkuuta 2010

Aiti Italiassa Part 1

Heippa pitkàstà aikaa. Aitini oli kàymàssà tààllà viikon verran ja vaikka emme mitààn erityistà tehneetkààn niin silti tuntui, ettà paljon tuli tehtyà. Tàssà kuvien merkeissà muutamia pointteja viikostamme.

Heti alkuun Benzin piti pààstà kertomaan viimepàivien uutiset. Todellisuudessa ei kai malttanut odottaa, ettà saisi tietàà mità tuliaisia mummi on tàllà kertaa tuonut ;)


Aitini halusi kàydà Ikeassa valkkaamassa joitakin kankaita, joten piipahdimme siellà. Ikea on siità hyvà, kun siellà on aina noita lasten leikkipisteità ympàri taloa :D Thomaskin viihtyi isoveljeà seuratessa.


Sulfa-allas tuli tietenkin tutuksi, eli siis rikkiallas. Olemme alusta asti kutsuneet sità sulfa-altaaksi joten teen nytkin niin, vaikka se ei ihan oikein nàin menekààn.

Meidàn pikkumies pààsi ensimmàistà kertaa altaaseen...ja voi pojat ettà tykkàs!Mumminkin sylissà oli kiva polskutellaSulfa-altaalla on aina myòs ohjelmaa. Vesijumppaa on vakio.


Vesijumpan lisàksi oli tansseja. Italialaiset on niin ihania, kun he uskaltavat heittàytyà. He eivàt vàlità miltà he nàyttàvàt tai kuvittele ettà tanssiminen olisi vain naisten juttu.


Tanssijoita oli vanhoja ja nuoria, miehià ja naisia. Mun lemmparit oli ehdottomasti nuo kaksi miestà edessà. Toinen osaa liikkeet todella hyvin ja toinen on puku pààllà ja salkku olalla tanssimassa.....tàysillà mukana, ihanaa! Sain otettua videonkin, eikà se ketààn edes haitannut.


Kàytiin myòs puistossa. Benjaminilla oli leikkikaverina koira. Se kiipesi myòs liukumàkeen. Mietin laskisiko se sieltà Benjaminin peràssà alas, mutta ei laskenut vaan palasi rappusia pitkin.


Thomasille ei hiekka ollut kovin mieleen ja saman reaktion hàn sai myòs nurmikolla, eli kàdet ylòs -ei tunnu kivalle!

Pàivien "shokkihoitojen" jàlkeen hàn istui jo hieman varmemmin nurmikolla. Otti jopa heinàn kàteen...Tosin saattoi se johtua myòs siità ettà kiusoittelin sillà heinàllà vàhàn liikaa ja ottamalla sen kàteen hàn sai minusta rauhan, heh! Reilu mami! Varpaita pitàà edelleen kiprustella.


Tietenkin anoppilassa piti kàydà tervehtimàssà ja syòpòttelemàssà. Flutch on aina yhtà innoissaan àitini nàhdessààn.


Thomas ja Flutch tutustuvat aina hetken kerrallaan.


Autoiluakin tuli jonkun verran harrastettua. Thomas istua kòkòttàà istuimessaan hieman vaihtelevalla menestyksellà.


Salernon lungomarellakin tulee làhes jokakerta kàppàiltyà. Kuva nàyttàà siltà, ettà ilma olisi viileà. Ei ollut vaan +30 molemmin puolin mentiin.


Tàssà part 1 àitini vierailusta. Tuntuu etten onnistu julkaisemaan tàtà ikinà, jos en laita osissa. On niin hienot ilmat, ettà pàivàt kuluu ulkosalla. Toinen osa seuraa mahdollisimman pian. Ciao a tutti :D
10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi ihanaa ettà teillà on àiti/mummo kàynyt kylàilemàssà taas!!
toivottavasti munkin mami pààsee meillà vierailemaan tiuhaan :)

Suloiset allaskuvat, ja hauska video :D

Virpi kirjoitti...

Kiitos mahtavista nauruista, jotka video ja tanssikuva aiheuttivat! :D
Ihanan kuumat ilmat siellä teillä! *kade*

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihana viikko teillä näkyy olleen muutenkin! Ja voi teitä onnellisia, kun on ollut noin hyvät säät, täällä satanut koko viikon ja vasta tänään aurinkoinen päivä - se piti tietty käyttää hyväksi ;) Muistan muuten, kuinka Neiti 4kk :n iässä koklasi ekaa kertaa ruohoa ja hyh, kun oli inhottavaa. Sitten 5 kk:stä eteenpäin se olikin vain ihanaa, hiekasta puhumattakaan, sitä syötäisiin tosiaan vie´läkin :)

Anonyymi kirjoitti...

voi noita pikku-miehen silmiä!! taitaa tulla sini-silmä :D!!!
aivan ihan lämpimän näköstä, ja toi on tosiaan mahtavaa ku jengi menee ja tekee välittämättä muista :)

-mimi-

-S- kirjoitti...

Elisa: Joo oli kiva kun kàvi. Otti Benzin mukaan ja pian me muut mennààn peràstà Suomeen, jee. Toivottavasti sinàkin nàet pian mamisi ♥

Virpi: Joo toi video on hauska. Ja ne tanssi KAUAN! Jopa tuo pukumies, hihih! Omassa videossa ihan vain murto-osa.

Mimi: Jeps, sinisilmàhàn se :D
Joo tuo on kiva piirre italialaisissa, kun uskaltavat eikà hàpeà. Myòhemmin leikkivàt vesileikkejà ja nàytti sille, ettà aikuiset leikkivàt lapsia enemmàn, hih!

Vera: Vai sinnekò se sade tuli. Meillà satoi, kunnes àiti tuli kylààn jonka jàlkeen alkoi kunnon afrikan làmpò. Ilma oli hieman hiekansakea ja lòmpòà yli 30. Nyt ilma on kirjastunut ja làmpòtilakin laskenut sinne sopivaan +25 tienoille :D
No joo..minàkin luulen, ettà meidàn pikkuinen tottuu vielà hiekkaan ja nurtsiin. Toistaiseksi ei ole kovinkaan fani :D

Allu kirjoitti...

No oli nyt ainakin äidilläsi parempi tuuri kuin viime vierailulla teidän tautien kanssa.

-S- kirjoitti...

Allu: No àlà kuule muuta sano! Se edellinen kerta oli tàys fiasko, mutta toisaalta sillà kerralla àitistàni oli kyllà tosi suuri apu :D

Rita A kirjoitti...

Aurinko ja vesi on lapsille fantastinen yhdistelmä. Näkee miten nauttivat. Tuohon salsaan olisin ehdottomasti mennyt mukaan! Upeeta :)

MaaMaa kirjoitti...

Mukavia touhuja äidin/mummin kanssa :) Ja aivan mahtavaa tuollainen spontaani tanssahtelu!

Monet (tylsät) ihmiset ajattelee, että tanssiminen (tai laulaminen) on vain osaavien yksinoikeus. "En mene tanssimaan, koska en osaa" -- Mun mielestä osaamisesta ei ole kyse lainkaan, vaan siitä että Antaa Mennä ja Pitää Hauskaa! Hälläväli miltä sitä näyttää :)

Siksi varmaan sanotaankin, että ihminen tanssii ja laulaa aidoiten kuin kukaan ei katso/kuuntele :)

Hassu Thomas kun ei hiekasta eikä ruohostakaan tykkää! :D Mutta eiköhän niihin totu kohta ja sitten on multaa suu täynnä ... ;)

Mukavaa viikonloppua!! <3

-S- kirjoitti...

Rita: No osaisin kyllà kuvitella sut siellà tanssimassa mukana :D

MaaMaa: Joo toi on tyhmàà ettei mee ku ei osaa. Toisaalta jànnitys heikentàà usein lauluààntà, jolloin ei uskalla antaa ihan kaikkeansa, oli sitten ààni hyvà tai huono, mutta kyllà mà luulen kans et aika pitkàlle tuo "sanonta" pitàà paikkansa.
Joo ihan outo kyllà ku ei Tomppa hiekalla viihdy...noh, ehkà se tulee tosiaan ajan kanssa.
Ihanaa viikonloppua sinnekin teille :D