perjantai 12. helmikuuta 2010

Aamu- ja iltapuuhasteluja

Aamu alkoi Zumbaillen. Eh, jeps...Minàkin pààtin kokeilla tuota paljon puhuttua lajia.
Alla mainos lajista.


Latasin videon netistà ja tein yhden Zumba fitness ohjelman. Oli aika haastava jo senkin puolesta, ettà kestoa oli 100min. Video oli kivalla tavalla tehty. Tanssittiin Salsaa, Merenguee, cumbiaa ja muita menevià tanssilajeja. Vetàjànà oli mies, joka riisui lopulta myòs paidan, joten oli myòs silmàniloa, jee jee :D Naiset olivat kauniita. Onneksi ei ollut peilià làhettyvillà tai olisi nàkynyt myòs yksi lòllò joka tekee askeleita vààràssà tahdissa, hihihih! Oli kivempi katsella vain noita jotka osas hommansa. ;) Ihan kiva kokemushan tuo oli. Saas nàhdà koska jaksan uudestaan. Laji ei sovi henkilòille, joilla on ongelmia polvien kanssa. Paljon oli hyppymàisià liikkeità.  

Aamu meni siis noin ja ilta meni iltasatua (Aku Ankkaa, jej) lukiessa. Myòs Thomas halusi olla osallisena, mutta tais keskittyà enemmànkin seuraamaan veljeààn kun kuuntelemaan satuàttià.


Lopulta se lukeminen muuttuikin kuvien ràpsimiseksi :D



Kuvakollaasin saa suuremmaksi klikkaamalla.

9 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tosi hieno tuo kuvakollaasi! Miten oikein olet osannut tehdä sen? Mäkin haluaisin osata... En ainakaan heti hiffaa tekniikkaa, jos omassa blogissani laitan "lataa kuva" - ei se siinä ainakaan anna mitään vaihtoehtoa kuvakollaasille. Aiuto! :)

Miltsu kirjoitti...

Kylläpäs on veljekset erivärisiä :D

Anonyymi kirjoitti...

paljon onnea Thomasille, eilen 4 kk tuli täyteen. ihania kuvia pikkusista. terveiset täältä kylmästä vaasasta,pakkasta oli aamulla 23,5, et täällä tarkenee.....jos pukee hyvin. t. äitimummi

Jael kirjoitti...

Ihana kuvakollaasi veljeksistä!
Mäkin latasin jo aikoja sitten tuon Zumba-jutun netistä ,ja olen täysin unohtanut sen! Pitää kokeilla...

-S- kirjoitti...

Ciao Virpi: Kiitos. Minàkin vasta harjoittelen kuvakollaasien tekoa. Kàytàn picasa3 kuvankàsittelyohjelmaa. Ohjelma on ilmainen ja siellà saa pikkuvirheità korjattua, kuten esimerkiksi punasilmàisyyden. Lisàksi siellà on erilaisia kuvakollaasivaihtoehtoja. Aika yksinkertaista loppujen lopuksi, mutta ei siis onnistu suoraan blogista.


Mila: Onhan ne joo :D

aiti: Hui ku kylmà. Ei nàytà lauhtuvan ollenkaan. Joo neljà kuukautta tuli tàyteen. Ajattelin kirjoitella siità vasta kun on kàynyt neuvolassa (menee maanantaina)

Yaelian: Kiitos. Joo mulla on muutama zumba latauksessa. Yhden olen nyt tehnyt ja hyvin vaativasta nàytin aloittavan.
Kokeile pois. Kyllà siinà hien sai, mutta ei mielestàni lihaskuntoa kummemmin.

Anna kirjoitti...

Minakin olen aloittanut zumban pari viikkoa sitten, eli aerobic-tunneillani sita zumbataan kerran viikossa. Hauskaa ja menevaa hommaa! Ohjaaja on kylla aika pullea, etta en tieda, laihduttaako moinen :)

-S- kirjoitti...

Anna: Jos tàysillà tekee niin kyllàhàn siinà hiki tulee, opettajasta huolimatta :D Tosin opettajan pitàà mun mielestà olla tsemppaava ja hauska jotta jumppa on kivaa, koosta huolimatta :D

Anonyymi kirjoitti...

mista sen zumba videon voi ladata?

kiitti jo etukateen :)

-S- kirjoitti...

Itse kàytàn latausohjelma Vuzea (ilmainen netistà) ja etsin ladattavia juttuja pirate baysta, eli tàssà tapauksessa hain Zumbaa ja tuli paljonkin erilaisia.