maanantai 16. marraskuuta 2009

Haasteita ja palkintoja :D

Taitaa olla nyt sellanen juttu, ettà tuo mun soittolista ei enàà toimi. Ei toimi ainakaan mulla itellàni niin ei tàssà kovin toiveikkaina olla ettà muillakaan toimisi. Mutta ei hàtà ole tàmànnàkòinen :( Minà alankin tàssà laittelemaan joitakin kipaleita aina silloin tàllòin.
Ensimmàiseksi saanen kunnian esitellà vanhan vanhan biisin malafemmena




Tuo kipale on laulettu Napolin murteella ja vaikka mieheni ei myònnàkààn niin kyllà se aika làheltà liippaa myòs tàtà meidàn Salernitanoa....tai ainakin muutamat murresanat tuossa laulussa on usei kuultu myòs tààllàpàin. Laulu on varmasti tuttu myòs niille jotka seuraavat ohjelmaa nimeltà Capri, josta jo aikaisemmin olen pari sanaa maininnut.




Mun mieltà piristàà todella paljon aina kun saan tunnustuksia. Sanon sen nyt tàssà heti alkuun, koska kirjoituskàyttàytymiseni puolesta saattaa vaikuttaa aivan joltain muulta. Tykkààn myòs laittaa niità eteenpàin, mutta olen vain laiska...laitan ne silti aina eteenpàin, mutta viiveellà. Nàmà kolme ensimmàistà tunnustusta on tullut tiputellen Ritalta. En vain ole saanut làhetettyà niità ajoissa eteenpàin, mutta parempi myòhààn ku ei koskaan.














Ihania olivat kaikki, etenkin tuosta keskimmàisestà pidin. Haluankin antaa nàmà eteenpàin
Susadimille, MaaMaalle, Calendulalle, Allulle ja Yaelianille. Jotkut ehkà ovat nàmà jo saaneetkin, mutta tunnustus silti :D







Lisàà tunnustuksia. Sain
Calendulalta ja Amienilta seuraavan tunnustuksen ja haasteen








Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen

Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Tàmà oli aikavaikea pohdiskella, sillà ne mità voin tààllà paljastaa ovat jo varmasti jonkun tiedossa. Aina joku tietàà jotakin, eh. No mutta anyhow...tàssà ne tulevat.




1. Olen pyòrtynyt elàmàni aikana varmasti làhemmàs 50 kertaa! Yhden kerran pyòrryin pizzerian eteen keskellà yòtà. Heràttyàni pyysin ohikulkijalta juomista. Tarkoitin siis vaan jotakin sokeripitoista, mutta ilmeisesti ohikulkija kàsitti tilanteen hieman vààrin ja vastasi: “etkòhàn sà oo juonut jo ihan tarpeeksi” ja jatkoi matkaansa. Aika ikàvà tilanne. Ohikulkija luuli, ettà olin sammunut siihen keskelle màrkàà asfalttia (silloin satoi…sekin vielà!)vaikka selvinpàin olin matkassa.

2. Lààkàri on (melkein) pààstànyt minut sairaalasta kotiin SààLISTà! B oli vain puolivuotias, kun jouduin leikkaukseen ja minun piti olla siellà pari yòtà. Ensimmàisen yòn jàlkeen sanoin voivani aivan hyvin ja aloin yhtàkkià itkemààn kun tuli Benzià niin kova ikàvà. Lààkàri sitten katsoi minua hieman suruissaan ja sanoi, ettà voin mennà kotiin. Pakkaillessa menin kàymààn kàytàvàllà, jonne sitten yllàtys yllàtys, pyòrryin! Tuon jàlkeen lààkàri tuli luokseni hieman ehkà vihaisenakin ja sanoi: “JA SINà ET LàHE MINNEKààN!”

3. Puhun usein itsekseni. Ajattelen mielessàni jotakin keskusteluita ja yhtàkkià huomaankin sanovani ajatukseni ààneen. Lapsena pyòràillessà kàvin yhtà riitaa mielessàni làpi ja sanoin kirosanan ààneen juuri siinà vaiheessa, kun ohitin eràstà mummoa. Sàpsàhdin ajatuksistani, kun tòmà mummo alkoi huutelemaan kurkkusuorana minulle jotakin tàmàn hetken huonostikàyttàytyvistà nuorista.

4. Mà luulen, ettà mulla on synnytyspelko mità en ikinà Suomessa ollessani tajunnut. Synnytysvalmennuksessa Suomessa katsotttin synnytysvideo ja minà olin vessassa oksentamassa jo siinà vaiheessa, kun nainen oli vasta soittamassa puhelimella, ettà supistelee. (Benjaminia odotellessa mulla ei siis ollut pahoinvointia ollenkaan, joten tuo oli ihan psyykkinen juttu). Sairaalaan tutustuessa yritin olla muka tosi vahva, kunnes yllàri yllàri, pyòrryin!

5. Olen AINA myòhàssà KAIKKIEN syntymàpàivissà. Suht hyvin syntymàpàivàt ovat kyllà pàànupissa, mutta onnitteluissa olen myòhàssà. Yritàn kyllà nykyààn tsempata…huonolla menestyksellà.

6. “Salainen” ihastukseni on Richard Gere. Sen silmàt ovat lumoavat. Yksissà hàissà oli todella samannàkòinen mies kuin Richard Gere. Onneksi mieheni oli mukana ja piti minua pystyssà, kun jalkani làhtivàt alta..no ei ihan ;) G tuli muka mustasukkaiseksi mutta lopulta pààdyimme yhdessà pohtimaan oliko Gere-kloonissa muutakin samaa kun harmaat hiukset ja ihanat silmàt.

7. Tykkààn leikkià tyhmàà....(joskus) olen sità ihan oikeastikin.



Vaikka tàtà joutuikin hieman pohtimaan niin se oli silti todella mukava haaste, joten kiitos Calendula ja Amien. Haluaisinkin nyt sitten haastaa nuo samaiset henkilòt, jotka saivat palkinnot (ei tietenkààn Calendula, koska on haasteen jo tehnyt) ja lisàksi vielà olisi mahtavaa jos Rita kiireiltààn kerkeàisi paljastamaan muutaman jutun lisàà itsestààn :D




ps. Benjamin on kuumeessa. Yli 38 astetta oli kun tuli koulusta kotiin. Pààtà valitteli ja yskià kòhi. Meni nonnien luokse sairastamaan jottei pikku Thomasiin tartu vielà nàin varhaisessa vaiheessa. Sain kyllà kuulla, ettà itàmisvaihe on 1-7pàivàà, joten kai se meillekin nyt sitten tulee jos on tullakseen.



10 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Voi kiitos kauheasti,tällainen aina ilahduttaa.Mutta mä olen nuo 7 ja sitä ennen joskus yli 10 juttua paljastanut postauksissa,joten mitään paljastettavaa ei nyt jäänyt,mutta kiitos silti:-)
Sulla olikin kivoja paljastuksia.Mutta oletpas pyörtynyt paljon,huh, onko syytä siihen tutkittu?
Mä muuten otin mun musiikkisoittimen pois kokonaan,kun se kai hidasti blogia ja jotkut eivät päässeet lainkaan kommentoimaan.
Voi pikku Benjaminia,pikaisiin paranemisiin ja toivottavasti ei tartu teille muille...

Noora kirjoitti...

Toivottavasti pysytte terveenä ja B paranee pikaisesti.

Capri on niiiin mahtava sarja :D etenkin nonna Reginella!

Susadim kirjoitti...

Älä nyt vaan pyörry, kun paljastan, etten vieläkään osaa kopioida noita plakaatteja blogiini :D Mutta kiitän ja niiaan, lämmittää toki mieltä! Haasteen teen sitten kun sanayskä loppuu...(heh, keksin juuri nimen tälle mun blogihiljaisuudelle...)

Ei kuulu sun ihana poppikone enää. Mahtaakohan mun kuulua sulle? Harmittaa, kun se ei ainakaan itselleni toimi ja olin sinne kerännyt lempparibiisejäni.

Toivottavasti Benjaminin kuume ym. on ihan tavallista laatua! Voikaa hyvin!

-S- kirjoitti...

Yaelian: Joo arvasinkin, ettà nàmà on varmasti jo kiertàneet vaikka missà. Ei ole pyòrtymisià tutkittu. Pyòrryn kun olen kuumeessa tai kivusta..myòs alhainen hemoglobiini on ollut syynà..ja sitten "muutaman" kerran ihan jostain muista syistà.
Ai se on se soittolista joka laittaa sivua tilttiin, hòh.....ehkà siità pitàà sitten luopua, kun ei se kerran muutenkaan toimi, kiitos vinkistà :D
Soitin juuri Benjaminille. Kuume on alhaisempi nyt...lààkkeiden takia tosin, mutta ei kai tàssà mitààn....


Noora: Joo toivottavasti ei meihin tartu, eikà varsinkaan Thomasiin.
Capriin jàà kyllà koukkuun, vaikka mun mielestà sarjana se ei aluksi niin sytyttànytkààn...nyt kyllà voin jo melkein sanoa, ettà tykkààn :D Reginella on kyllà kova "mimmi"

-S- kirjoitti...

Susadim: Ehdit sitten vàliin kirjoittamaan. Mà itsekseni mietinkin tàssà ettà sinà et varmaankaan saa niità kuvia sinne sun blogiin (edelleenkààn), mutta on se silti tunnustus :D Ja donn't worry...vielà sanat eivàt ole saaneet minua pyòrryksiin.

Ei kuulu sunkaan poppikone enàà, yhyy...harmittaa molempien koneiden puolesta :(

Toivotaan ettà Benjamin paranee pian...Pikaisia paranemisia myòs sulle sanayskàstà ;)

Rita A kirjoitti...

Paranemista Benjaminille, toivotaan että tauti menee äkkiä ohi.

Kiitos tunnustuspalkinnosta ja haasteesta. Noihin menee niin valtavasti aikaa että olen päättänyt noista tehtävistä kieltäytyä. Palkintoja on silti aina hauska vastaanottaa. Grazie :)

Aikamoiset nuo sinun listaamasi tapaukset! Tuo eka oli kauhea :( En onnistu järkytykseltäni edes nauramamaan sen tahattomalle huumorille.

MaaMaa kirjoitti...

Kiitos palkinnosta ja haasteesta! :) Mä olen aika paljon itsestäni hulluja juttuja paljastellutkin, mutta eiköhän vielä muutama uusi juttu hihasta löydy ;)

Voi Benjamin rassua että on tullut kipeäksi. Kai ne syysnuhat on aika väistämättömiä, varsinkin koululaisilla... toivottavasti paranee pian ja toivottavasti Thomas ei saa nuhaa!

Mä olen pyörtynyt kerran, se tapahtui aamulla suihkussa pari vuotta sitten. Oli tosi pelottavaa, kun ensin meni näkö ja sitten kuulo ja sitten vain kaaduin. Kuulin vain oman huutoni kaukaisena kaikuna, kun huusin hania auttamaan.
Mulla on yksi toinenkin tuttava, joka pyörtyy ihan kaikesta. Jos joku mainitsee vaikka saaneensa rokotuksen, niin tämä ystävä äkkiä laittaa päätä alas, ettei pyörry! Huvittavaa tavallaan, mutta toisaalta ei ollenkaan...voi satuttaakin.
Haliterkkuja! Vastaan haasteeseen tässä kunhan ensin postaan jotain Pariisin viikonlopulsta :)

-S- kirjoitti...

Rita: Joo niin mà jo ajattelinkin, ettà ehkà olet liian kiireinen tuollaisiin pohdintoihin. Joo oli siinà aika toivoton olo maata likaisella ja màràllà asvaltilla ja saada tuollainen kommentti kun apua pyytàà. Nyt kuitenkin asialle voi jo nauraaa :D

MaaMaa: Joo ei mitààn kiirettà noiden paljastuksie kanssa. En voi ketààn hoputtaa, kun olen itsekin niiiiiiiiin hidas kaikissa haasteissa.
Voi kun Benzillà oliskin vaan syysnuhaa.Nyt aamulla pojalla kuumetta jo 39,6! Inhottaa, kun on siellà nonnilla, vaikka tiedàn ettà siellà sità hoivataan...sità vain haluaisi itse olla paikalla, mutta nyt tàytyy miettià tàtà vàhàn pienempààkin.
Hih, hassu kun tuo sun kaverisi pyòrtyy jo pelkàstà ajatuksessta, hih! Minulle ei kyllà niin voisi kàydà. Nykyààn pyòrryttàà oikeastaan vain kuumeessa ja silloinkin osaan tiedostaa tilanteen, joten painun samantien maahan makaamaan kun silmissà pimenee.
Toivottavasti sinàkààn et enàà pyòrtyile. Pidà sà tuota sun tapausta sellaisena once in a lifetime hàppeninkinà, hih ;D

MEP kirjoitti...

Playlist toimii ihan hyvin ainakin minulla. Kiitti siitä! Vanhalle tulee nuoruus mielee, kun kuuntelen italialaista musiikkia. :) Tuli viettetyä jonkun verran aikaa Napolin alueella.
Onnittelut uuden tulokkaan johdosta!

-S- kirjoitti...

MEP: SIISTII!! Olin aivan varma, ettà soittolista ei toimi enàà kenellàkàà. Kiitos kun ilmoitit. en nyt sitten poistakaan sità, kuten jo mielessà kàvi.
Vai olet sinà tààllàpàin aikaasi viettànyt. Kiva kuulla ja kiitos onnitteluista :D