sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Tànààn sairaaaan....IIIIIIIK!!Tààllà elellààn nyt jànnià hetkià. Tànààn pitàà mennà sairaalaan valmistautumaan huomiseen leikkaukseen. Pitàkàà peukkuja et kaikki menee hyvin ja huomenna meillà on sitten uusi ihana nyytti perheessàmme :D :D :D :D :D :D :D Kovasti tààllà ollaan jo uteliaita nàkemààn poitsu ensimmàistà kertaa :D

Me pààtettiin grillailla eilen illalla nyt vielà kun saadaan olla "rauhassa". G kàyttàà grillauksessa mausteena balsamicoa. Salaatissa sità en voi sietàà, mutta lihassa hyvàà.
Neuleasioihin. Mà sain kun sainkin sen paidan valmiiksi ennen sairaalaan menoa. Se on vielà aivan liian iso vaaville pààlle puettavaksi, mutta ainakin se on valmis. En ole kostuttanut ja silittànyt sità vielà, joten jàlki ei ole vielà niin tasaista kun mità voisi olla...itseasiassa todella epàtasaista, mutta saa luvan kelvata ensimmàiseksi palmikkotyòksi. Lisàà paidasta edellisessà postauksessa, josta myòs linkki ohjeeseen on poimittavissa.
B tuli tànààn kyselemààn kun vàànsin tuota....
...ettà onko vauvan paita jo valmis. Minà sanoin ettà on. B sitten: "No ootko tehnyt sille villasukat, ettei sen tuu kylmà". Joo nekin on vamiit. Toinen niin huolehtii jo pikkuveljestààn. Mutta tapa miten hàn asian ilmaisi sai vaikuttamaan siltà, ettà vaavilla ei muita vaatteita olisikaan kun nuo minun vàsààmàni vaatteet, eh....kuinka vààràssà hàn onkaan.


Villasukista tuli kyllà niin miniminikokoiset, ettà saas nàhdà meneekò ne edes vastasyntyneelle.Tànààn askarreltiin vielà B:n kanssa. Ajattelin, ettà voisin viettàà hànen kanssaan hieman laatuaikaa vielà ennen kun meità on yksi lisàà.B halusi tehdà tuollaisen pikku paperilaukun ja halusi koristaa sità
Spiderman-tarralla. Tuossa meidàn molempien taidonnàyte. Kuten huomaatte, jàlki on samanlainen aikuisella ja lapsella, joten tyò on oivallinen toteuttaa lapsen kanssa. Tuossa on pieni pieni tasku, mutta ei sinne kyllà muuta saa àngettyà, kun jonkun paperilappusen...jonkun kivan pikku viestin ehkà ;)
Mà innostuin niistà leimasimista, mutta en ole niità (vielà) hankkinut. Leimasimien sijaan kàytin nàissà korteissa vielà helpompaa tapaa eli tarroja. Kirjoitus on sellaisella hiletuubilla taituroitu. Todella nopeat ja yksinkertaiset kortit toteuttaa.

Kun minà tein kortteja niin B pààtti tehdà tuollaisen pupunaamarin. En tiedà mistà oli idean saanut, mutta kovasti tuntui lopputuloksesta pitàvàn, hehe!

Ehe..nyt mà poistun. Pitàkàà nyt mulle peukkuja myòs, ettà ne hoitajat ei kauheesti hòsàis ja kaikki menis hyvin....nyt pitàà kiiruhtaa....moikka...nyt tuleekin sitten hieman pidempi paussi seuraavaan kertaan.....Ciao a tutti :D


16 kommenttia:

Signorina M kirjoitti...

Oi, miten jännittäviä uutisia! Täällä ollaan peukut pystyssä! :)

Allu kirjoitti...

Peukut on pystyssä ja jään odottamaan ensimmäisiä kuvia bambinosta.♥

Jael kirjoitti...

Paljon paljon peukkuja huomisen suhteen! Kivaa kun vaavi tulee jo maailmaan! Ja tuosta neuleesta tuli tosi ihana,samoin tossuista:-)

Susadim kirjoitti...

No iiiik! Ihanaa! Osaakos tässä muuta sanoakaan kuin voi(kaa) hyvin!! Ja tosiaankin, toivottavasti hoitsut ei hössää liikaa ja saat vähän omaakin rauhaa ja aikaa tutustua babyyn ja ihastella ja ihmetellä :)

Halin kera lähetän vauvanhaku reissulle :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin "teille" perinteisesti blogista blogiin kulkemalla : ) Valtavasti peukkuja ja onnea jo etukäteen!!! Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Ciao, ja kovasti tsemppiä! Kerrohan sitten uutiset heti kun pystyt!

Haliterkuin
Brittilän Outi

Rita A kirjoitti...

Ihana pupunaamari :) Pup pup !

Pidämme peukkuja. Tanti auguri, auguroni!

MaaMaa kirjoitti...

Onnea! Tsemppiä! Haleja! ja kaikkea mitä vaan haluta voit!!
Odotan suurella innolla että mekin päästään tutustumaan uuteen perheenjäseneen!
IHANAAAA!!!

-S- kirjoitti...

Kiitos kaikille......nyt pitàà mennà...palaillaan pian :D :D :D

Jaana kirjoitti...

Peukkuja myös minulta! Ja onnea ja voimia! Jännä päivä koko perheelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kaikki menee hyvin. Voimia ja toipumisia. Täällä oon sormet ja varpaat pystyssä =)

haleja ja terkkuja kaikille! =)

-syrra-

Heidi M. kirjoitti...

Tuovilassakin on peukut ja varpaat pystyssä! Hyvää vauvan hakumatkaa vaikka jo oletkin mennyt...

Maijamaija kirjoitti...

Isosti onnea!!! Huomenna tai viimeistään ylihuomenna lähtee paketti postiin. Pushal, oot rakas!

Marjo kirjoitti...

Hejj!! Löysin blogiisi ja luin sen kokonaan läpi ja nyt olen vallan ihastunut =) Onnea perheeslisäyksen johdosta!!!! <3

Amien kirjoitti...

Lycka till!!! Toivottavasti kaikki menee mallikkaasti! :)

p.s: sinulle on haaste ja palkinto minun blogissani

-S- kirjoitti...

Maijamaija: Ihanaa, kiitos...jààn odottelemaan..ilmoittelen kun posti on tuonut paketin :D Pushal sinnekin :D

Marjo sà oot hullu!!!!!! Menit lukemaan koko blogin, APUA!!! No mutta siis kiitos, kun kerroit. Ei kai tàssà parempaa kiitosta blogista voisi saada. Toivottavasti viihdyt jatkossakin :D Minà ja vaavi olemme nyt kotona ja kaikki on hyvin <3

Amien: Kiitos. Teen sen het kun kiireiltàni kerkiàn :D