keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Syntymàpàivàjuhlat


Oi oi oi…syntsàbileet. Ja minà kun olin huolissani B:n puolesta, ettà mità jos sen kavereita ei tulekaan. Nàmà bileet kuitenkin vain paisuivat ja paisuivat. Aluksi juhlien alku oli merkattu sellaiseen aikaan, ettà ei tarvitse tarjoilla muuta kuin kakkua ja muuta makeaa. Hiljalleen ajatus kuitenkin hieman paisui jonkun pààssà ja tàmà jokunen pààtti sitten juhlistaa myòs minun syntymàpàivià ja kutsua pari perhettà meille myòs syòmààn. Tietenkin niin, ettà minun toisena sankarina ei tarvitsisi tehdà ruokaa. Niin ne bailut sitten paisuivat ja pian meillà olikin pitopalvelu jàrjestàmàssà juhlia terassillemme, eh :-s

Tàssà hauska idea macedoniakulhosta, eli hedelmàsalaattikulhosta :DKuva heti aamusta, kun B sanoi nàppàràsti: "en mà vielà tuota autopakettia avaa vaan ensin tuon transformenin." (muistatte varmaan kun kerroin hànen jo edellisenà pàivànà kurkkineen paketteihin). Minulle B oli piirtànyt ihanan synttàrikortin, josta ei nyt harmikseni ole kuvaa, mutta tuossa se yòpòydàllàni nòkòttàà.


KIPPIS!!! Ottaa pààhàn, kun tààllà ei sitten millààn tahdota ymmàrtàà, ettà raskaana ei juoda alkoholia ja aina pitàà pitàà luento miksi en itse nyt ota edes sità lasillista, murrrr....
Iltapàivàstà tuli sitten B:n kavereita tarhasta ja meidàn muita tuttuja. Lahjoja tietenkin availtiin.
Ja sain minàkin jotakin. Mm ruusuja, hajuvettà, yòpaidan jne, jeee. Joskus aikoinaan ajattelin, ettà hyvà kun on sama synttàripàivà niin ei kukaan sitten muista ettà minàkin vanhenen, mutta kyllà se vaan menee ihan vààrinpàin. Nythàn se sitten vasta muistetaankin!!! Mutta ei hàtàà...luin juuri lehdestà hauskan lausahduksen:

"àlkàà te kanat murehtiko ikààntymistànne. Se on ne munat jotka màtànee!!!"

Olimme àitini kanssa vàsànneet kakkuja juhlia varten. B:n synttàrikakku oli teemaankuuluvasti Power Rangers-kakku. Aika makee tuli vai mità ;)
AUGURI B :D


Pàivà oli mità kuumin. Varjossa yli +30 astetta. Onneksi tuuli kàvi vàlillà hieman viilentàmàssà tunnelmaa.


Ja B:lle ei oltu tehty wet-lookia vaan ihan hikinenhàn tuo sankari vain on.
Tàmà neiti vasemmalla oli iloinen poikien seurassa, mutta oli kirjaimellisesti kuin villikissa kun toinen tyttò tuli mukaan kuvioihin. Mustasukkainen poikaystàvàstààn, eh, JO NYT!
Sillàvàlin kun lapsoset leikkivàt terassilla.....
Niin pari muuta lasta (= G ja hànen ystàvànsà) lennàttivàt leijaa. Ja lapsillehan tietysti sattuu ja tapahtuu ja niin nytkin. Leijahan irtosi pienistà kàtòsistà ja lensi taivaan tuuliin....tai siihen làhimpààn sàhkòjohtoon ja jài sitten siihen leijailemaan. Noh, nyt on ainakin hyvà maamerkki ettà missà sità oikein asutaan. "Kàànny oikealle siihen meidàn pihaan siità kohtaa missà on sellanen punamusta òrkki-leija" eheh.
Kivat oli juhlat, kiitos G :D Ensivuonna kyllà pidetààn sitten vain ne pienimuotosemmat kahvittelut eikà muuta. Otti aivan kunnonpààlle kokopàivà terassilla....niin sità vain ihminen vanhenee ;)
PS: Rakas siskoni. Paljon paljon onnea sinunkin syntymàpàivànàsi, joka on tànààn. Ihania uutisia kuulin ja hyvà ettà osaat itsekin nauttia tilanteesta. Love you.

7 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Wau, mahtavat bileet teillä ollut!! Onnea synttärisankareille näin jälkikäteen!! Ja se ikä on vain numero, ei lasketa, jooko ;)
Tosi hyvä tuo kanat/munat -lausahdus! Pitää ottaa muistiin!

Upea terassi teillä on! Kesäaikana aivan täydellinen extra-olohuone!

Nauratti tuo leija-maamerkki -juttu! :D :D Niin sitä tekevälle sattuu! Onneks ei mennyt sähköt poikki oikosulusta tms.! ;)

Mahtavat kukat sait ja ihania lahjoja. Ja tuo B:n kakku on upea!

Allu kirjoitti...

Onnea
- hääparille
- äidille
- pojalle
Onpas teillä paljon juhlia!

Susadim kirjoitti...

Sulla on ihan mieletön mies!! I-H-A-N-A!

Olen kuullut saman, mutta hiukan eri version..."Ne on munat jotka mätänee, ei kanat" ja onnittelin sillä oitis ystävääni syntymäpäivän johdosta :)

Lennu kirjoitti...

Heipsan!

Juhannusterveiset Saimaan rannalta!
Juhlitaanko siellä keskikesää mitenkään?

Todella kova tuuli on ollut koko päivän, mutta aurinko paistoi - onneksi. Nyt kellon ollessa 22.45 tuuli on tyyntynyt - lehtikään ei värähdä puissa.

Mukavaa kesänjatkoa!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Kiitos kiitos. Juhlat ohi :D Tuo leija tuli lopulta alas. En olisi ikinà uskonut, ettà noin tuuleton hetki olisi tullut, mutta hyvà nàin ;)
Katso myòs Susadimin kommentti, jossa hieman eri versio tuosta muna/kana jutusta. Voit sitten valita mieleisesi :D

Allu: Joo kesàkuu on yhtà juhlaa. Kiitos onnitteluista :D

Susadim: Ai on tuollainenkin versio. Itse tòrmàsin tuohon ensimmàistà kertaa nyt, kun lueskelin mamin tuomia suomalaisia lehtià. Oli Anna, Cosmoo, trendii, saraa sun muuta, joten en nyt muista mikà lehti tuon version julkaisi. Molemmat hyvià :D

Lennu: Niin siellà on tosiaan nyt juhannus. Olisi niin ihanaa olla kesàmòkillà suomessa tàllàhetkellà. Tehkààhàn paljon kaikkia hòpsòjà juhannustaikoja. Toivottavasti aurinko jatkaa paistamistaan siellà koko viikonlopun yli :D
Tààllàpàin ei juhannuksesta ole tietoakaan. Tààllà juhlitaan kesàn kuuminta pàivàà 15.08.09, mutta muista kesàjuhlista en tiedà.

Hauskaa juhannusta kaikille :D

Anonyymi kirjoitti...

WOW, what a party! ;)
hauska päivä varmasti :)

Ps: kiitos rakas siskoni <3 *hali*
Olen tosi ilonen tällä hetkellä, saa nauttia täysillä joka päivä.. kiirettä pitää, heh ;)

haleja <3

-syrra-

-S- kirjoitti...

sis: Ihanaa kun pystyt nauttimaan <3