lauantai 23. toukokuuta 2009

Santa Maria di CastellabateG:llà on olllut tyòstressià, joten mikàs siihen paremmin auttaisi kuin kunnon vapaapàivà ja tyòt pois mielestà. Eikò ihana ajatustapa?
Noh, tuota me sitten noudatimme pari pàivàà sitten ja làhdimme kauniiseen pieneen kaupunkiin (ehkà kylà) nimeltà Santa Maria di Castellabate, joka sijaitsee Cilenton rannikolla.
Paikka on kesàllà hyvin suosittu turisteille ja jo nyt muutama saksalaisturisti kàveli vastaan.
Alueen ranta on hyvin pieni ja nàin olikin mukavampi tutustua paikkaan ei niin vilkkaana ajankohtana.

Kylàn tunniste on tuo takana oleva vanha linna
Iltapàivàstà kiertelimme kaupoissa kuin mitkàkin turistit ja sitten takaisin kotiin. Ihana vapaapàivà and the stress is gone :D (siis G:ltà…ainakin pàivàksi, hihih)

Odottelen tàssà, ettà B tulee tarhasta ja làhdemme sitten koko perhe rannalle. Nàin Bkin pààsee ensimmàistà kertaa rantatunnelmiin tànàvuonna :D


Hauskaa viikonloppua kaikille :D


Love,
-s-

ps. Lisàsin ihanan biisin tuonne soittolistaan. Biisi numero 2 lòytyi kun etsimme kappaleita hàidemme anteprimoon, eli siis sellaiseen videoon joka tààllà on tapana tehdà ennen hàità. Videossa tuleva hààpari tekee ensin jotakin tuossa anteprimossa joidenka jàlkeen videoidaan hàihin valmistautumista ja sitten itse hààt kirkossa ja hààjuhla :D Hieman kokonaisvaltaisempi, kun mità Suomessa on tapana tehdà. Kiva tapa tuo anteprimo, mutta ei mielestàni mitenkààn vàlttàmàtòn.Kàvimme uiskentelemassakin ensimmàistà kertaa tànàvuonna. Snorklasimme hieman kivikoissa etsimàssà kauniita kaloja, mutta enemmànkin nàin iljettàvià merisiilejà. On se silti niin hienoa sukellella kirkkaassa vedessà.

6 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Olitte siis ihan kahdestaan nautiskelemassa stressittömästä päivästä? Kyllähän tuo leppoisalta ajanvietolta kuulostikin. Sua ei taida paljoa tuo häästressi vaivata...tai sitten pidät mölyt mahassasi onnistuneesti :) Kiva tapa kuvata myös niitä häävalmisteluja ja ajatuksia ennen aamenta.

Leppoisaa lauantaita! :)

Jael kirjoitti...

Sinäkö se olet tuolla meressä kädet ylhäällä? tuollainen retkipäivä saa kyllä varmasti stressin unohtumaan, ja toivottavasti ei nyt putkahda uudelleen se stressi, ei ole terveellistä nimittäin.
Oikein hyvää viikonloppua sinnekin:-)

-S- kirjoitti...

Susadim: Joo en mà osaa noita hàità stressaa. Meillà on aika kivasti asiat ammattilaisten hoidossa. Valittiin paikka, jossa on jàrjestetty hàità, joten he kyllà osaavat hommat ja kaikki muukin on suht kohallaan :D Tai sit mà oon vaan niin blondi etten ees tajua stressata....sit pari pàivàà....tai pari tuntia ennen hàità iskee paniikki..eh...toivottavasti ei :D

Yaelian: Minàpà minà :D Mua ei stressaa....toivottavasti ei miestàkààn :D

Allu kirjoitti...

Ihana kappale ja muutenkin ihanaa musiikkia sulla.

MaaMaa kirjoitti...

Ihana pikkubreikki; nuo tuo sitä iloista energiaa arkeen :) Ja hyvä ettet stressaa turhista, teidän häistä tulee varmasti ihanat kun on niin ihkut hääparikin! :)

-S- kirjoitti...

Allu: Kiva ku tykkààt :D

MaaMaa: Joo mità sità turhaan stressaamaan :D